Storm paraply: detta paraply blåser inte bryts under storm!

Ingva Lindqvist Februari 27, 2016 Hälsa 52 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Storm, regn, hagel och vindar i Nederländerna: alla Paraply bryta. Stormen paraply är vindtålig upp till kulingstyrka 10! Hur kom idén uppstår att utforma en storm paraply? Hur kommer det sig att denna storm inte blåser bruten paraply under vind och storm? Vad storlekar storm paraply finns? Var är den ursprungliga Senz paraply till salu?

Design

På grund av den speciella utformningen av storm paraply, storm paraplyer inifrån och ut duplicera eller brutits under en stark vind som en vanlig paraply.

Vind resistent

Under en storm, gå ut med ett paraply ger alltid samma resultat: paraply blåsning bruten. Stormen paraply är vindtålig genom smart design och kan vara en kulingstyrka 10 till!

Hur fungerar det?

Hur är det att stormen inte blåser bruten paraply under stark vind? Det är genom mycket smart aerodynamisk utformning av storm paraply, storm paraply välja den mest bekväm position i vinden. Denna smarta designen storm paraply ser något konstigt ?? ?? än den normala paraply, men det är också anledningen till denna storm paraply inte blåser sönder. Den stora fördelen med denna storm paraply är att använda detta paraply under kraftiga vindar. Stormen paraply är kompatibel med kulingstyrka 10.

Breakproof

Denna storm paraply är praktiskt taget ontbreekbaar. Den mycket speciella konstruktionen av stormen paraply är att revbenen och ramen tillsammans för att absorbera alla krafter, genom vilka paraply är väsentligen ontbreekbaar. Trots mycket stark ram, är denna storm paraply en ganska lätt paraply.

Idén

Idén bakom utformningen av stormen paraply var att designa något som folk skulle skydda mot alla väderförhållanden. Den ursprungliga Senz ° storm paraply inte bara skyddar mot:
 • Vind,
 • Storm,
 • Hagel,
 • Regn,
 • Snö men även mot
 • Sunbeams genom ett inbyggt UV-skydd standard i alla ursprungliga stormparaplu talet.

Senz ° ursprungliga

Den ursprungliga stormparaplu är designad av Senz ° original. Deras vision är att inspirera alla att njuta av vädret, oavsett väder typ. Av ren frustration alltid brutits under en stark vind fläktade Paraplyer har Senz ° börjat göra mönster och få den traditionella runda Paraplyer för vad de är: värdelös vid dåligt väder och en fara för människors ögon. Student i industridesign är först började helikopterstrukturer, varefter hjälp från andra studenter slutligen den slutliga utformningen föddes: Senz ° paraplyer: de ursprungliga storm paraplyer. Senz är det företag som har listat ut stormen paraply, utvecklade, utformade, har tagits i produktion och har gjort stora. Den ursprungliga Senz paraply finns i 9 färger 4 av vilka har motiv.

Mini paraply

Samtidigt med utformningen av stormen paraply, även vi arbetat hårt med utformningen av en miniversion: Senz ° mini paraply. När det gäller design denna mini var mycket svårare att utforma. Denna mini storm paraply är vindresistent och kan vara en kraft 7. Mini storm paraply finns i åtta olika färger, varav fyra med mönster.

Extra large

Det finns också en extra stor version av stormen paraply, Senz ° xl paraply. Förutom att denna stora storm paraply är mycket större i storlek än den ursprungliga storm paraply, är detta stort paraply väderbeständig, vindresistent, vindstyrkan 10 kan träffas och ha en bra vy under regnet med bästa möjliga skydd regn. Den extra stora storm paraply finns i fyra färger:
 • Röd,
 • Svart,
 • Blått och
 • Gray.

Globalt intresse

Stormen paraply är officiellt startat sedan slutet av 2005 och sedan dess kan njuta av både nationellt och internationellt intresse i stormen paraply: försäljningen är storm!

Bästa uppfinning 2007

Den Senz Original storm paraply nominerades av den amerikanska TIME för bästa uppfinning i 2007 ?? ??.

Återförsäljare

Finns i följande länder är den ursprungliga storm paraply:
 • Nederländerna,
 • Belgien,
 • Danmark,
 • Tyskland,
 • England,
 • Luxemburg och
 • Österrike
Genom den ursprungliga platsen för stormen paraply är via utlopp ?? ?? mycket bekvämt att spåra där stormen paraply finns. Via webshop finns på webbplatsen för den officiella och ursprungliga Senz paraply kan erhållas från stormparaplu är för.

Original

Den ursprungliga Senz stormparaplu uppfattning, men kan beställas via den ursprungliga platsen för stormen paraply :.

Pris

En liten storm i Nederländerna kan snart leda till sådana tredje trasiga paraplyer per vecka. I Nederländerna, ett stort antal veckor ganska stormar som är en hel del trasiga paraplyer. Med denna kunskap i åtanke, är priset av ett original Senz paraply inte så illa!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (4)
Rig Öberg
  Like 4   Dislike 0

Verkligen prat, kostar en massa pengar och en värdelös sak. Köpt på fallet för 40 euro. Arbetade för en mätare. Återigen vacker klassisk paraply köpte.

Lizabell Ostlund
  Like 3   Dislike 0

Vad är den största storleken av stormen paraply? Vet du någon som kan skräddarsy paraply?

Eliel Rehn
  Like 3   Dislike 2

Trevlig artikeln, men vi har andra erfarenheter. Senz hade en mini storm paraply köpt för en vän som en födelsedag. Vid första användningen med regn och stark vind, fortfarande inte på något storm, paraply gick i konkurs och bröt stammen sista halvan. Vi har gjort en anmälan och få en ny. Vi är mycket nyfiken på hur dessa reserver.

Marensius Lindroth
  Like 2   Dislike 1

Fälla är enkel. How do you vika paraplyet igen?

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha