Studieplan eller sparplan

En studieplan, ibland även kallad sparplan, är avsedd för senare undersökning av ditt barn. Varje månad får besparas ett fast belopp och i slutändan får man en viss kapital. Vad är egentligen bättre, en studieplan eller kanske bara ett sparkonto?

Spara för ditt barn

En studieplan innebär att du lägger undan pengar varje månad för ditt barn. Dessa pengar, som släpps efter ett antal år, är avsedd för studien som kommer att följa ditt barn. Självklart är du fri att använda pengarna på ett annat sätt, men de flesta utgår från tanken att pengar sätts åt sidan för att studera deras barn. En studieplan är också känd som sparplan.

Varför spara?

Frågan är varför du bör spara för att studera ditt barn. Om du är den nya föräldrar till en son eller dotter, då denna studie är fortfarande långt fram i tiden. Det är inte något där människor kommer omedelbart att tänka på vid födseln. Av den anledningen banker och institutioner, som har underrättats om barnets födelse, ofta föräldrarna skriva till sin studieplan. På föräldrarna möjlighet att gå in i den. Spara och således redan avsatt pengar för studien, det har naturligtvis sina fördelar. Ingen kan säga vad en studie om femton eller tjugo år kommer att kosta. Och i vilken utsträckning regeringen ersätts kostnader. Tidigare räckte regeringen det i själva verket här, men på senare år blivit mer och mer nedskärningar inom utbildning. Å ena sidan, naturligtvis, inte särskilt smart, eftersom barn är framtiden trots allt. Genom att klippa detta Zülle n mindre välutbildade ungdomar är tillgängliga. Det är därför numera många föräldrar sparar för att studera deras barn. En eventuell lucka som uppstår att fylla.

Månadsavgift

Avsikten är att få införas en fast månadsavgift. Interims kan man öka eller minska detta belopp. Ofta finns det en minsta insättning bifogas. Man kan ibland också omfatta interims kontanter, här ofta beräknade kostnader. Hur ofta kan man ta ut pengar beror på leverantören. Vissa erbjuder inte denna möjlighet, andra kan detta en gång eller till och med flera gånger. Observera att kostnaderna för interimistiska inspelning kan vara ganska hög.

Studieplan: två former

Det finns två distinkta former av en studieplan. Dessa två är helt olika i slutresultatet. Låt framskrider därför välinformerade vad medvetna studieplan egentligen betyder:
Investeringsförsäkringar
Även om studien eller sparplan kallas, det finns inte en hel del av väg. Denna typ av studieplanen är faktiskt inget annat än en investeringsförsäkringar. Det sätter varje månad ett fast belopp, som sedan blir investerats av banken eller institution i aktier, optioner eller obligationer. Själv vara helt ovetande om detta. Med lite tur, är banken gör en bra investering med köpet av aktierna, och den växtkraft som du har byggt. De kostnader som banken dras av från det slutliga resultatet. Men med lite tur de köpta aktierna är inte värda mycket mer och ett slut bara det investerade beloppet i slutet av perioden tillbaka. Nackdelen med denna typ av studieplanen är att mycket höga kostnader kan ansöka om mellanhanden, administration, ledning, prissättning och så vidare. Även bli en stor vinst med aktier köpas, det fortfarande ofta inte mycket mer än ett vanligt sparkonto.

Försäkring

En annan typ av studieplanen är en försäkring. Advance du bestämma mognad och investeringar. Bli diskuterat hur mycket kapital du kommer att få i slutet av mandatperioden. Och det fixeras sedan. Varken mer eller mindre får du. I och för sig är bra, eftersom det är alltid klart vad som står på slutet av perioden och vet att de kommer också att gå vidare om det finns tillräckligt med pengar för studien. I princip här är frågan därför en försäkring: du betalar en månatlig premie och få detta vid slutet av perioden en fast avkastning.

Skatt

Tidigare var det skatt från sparande. Sedan 2001 har helt avskaffats, det finns ingen skatteförmån är att få ut mer av en studieplan. Om inte detta är kopplat till sitt eget hem, men den är ansluten med en studieplan som förklarar besvär till IRS.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha