Stora bokmarknader

Trots nedgången i försäljningen av böcker, finns det fortfarande en stor grupp läser. Entusiaster finns ofta på många bokmässor som anordnas över hela landet. På de flesta av dessa bokmarknader handlas begagnade böcker. Ibland är dessa stora partier med liten skillnad, i andra bokmässor återfinns och antikvariat.

Största bokmarknaden i Europa i Deventer

Den största bokmarknaden i Europa finns i Deventer. Denna bok marknad lockar mer än hundra tusen besökare. Bokmarknaden hålls varje år den första söndagen i augusti. På marknaden finns det en hel del antikvariska och specialist bokhandlare. De spiltor är hela staden och längs IJsselkade. Runt boken också finns gott om festligheter, såsom föreläsningar och debatter. Boken har också tema varje år.

Bokmässor i Bredevoort

Denna stad i Achterhoek letade efter en möjlighet att sätta sig i den andra. I början av nittiotalet med, i imitation av en engelsk stad, med idén att specialisera sig på böcker. Många antikvarisk tiden har bosatt sig i Gelderland byn. Årligen anordnas flera bok utställningar. Var tredje lördagen i månaden, året runt, finns en mindre bokmässa organiserade ett tjugotal kramer. Dessutom är en större bok organiserat fem gånger per år. Då antalet bås får överstiga ett hundra trettio. Det finns bokmässor kring specifika teman, såsom bilder och dokument.

Ramsj köpa på Book Festival

Det finns också organisationer som går runt med remaindered. Remaindered böcker som inte säljs i försäljningen. Förlagen brukar sälja dem för en liten avgift till köpare som sedan försöker sälja igen. På detta sätt, handlarna har åtminstone en del av kostnaderna. I synnerhet är Book Festival en välkänd organisation som säljer remaindered. De hyr ofta en idrottshall i en stor plats och sälja den för, säg, en helgens böcker. De bokmässor anordnas flera gånger om året, och i synnerhet locka prisjägare.

Bokmässan i Venlo

En bra bok arrangeras varje år i början av året i Venlo. Stiftelsen stöder människor samlar böcker under hela året böcker som sedan säljs i en helg. På så sätt har redan tagit upp nästan € 1.000.000 doneras till välgörenhet. Boken börjar fredag ​​och pågår fram till söndag. Erbjuds omkring hundra tusen böcker.

Bokmässan i Den Bosch

En annan bra bok för välgörenhet varje år i slutet av januari i Brabant Hallen i Den Bosch. Även här erbjuds varje år nästan hundra tusen böcker. Boken arrangeras av Vincentian i Den Bosch. Förutom böcker finns också LP-skivor, CD-skivor och singlar sålda. Materialet förs till sparsamhet i föreningen. De är sedan väljs av medlemmarna i arbetsgruppen på användbarhet och sorteras efter ämne.

Övriga marknader

Förutom dessa bokmässor är många marknader finns det årligen anordnas av enskilda, föreningar och bibliotek. Stora välkända bokmässor till exempel, är fortfarande i Amsterdam. Dordrecht, Wageningen och Nijkerk. De flesta av dessa böcker marknader också meddelat på Internet, så det är definitivt ett tips på den regelbundet för att hitta.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha