Sufjan Stevens, The Age of Adz, nytt album

Anniborg Dahlgren Februari 27, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Sufjan Stevens, i oktober 2010 ger sitt nya album The Age of Adz, hans första fullängds nytt studioalbum sedan 2005, då Illinoise dök upp, ett konceptalbum om ämnet för självbetitlade stat i USA Detta album var hög i alla årliga förteckningarna över musikkritiker världen över. Sufjan är inte känt för allmänheten, entusiaster, dock alltid ser fram emot nya arbete. Sufjan är en amerikansk singer-songwriter och multiinstrumentalist.

Sufjan Stevens, The Age of Adz

Den 26 augusti 2010 meddelade Astma Kitty Records, etiketten Sufjan Stevens på webbplatsen som ett nytt den 12 oktober 2010 fullfjädrad studioalbum vid Sufjan visas, med titeln The Age of Adz. Han fortsätter att överraska sina fans: den 20 augusti var redan där, läsa att en ny, 60 minuter EP Stevens tycks, med titeln alla mycket glad människor, en EP av åtta låtar lång. Den 9 november, är 2010 Age of Adz också utsläppt på vinyl som en dubbel LP.
Age of ADZ skiljer sig från tidigare arbete Sufjan. Det finns ingen begreppsunderbyggnad som båda är baserade på amerikanska delstater CDs Illinoise och Michigan.
Inga fler referenser till Chineese zodiaken som Njut av din kanin. Stevens har valt mer grundläggande, primitiva låtar, mindre berättande låtar. The Age of Adz är mer traditionell än sina föregångare. Texterna är nu baserade på personliga teman som kärlek, sex, sjukdom och död, inte mer historiska berättelser och händelser. De akustiska gitarrer och banjos, så karakteristisk för hans tidigare skivor har nu ersatts av en elektronisk matta av trummaskiner och analoga syntar. Det hela varvas med slingor, prover och ljudeffekter.
De livliga arrangemang med mässing, stråkar, träblås och sprudlande bakgrundssångare och den bräckliga och skrovlig röst, Sufjan kopplas ihop med hans tidigare repertoar och göra det hela igen mycket igenkännlig för dem som omfamnade sin tidigare arbete.
Den självbetitlade titelspåret på albumet har Sufjan har ofta spelat under livekonserter och redan återspeglas i olika YouTube-videor. Första singeln är nu jag promenerade släpptes. På platsen för Astma Kitty Records är för närvarande låten Too Much nedladdning gratis. Som ett fan av Sufjan Stevens har släppt de första spår som är en alienerande, beroendeframkallande karaktär. En kombination av den unika ljudet av Sufjan med elektroniska beats, blandat med en skvätt Kid A av Radiohead. På Astmatiker Kitty är nästan hånfullt tala om det faktum att skivan ibland även "dansanta" ögonblick kommer att rädda dem. För dem som inte kan vänta på albumet: om du får CD redan beställt av Sufjan amerikanska etikett att höra den digitala versionen redan två veckor tidigare som MP3-filer.

Kungliga Robertson, inspiration för Adz

Konstverk av albumet är ett verk av kungliga Robertson, amerikanska konstnären och självutnämnda profet från Louisiana som led av schizofreni. Efter hans hustru hade givit honom elva barn hon lämnade och blev en pastor. Kungliga stannade kvar och levde fram till slutet av sitt liv som en eremit. I sitt arbete kan du hitta de drömmar och visioner av utlänningar, excentriska monster, mytologiska figurer och futuristiska bilar.
På platsen för Sufjan Stevens uppgav att ?? Adz ?? albumets titel är löst baserad på den apokalyptiska konst
Kung Robertson. Hans arbete används också för både locket och insidorna av The Age of Adz, och tjänar som inspiration för tonen i CD.

Låtlistan The Age of Adz

 • Fruktlösa enheter
 • FÖR MYCKET
 • Age of Adz
 • Walked
 • Nu när jag är äldre
 • Get Real Get Right
 • Dålig kommunikation
 • Vesuvius
 • Allt för mig själv
 • Jag önskar att vara väl
 • Omöjligt Soul
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha