Summor Försäkring och försäkring

Summa försäkring är en försäkring som ett fast belopp betalas ut när man har skador. När du blir ombedd att ta ut ett belopp försäkring är det belopp du skulle ha betalat i skadestånd. Hur stor skada än i praktiken ingen roll, kan du på en jämn summa försäkringsersättningen ekonomiskt genom ersättning, till skillnad från försäkringen.

Skillnad sum försäkring och sakförsäkring

Även om både summan försäkring som en försäkringsersättning betalas ut efter ett påstående situation, finns det några viktiga skillnader mellan försäkring och en summa försäkring.
Skador Försäkring
En försäkring är ett kontrakt med en skadeförsäkraren med skadeförsäkraren att ersätta försäkringstagaren för en försäkrad händelse. Det måste vara så här fråga om en risk som inte är en garanti för att den försäkrade speciellt faktiskt kommer att hända. Du kan tänka på en hemförsäkring, med tillhörigheter ägaren kommer att återbetalas när huset brinner ner. Det är inte säkert att ditt hus brinner ner, men du alltid riskerar att ditt hus brinner ner.
Den försäkrade skada försäkringsgivaren betalar en periodisk premie, vanligtvis varje månad. Försäkringen har som huvudsyfte ersättning för den skada de lidit. Exempel försäkrings är hemma hemförsäkring, reseförsäkring och försäkring WAM.
Summor Försäkring
Summan försäkring är en helt annan typ av försäkring. I civillagen är ett belopp försäkring definieras som "en försäkran om att det är likgiltigt om och i vilken utsträckning kompensationsfördelningen är. Hon är endast tillåten i individuell försäkring och försäkring för detta ändamål genom beslut i rådet, vid behov med att vidta resoluta sätta gränser, vara lämpligt. " Om en försäkring ersätta den skada är avsedd summan försäkringen inte. För en summa försäkring inte beaktas eftersom den verkliga omfattningen av den uppkomna skadan. Detta är praktiskt taget också en mycket utmanande uppgift, såsom till exempel, är mycket svårt att uttrycka i monetära termer skada. För en summa försäkring är - i motsats till försäkringar - fokus därför inte ersättning för den ekonomiska förlusten av en person, till exempel lön som går fel eftersom du inte kan arbeta ett visst antal timmar per vecka. Den exakta förlusten av effektförlusten inte ens testades vid en summa försäkring. Den försäkrade är helt klart i slutet av en summa försäkring på ett visst belopp, försäkringsbeloppet som heter. Detta betalas ut om den försäkrade har skadats enligt försäkringsbrevet. En annan stor skillnad med den försäkring som garanterar en person en summa försäkring, och när försäkring både en människa och ett föremål kan garanteras. Summan försäkring är alltid en livförsäkring. Slutligen, är livet försäkringsgivaren ersättning ofta den person som orsakade händelsen, kan detta inte summera försäkring.

Belopp försäkring eller livförsäkring?

Det har varit mycket oenighet den exakta definitionen av en summa försäkring och försäkringar. En grupp, till exempel, hitta en privat sjukförsäkring en försäkring, eftersom de kompenserar för den ekonomiska förlusten förhållandet. Den andra finner sant att det är en summa försäkring, eftersom numera allt mindre kontroll försäkringsbolag eller de försäkrade inte förbättras efter att ha mottagit förmånen. Detta spelar ingen roll på en summa försäkring, eftersom de inte exakt kompensera skada men en fastställd summa. Den försäkrade kan vara associerad med en summa försäkring så mer pengar för att underhålla än den har förlorat av skador incident. När en livförsäkring den försäkrade bör inte i något fall gå framåt, den försäkrade ska absolut inte få skadestånd överstiger skadan. Men det finns en korrigering i slutet av en viss period är nödvändig för den försäkrade att få mycket ersättning måste återbetala exempel om förmånen är lägre för nästa år än tidigare. I fördelen att du får via WIA efter två år, är verkligen tittar på här. När höga inkomster, kommer detta dras av från din fördel. När privat sjukförsäkring denna så kallade korrigerings bestämmelse blir allt mer sällan. Vänta ett sjukförsäkringen så nära eller sjukförsäkring är en försäkring eller ett högre belopp försäkring.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha