Stretching skor: läderskor och stövlar stretch

Verner Lundin Februari 29, 2016 Hälsa 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det är mycket möjligt att du inte märker när man köper nya skor de faktiskt är något för liten. I detta fall är det en bra lösning för att göra dina skor själva större. Det är bra att gå samman med några enkla verktyg och metoder. Det är också möjligt att ta med dina skor till skomakaren, eftersom du kommer att garanterat resultat för lite pengar.

Artikel layout

  • Walk dina skor
  • Stretching med potatis
  • Större med våta tidningar
  • Fukta med isopropylalkohol
  • Använd skoblock för att sträcka läderskor
  • Fyll dina stövlar med havregryn
  • Frysa dina skor
  • Ökning av värme
  • Skomakaren

Walk dina skor

Det är klokt att sätta i dina skor och bära den hem så att de kan forma till dina fötter. I det ögonblick de har fullt utvecklade, kan du fortsätta att bära dem. Applicera denna enkla metod endast om skorna i princip inte skadar dina fötter.

Stretching med potatis

Skala en stor potatis och placera en potatis eller två nätter i dina skor. Se till att dessa är lätt konvex och så att potatisen är tillräckligt stor. Förutom den praktiska tillämpningen av potatis för de större gör skorna verkar vara potatis är också att vara en mycket bra unik doft-buster, så även alla obehagliga lukter tas bort från skon.

Större med våta tidningar

Du kan också ändra dina skor i form genom att sätta den i våta tidningar. Se till att du inte lägga för många tidningar, eftersom de kan tänja möjligt. Låt de våta tidningarna några timmar sitter i skorna och låt dem torka sedan. Efteråt, är chansen att skorna är bredare.

Fukta rengöringssprit

Ett annat vanligt sätt för att utvidga skor och stövlar spraya insidan med tvättsprit. Isopropylalkohol är en vätska som kan göra mer flexibla material. Kontrollera att isopropylalkohol spädes med vatten. En stark koncentration av alkohol, kan skon påverka nämligen. Det är klokt att en blandning som består av hälften tvättsprit och hälften vatten består av applicering via en spray i hela skon. Sätt på skorna sedan medan de fortfarande är våt.

Använd skoblock för att sträcka läderskor

Ett av de bästa sätten att äga dina skohyllor är att använda en skoblock. Skoblock säljs i alla former och storlekar och är mycket effektiva. Det kan ta ett par dagar att få skoblock effekt, men just nu har gjort sitt jobb, är chansen att du kan köra på dina skor utan problem.

Fyll dina stövlar med havregryn

Öka dina skor med havregryn är en mycket gammal trick som fortfarande fungerar. Oatmeal sväller i vått tillstånd och när du havregryn i dina skor gör och detta sätter havregryn kornen kommer att sätta under vatten och skon är bredare. Ge havregryn gott om tid att göra sitt jobb och få alla havregryn efter noggrann sätt. Efter ett par dagars vandring i dina skor de kommer att vara helt anpassad till dina fötter.

Frysa dina skor

Du kan också öka din sko med en brödpåse eller annan typ av väska för cirka en tredjedel för att fylla med vatten och knappar den stängs. Inget vatten bör läcka det. Sätt påse med vatten väl i skon och placera den i frysen. Vattnet i påsen kommer att frysa. Fruset vatten tar upp mer utrymme än flytande vatten och därmed påsen slocknar i skon gör det större.

Ökning av värme

Med värme gör tyget där skon görs mer flexibelt och lättare att sträcka. Värm dem med en hårtork och flytta fötterna sedan ungefär en halv minut betydande fram och tillbaka i skon. Detta kan hjälpa mycket väl. Du kan upprepa denna process flera gånger om så behövs.

Skomakaren

Varje skomakare kan sträcka på dina skor. En skomakaren här har en anordning för vilken sko värmer och den andra är att göra det manuellt med specialverktyg. Ovanstående metoder är inte tillämpliga på varje sko, så det är klokt att tänka noga på förhand om vilken metod du vill använda. Om du är osäker på vad som är bra för dina skor går sedan vidare till en professionell skomakare. Vid en skomakare framgången är garanterad.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha