Stilen i ditt företag

Företags identiteten hos ett företag är den identitet som utstrålar. En bra och tydlig företagsidentitet lämnar en positiv tanke bakom kunden som presenterar en bra bild för företaget. En företagsidentitet som skiljer kunden stannar med vad som kan ge word of mouth och upprepa inköp från bolaget av förtroende som förmedlar företaget.

De delar av en företagsidentitet

En företagsidentitet inte bara består av en logotyp, typsnitt och vackra färger. Nej, det är en bra branding om det, uppmärksamma och vårdas i minsta detalj. Men du behöver viss kunskap. För att identifiera de olika elementen som de är att stå i en rad nedan:
 • Namn;
 • Logo;
 • Typografi;
 • Färg;
 • Använd bild.

Namn

Namnet på ett företag kan lägga en hel del värde för företaget. Namnet kan användas för att bokstavligen vad företaget gör, är Carglass ett bra exempel. Namnet säger exakt vad varumärket står för och vad de gör. Detta kan fungera bra och är bekväma, konsumenterna kommer ihåg namnet lättare och lättare att associera vad den levererar för service. Men det kan också ha en baksida, som Carglass skulle planerar att expandera till bilhjul än det skulle låta galen om du går till bil "glas" kommer att köpa hjul. Så tänk om namn och framför allt gör det en övertygande är det är lätt att komma ihåg.

Logotypen är grunden för huset stil och är vad kunden stannar med. Det är därför viktigt att noga tänka logotypen. Detta är inte lätt, det måste ges i en mängd olika aspekter. Det finns två typer av logotyper, vilka är:
 • Ord Logo
 • Bild Logo

Valet mellan dessa två typer är personlig och kan även vara affärsrelaterad, är bättre lämpade för ett ord logotypen och annat väder bättre när en logotyp image ett företag.
Ord Logo
Ett ord logotyp är en logotyp som företaget är erkänt som en logotyp med en viss färg och stavning. Ett välkänt exempel är ordet logo Coca-Cola. En logotyp är ett starkt ord att använda en logotyp som företagsnamnet är omedelbart uppenbara och därför lika i ögat av kunden.
Bild Logo
En bild-logotypen är en symbol för det företag som företaget bortsett från resten. Viktigt för en logotyp bild är att det är slående, med lämningar och passar med den typ av bolag. En bild logotyp kan också vara associerade med namn, tänk på äpple. Både varumärket och bilden är ett äpple. Shell är också ett bra exempel, Shell betyder skal på engelska och bild logotyp Shell är ett skal. Men en bild logotyp kan också skilja från namnet, har det att göra med Audi logotypen inte namngiven men alla erkänner fyra Audi ringarna.

Typografi

Typografi av företaget står för teckensnittet som används. Det är viktigt för en bestämd typsnitt och storlek för att hålla dem vid teckensnitt kan ses på ett antal delar.
 • Stilen: fet, regelbunden, kursiv
 • Beteckningen: vanliga brev eller brev med kapital
 • Serif eller sans-serif brev

 • Typsnittet som används måste vara anpassad till bolaget självt, ett företag till exempel, kommer inte att se bra ut med en mycket stor typsnitt.

  Färg

  Färgen på ett företag speglar personligheten hos bolaget och tillför emotionellt värde till verksamheten. Dessutom färg behandlas snabbare av människor än text, så om ett företag har sin egen färg som ger ett företag en unik look. Också i färger, är det viktigt att titta på typ av verksamhet. En revisionsbyrå kan göra den bästa användningen av tysta företagets färger som grått, svart och vitt. Även om det är lätt för ett företag som Coca-Cola att använda ljusa färger eftersom Coca-Cola är ofta förknippat med glädje.

  Bild Använd

  Bilden används främst används i annonser, broschyrer, broschyrer, affischer och liknande. Även i bild användning, är det viktigt att beakta den typ av verksamhet. Bara för att förklara vad som helst: Dove används i sina reklamfilmer i allmänhet kvinnor i de trettio år som är oroliga för sin hud. Detta gör Dove eftersom detta är deras största mål. Kvinnor i trettioårsåldern känner igen sig i bilder och bifoga affektionsvärde till varumärket. När du skapar en bild så använd är också viktigt att uppmärksamma sättet att fotografera och exponering, kan det göra en hel del med ett foto och en bild ofta sker på olika sätt.
  (0)
  (0)

  Kommentarer - 0

  Inga kommentarer

  Lägg till en kommentar

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Tecken kvar: 3000
  captcha