Styrkan av magnetisering

Lorett Lundmark December 27, 2015 Hälsa 27 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Magnetizing är något som har använts i århundraden. Kanske har du någonsin hört talas om, men vad exakt betyder det?

Vad magnetisera?

Varje person har en positiv och negativ energi flöde genom hans eller hennes kropp. Är denna energi stör och därmed mer negativ energi än nuvarande positiv energi, kan man drabbas av fysisk och psykisk ohälsa. Tänk till exempel huvudvärk, fastnat axlar eller tryck på magen. Magnetisera innebär att en polaritet energi överförs till den person som har symptomen. Genom överföringen av denna energi till kroppen bringas i balans, och klagomålen minskar.

Hur energin överförs?

Energin överförs till den person med klagomål från en magnetiseringselement. Detta är någon som kan kommunicera med sina händer mot helande energin. En magnetiseur är faktiskt någon som fungerar som en mellanhand. På grund av händerna på eller för att ta över det smärtande området börjar att strömma till den energi och börjar läkande effekt på kroppen.

Hur fungerar en magnetiseur?

Den magnetiseur flyttar sina händer över hela kroppen. Vanligtvis händer precis ovanför kroppen, för detta måste du klä upp inte ut. Som mest magnetiseraren uppmanas att ta ut dina skor och strumpor. Om magnetiseur med sina händer är om kroppen, han eller hon får en stickande, varm eller kall känsla igenom. Detta är den plats där något inte står rätt och behöver behandling. I princip är det inte nödvändigt att berätta i förväg vad dina symptom, här kommer magnetiseraren själv bakom. Om felet finns, magnetiseraren håller händerna en stund på denna plats, ofta tillsammans med mellan genom att slå bort händerna och sedan igen för att hålla händerna över det. Detta sker så länge tills magnetiseraren går igenom att det räcker. Den stickningar upphör, det vill säga att det vid denna tidpunkt, behövs ingen ytterligare energi som krävs vid den platsen.

Känslan

Vid tidpunkten att händerna är på eller ovanför kroppen, och energin börjar flyta, kan man börja känna olika saker. Du kan få känslan av en slags stickningar på den platsen. Detta är lite liknar en känsla av att du sover fot eller hand, men utan bedövande känsla av tillhörighet. Dessutom får du en varm känsla i det eller bara en mycket kall känsla. Vissa människor händer till och med att de har en känsla av chock, som du får genom att peka på staket. För detta du inte rädd, kommer denna känsla att försvinna igen, och helt kan inte skada. Om du upplever en eller flera av dessa saker, då vet du att det energiarbete gör, din kropp läker. Men vissa människor upplever under behandlingen som helst. Detta betyder inte att den energi inte flödar. Om du kommer för klagomål som är särskilt andligt närvarande, kan det hindra upp under behandlings känslor. Detta kan gå från skratt till tårar.

När vet du om det fungerar?

Detta är per person och per klagomål på olika sätt. Om du har en huvudvärk kan du redan höra det efter 10 minuter, är huvudvärken borta. Men känner du dig har länge lidit av ett klagomål, till exempel, fast axlar av stress, då kan du skicka nästa dag eller några dagar senare lättnad. Ett klagomål som har funnits i över ett år, får inte vara en dag över. För detta är flera behandlingar då krävs.

Hur lång tid tar behandlingen?

Detta är helt i klagomålet. Huvudvärk som bara närvarande kan lösas inom tio minuter. Men du har flera symptom eller ett klagomål är kronisk än en behandling kan ta en och en halv timme. Hur ofta du behöver behandling ligger på klagomålet. I allmänhet är nödvändigt, finns det åtta till tolv behandlingar.

Vilka klagomål?

I grund och botten måste du magnetisera många klagomål. Tänk dig följande:
  • Huvudvärk
  • Magont
  • Trötthet
  • Reumatism
  • Skador exempel genom idrott
  • Prestationsångest
  • Depression
  • Sömnlöshet
  • Kroniska sjukdomar

Men även i avsaknad av energi kan magnetisera vara en bra lösning. Få väl informerade om de möjligheter när du går till en magnetisk healer, kan de alltid ge svar på de frågor du har.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha