Storbritanniens got talent

Zaida Isaksson Januari 7, 2016 Underhållning 26 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Storbritanniens Got Talent är en mycket populär brittisk tv-station ITV-program, som lades fram av den populära duon Ant och december I denna show, kan alla göra en insats för att visa juryn vad talang de har. Det är inte bara en talangshow för sång och dans, men också till exempel. Om någon har en talang för jonglering, gymnastik ... Juryn består av tre välkända och kända personer i showbiz världen. Dessa är Simon Cowell, Amanda Holden och Piers Morgan.

Uppkomsten av serien

Showen började för första gången den 9 juni 2007. Från början var serien redan populärt på tv. Detta framgår av de höga betyg som tog serien. Så många som fem miljoner tittare var från första episoderna fascineras av programmet. Populariteten av programmet, och ökade redan i slutet av serien hade redan 9 miljoner tittare deras tv inställd på det programmet.

 Presentationen av showen

Showen är värd Anthony McPartlin och Declan Donnelly. De är ansvariga för att vägleda kandidater till podiet, där juryn väntar för dem att kritisera dem bakom deras presentation och avgöra om de är vidare till nästa omgång. Bakom juryn finns också en publik som kan uppleva liveframträdanden. Kandidaterna har två minuter för att visa vad de har att erbjuda. Juryn kan avbryta kandidat / kandidaterna under lagen när de hittar dålig prestanda. Varje domare har en röd knapp som han kan uttrycka. Den här knappen är i kommunikation med en stor elektrisk styrelse som är upphängd högt över de sökande som ett rött kryss är fäst med namnet på varje medlem av juryn. Om knappen trycks kandidaterna hör ljudet av en summer som lyser upp det röda korset för denna medlem.
När det är två av de tre domarna har redan tryckte på knappen, kan den sökande inte längre fortsätta. Vanligtvis domarna måste vänta tills efter händelsen för att använda denna knapp. Endast Simon Cowell vågar ofta snabbt trycka på den röda knappen som hans första intryck av den sökande är för dålig. Kandidater som överlever de första auditions kommer att gå igenom till livespelningar. Höjdpunkten kommer att vara i finalen slogs ut vem som har mest talang. I det slutliga beslutet publiken mycket mer än jurymedlemmarna.

Juryn

Som tidigare nämnts, består juryn av tre ledamöter: Simon Cowell, Amanda Holden och Piers Morgan.
Simon Cowell
Simon Cowell är en affärsman i musikbranschen. Han är mycket bekant för många människor som en gemensam person som inte skräder orden när han finner en kandidat riktigt dålig. Vid sidan av sin ställning som en domare på Storbritanniens got talent, han är också en jurymedlem i Pop Idol, American Idol och X-Factor.
Amanda Holden
Amanda Holden, är en skådespelerska och programledare. Hon spelade i följande filmer: Skär det, Wild på hjärta och andra ... .Hon är den enda kvinnliga domare på Storbritanniens got talent. För inte så länge sedan erkände hon att hon använde Botox för att hålla sin kropp i form. Den här artikeln visste en hel del uppmärksamhet i pressen.
Piers Morgan
Piers Morgan slutligen föddes den 30 mar 1965. Han är en irländsk journalist och är känd i Amerika som en domare på USA: s Got Talent och som vinnare av The Celebrity Apprentice. Han är också känd för sina pratshower på CNN.

Vinnare och enastående prestanda

Under 2010 programmet vanns av gruppen "Spellbound". År 2009 vann dansgruppen "mångfald". Anmärkningsvärt i detta år, genomförande av Susan Boyle och Paul Potts. Både enskilda ansågs starkt ifrågasättas av juryn när hon kom upp på scenen på grund av sin något strama utseende. Paul Potts arbetat som säljare i en telefonbutik och imponerade på domarna och publiken med sin version av operan låten Nessun Dorma. Bakom hans deltagande han fick ett skivkontrakt med domaren Simon Cowell erbjuds. Susan Boyle överraskade också publiken med låten "Jag drömde en dröm" och uppenbarade sig som en populär figur i media. Filmerna Storbritanniens Got Talent har en mycket stor framgång på Youtube och VEVO.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha