Steradent kan användas för flera ändamål

Steradent är en produkt som folk brukar använda för att rengöra sina proteser. Men på grund av den specifika kompositionen skall användas för många andra ändamål. Glas är otroligt ljus med Steradent och vi får våra händer efter trädgårdsarbete helt ren med en liten Steradent.

Steradent producenten av

Steradent tillverkas av Reckitt Benckiser. Detta är ett brittiskt företag som grundades 1823 av John A. Benckiser. År 1886 de lämnat alla produkter i Australien. De var 1912, är den första tillverkaren av Lysol vad de importeras från Tyskland och som fortfarande används ofta. Detta var ett rengöringsmedel, som är huvudsakligen i sjukhus var nödvändig för att desinficera bra och vad vi redan kunde lukta långt. Men den dödade alla bakterier och det var viktigt. Den användes också i många hushåll förrän långt efter andra världskriget för att rengöra toaletter och badrum. År 1933 företaget Dettol ut på marknaden. Senare, Harpic, Air Wick, Calgon och 2005 den berömda Cillit Bang, alla produkter inom området för rengöring och städning. Sedan 2005, ger företaget sina produkter i 68 länder. År 2012, för att göra denna konkurrent Unilever, med lägre tillväxt och ökad konkurrens. De kommer inom en snar framtid särskilt pelarna fokuserar på tillväxtekonomierna i Asien och Sydamerika.

 Vad är Steradent

Steradent vi vet särskilt för rengöring av tandproteser. Den finns i tablettform, utan även i praktiska påsar innehållande pulver.

 Hur fungerar det

Det sätter tandprotesen i ett glas och fyll den med varmt vatten så att protesen helt översvämmade. Därefter pulver eller en tablett tillsattes och lösningen får ligga i blöt i en minut. Tusentals mikrobubblor föra syre till alla delar av protesen och avlägsna bakterierna. Därefter kan en ta tandprotesen ut ur glaset och rensköljning. Glaset kan sköljas och protesen är bakteriefria rengöring.

 Vad är kompositionen Stéradent

Ingredienserna är följande:
 • Natrium
 • Sulfat
 • Karbonat
 • Peroxid
 • CITRONSYRA
 • Maltodextrin
 • Arom
 • Arabiskt gummi
 • Glukos
 • Klorid CI42090

 Som kan användas även för Steradent

Steradent kan användas för många ändamål, därför att den rengör snabbt och väl. Vi kan tänka på:
 • Om vita suddig i
 • Extremt smutsiga händer och naglar
 • Glas
 • Vaser
 • Porslin
 • Toalett

 Om vita suddig i
När en gör en påse Steradent eller en tablett i tvättmedel i tvättmaskinen än envisa fläckar kommer att snabbt bort. Detta är bara möjligt med vita tyger, eftersom det innehåller ett blekmedel. Även om du tvättar gardiner är att lägga Stéradent en god vana. Gardinerna är vackra vita.
 Extremt smutsiga händer och naglar
Om man har arbetat i trädgården än vad som ofta nagelbanden och naglarna svåra att få rena. Gör händerna först med tvål och en borste. Så lite ljummet vatten och sätta in här Steradent. Tyst några minuter och blöta händer och särskilt naglar är rena igen. Då människor inte använder aggressiva medel som händer vara inte så torr.
Glas
Glas ibland få i gång en något tråkig attack. Ta en stor skål med varmt vatten och här gör vad Steradent. Placera glas i badkaret och låt dem dra i femton minuter. Sedan torra och buff och vackra glas är som ny.
 Vaser
Ofta får vaser attack som är svår att ta bort så småningom faller. Man förfar med rengöring då är chansen att emaljen påverkas. Med Steradent får du vaserna kan rengöras snabbt.
 Porslin
Speciellt porslin som är vilken förälder kan vara svårt att rengöra. Använd en liten Steradent i vattnet och disken kommer att tacka dig igen och visa sin lyster. I tekoppar kan ibland stanna upp och sitta i tekannan. Om salt inte hjälper längre än attacken lätt avlägsnas med Steradent.
Toalett
Om toaletten är att lägga till en extra städning då användningen av rekommenderade Steradent. Placera en hink med ljummet vatten i toaletten som en löst Steradent. En timme ledighet och spola sedan. Toaletten är hygieniskt ren.

 Slutsats

Även om du inte har en protes, är det fortfarande lämpligt att ha en låda med några tabletter eller dospåsar Steradent hemma som extra tvättmedel för speciella arbeten.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha