Stjärnbilden Fiskarna

Fiskarna är en konstellation som gäller för personer som är geborten från 19 Februari tills 20 mars. Fisk är en mystisk zodiaken horoskop med passion och engagemang. Fiskar kan verkligen gå på ett annorlunda och har därför en stark empati. Det latinska namnet på Fiskarna horoskop är Fiskarna.

Constellations

 • Skytten
 • Cancer
 • Lion
 • Virgo
 • Ram
 • Skorpionen
 • Stenbocken
 • Taurus
 • Tvillingarna
 • Fish "> fisk
 • Waterman
 • Vågen

Fisksymbol
De två fiskar i symbolen för konstellationen Fiskarna simmar i motsatt riktning, men är anslutna i mitten för att symbolisera den tveksamma, mötte samma slags Fiskarna.
Datum February 19 till 20 mars
Linjal Jupiter och Neptunus
Naturligtvis hus tolfte hus
Element Vatten
Polaritet Negativ

Personlighet Fiskar

Fiskar har svårt att göra en åtskillnad och har ofta en brist på fokus. Detta gör denna stjärna lite vaga tecken i zodiaken. Fisk beskrivs ofta som ett slags psykisk svamp som kan absorbera alla typer av känslor och stämningar av andra. Fiskar har svårt att säga nej och inte mycket bestämd. Fiskarna vill göra andra lyckliga vid mening och kan passiv attityd.
Känslor
Många Fiskarna tycker att det är svårt att säga vad känslor de känner, eftersom de, eftersom det drogs in i flödet av känslor i en annan. Fisk snabbt känna dras till historier om andra människors lidande och känna skuld snabbt. Fisk är ett tecken för vilken uttrycket "man lider mest av det lidande som människor är rädda" perfekt på språng!
Spirit
Fiskar måste gå på fastigheten i huvudet på en annan och kan därför orsaka en hel del sympati och empati.
Styrkan i fisk
Fisk som bäst är en mycket intuitiv personlighet med stor inlevelse. Fisk innehåller också en hel del fantasi och medkänsla.
Bristerna i Fiskarna
Fiskar har ibland svårt med vardagsverkligheten. När Fiskarna blir äventyras det kan inte ens skilja verklighet från fantasi, och kan göra falska löften.
Fisk och finans
Fisk är praktiskt taget inga tecken om ekonomi. Pengarna flödar inuti men flyter också bort det igen. Detaljer förbises och kontoutdrag damm i kuverten. Fisk är känslig att skänka pengar till "patetiska" institutioner.
Karriären av fisk
Fisk känns som en fisk i vattnet i ett yrke där han kan uttrycka sin konstnärliga sida. Tänk på yrken som skådespelare, dansare, schlder, poet, författare eller fotograf. Fiskar har ofta en koppling till den mystiska sidan av livet, därför jobb kan som präst, intuitiv healer, astrolog och tarot läsare är också mycket lämplig.
Tidigt vårsäsong
Dag torsdag
Nummer 7
Fysiologi Fötter, lymfatiska systemet, hypofysen
Kristaller Aquamarine, beryll, fluorit, turkos och solsten
Metallplåt
Seagreen färger, ljus, vit, lila och silver
Djur fisk, delfiner och andra marina däggdjur
Livsmedels fikon, frukt, grönsaker med hög vattenhalt

Fisk och kärlek

Fisk är en svår romantisk. Fisk snabbt sätter rosa glasögon på och kan fördjupa dig i relationen och den andra personen. När fisket har inlett ett förhållande med någon kommer att vara mycket intensiv och intim. Detta kan prata med förtryckande och kvävande. Fiskarna är ett tecken i astrologi att fötterna som erogen zon.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha