Studenter med "sunt förnuft" - Kolumn hälsosamt liv

Natan Åkerman Februari 21, 2016 Miscellanea 2 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jag gillar alltid att titta på nyheter och jag är särskilt intresserad av studier. Dessa studier är ofta ganska relativ, och inte alltid representativa. På samma sätt, utredningen av ASA för hälsan hos eleverna.

Till en början var jag verkligen upphetsad. Jag såg nämligen glada huvuden komma över med "Student har en sund livsstil" och "Studenter friskare än man tidigare trott." Bra, tänkte jag, eftersom min omgivning att elevens hälsa är inte alltid syns. Fram till dess ett sådant föremål när du faktiskt klicka på den och börja läsa.

Jag förstår att du är där som student inte alltid vettigt så jag kommer att ha de viktigaste punkterna för just dig räkna:

  • 44% av eleverna säger varje dag för att äta grönsaker
  • nästan 40% äter fyra till sex gånger i veckan grönsak
  • mer än hälften av eleverna säger fyra gånger i veckan för att äta frukt

Forskning

EGENTLIGEN? Detta anses av oss som nederländska så frisk! Det känns som jag skriver lika besviken som när jag först läste denna studie. Dessa resultat är fortfarande inte att skriva hem?

Jag har därför beslutat att göra det min personliga uppdrag att föra de nederländska elevernas sunt förnuft ". Eftersom låt oss vara ärliga.

Skulle listan så ser inte mycket bättre?

  • 100% av eleverna säger varje dag för att äta grönsaker
  • 100% äter grönsaker varje dag
  • alla elever säger att de äter minst 14x vecko frukt

Det är därför jag bloggar från och med nu studenter. Vill du koppla dig med min gemenskap av elever med sunt förnuft? Gå snabbt till IBSIGA står för "Jag är en student är inget argument" och ger dig alla verktyg för att på ett ansvarsfullt sätt överleva dina college dagar.

Jolanda och Naomi blogga varje vecka om en sund livsstil. Man vet Jolanda skriver en kolumn, veckan efter Naomi. Den här veckan var Naomi tur.

  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha