Stöld av tillhörigheter från bilen

Tyvärr händer det fortfarande regelbundet, kommer du tillbaka till din bil och ser att det är indelad i bilen. Förutom skador på din bil är det ofta händer att andra saker ur bilen stulen. Vad kan du förvänta dig i ett sådant fall, din hemförsäkring.

Täckning

Den hemförsäkring täcker dina tillhörigheter i princip varor inomhus. I politiska termer, men ingick även ett avsnitt där omslaget till utemöbler produkter beskrivs. Detta avsnitt är oftast en täckmantel för möbel varor från bilen ?? s för. Förutsättning för detta är att det finns också träda skador på bilen, om bilen öppnades med en fjärrkontroll eller helt enkelt inte var stängda finns det inget våld inträde och därför ingen täckning på din hemförsäkring. Dessutom är denna täckning ofta begränsad till ett visst belopp, till exempel ?? 250,00 eller ?? 500,00 per incident.

Vilka möbler varor som inte omfattas av denna försäkring

Såsom beskrivits ovan, bör det finnas stöld av möbel varor. Detta innebär att inte alla möbler inte täcks av din försäkring. Vad möbler beskrivs i början av politiken. Av denna beskrivning framgår att exempelvis solglasögon eller CD ?? s faktiskt täcks av försäkringen. Uteslutna är dock sina pengar. Också uteslutas i politiken formulering biltillbehör.
TomTom och andra lösa navigering
Många människor i dag har en separat enhet för att navigera sig till önskad adress. Dessa är ofta förvaras i bilen, till exempel i handskfacket. Dessa system är populära bland tjuvar. Ett sådant system ses av hem hemförsäkring som en bil tillbehör och dessa är undantagna från hemförsäkring. Bilen Försäkringsbolaget har i allmänhet ingen hänsyn till dessa enheter eftersom försäkringen ger bara täckning för biltillbehör som är fästa vid fordonet och är också försäkrade.

How do you rapportera inbrott skador på ditt försäkringsbolag

Om du har att göra med en sådan skada ska du omedelbart rapportera till polisen. I många fall kan du göra deklarationen via Internet så att du kan spara en hel del tid. Då ska du kontakta din hemförsäkring om du stängt din försäkring med din mäklare, behöver du bara varna din agent. Du får då en blankett som du fyllde i så fullständigt som möjligt och undertecknade ska återvända. Bifoga så mycket bevis som möjligt av de stulna varorna så att ditt försäkringsbolag kan lösa så snabbt som möjligt. Till exempel, tänk på de ursprungliga fakturan ?? s eller kopior av kontoutdrag som betalkort av de stulna varorna visas. CD ?? s normalt kan förvänta sig en standardavgift om du köper anteckning kan diskutera ?? s.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha