Stekfett avhopp, återvinning och återanvändning

Baltasar Palmstruch Februari 29, 2016 Natur 4 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Begagnade matolja kan återvinnas och det är bra för miljön. Detta kan höja med begagnade matoljor och återanvändning. Under de senaste åren har det förekommit fler initiativ för att höja matolja, men dessa har aldrig riktigt brutit igenom. Nu släcka marknaden tillbaka i ett försök pågår för att återvinna matolja.

Varför collect

Och begagnade matoljor är produkter som är idealiska för återvinning. Först de tar miljön när de hamnar som deponering eller spolas genom toaletten eller sjunker till avloppet. För det andra är det en produkt som används i hela Nederländerna av så gott som alla, vi är alla på ett sätt att tala en fritösen hemma, så när det gäller kvantitet, bör det inte vara ett problem. För det tredje kan det finnas råvaror för andra produkter för att tas ut. Och för det fjärde är den kvarvarande fortfarande ett högt värmevärde som i sin tur producerar energi när det bränns i ett kraftverk till exempel för elproduktion.

Var kan man leverera?

Vid denna tid, mer och flera uppsamlingspunkter i Nederländerna. Ofta sker genom en livsmedelsbutik i ditt närområde, men ibland också ge kafeterior eller sport ?? s exempel och de gör det. Och naturligtvis kan du gå till de mest miljö gatorna.

Hur tillföra?

I allmänhet måste man följa vissa regler för återvändande din olja eller fett:
  • Låt matoljan eller fettet svalna.
  • Häll matoljan eller fettet tillbaka i originalförpackningen.
  • Stäng behållaren tätt.
  • Kassera fettet eller stekolja med förpackning i uppsamlingsbehållaren.

Vem står bakom det?

Det finns naturligtvis ett antal parter som stödjer detta initiativ. Dessa är både miljöorganisationer såsom matlagning oljeproducenter. Dessa inkluderar:
Remia
Förmodligen en av de största ledarna Nederländerna. Det är väl sagt att engagera sig i detta initiativ. De förmodligen göra det en del av egenintresse eftersom ?? grön och hållbar också ?? och strålande närvaro och bra marknadsföring verktyg för företag.
Natur och miljö Foundation
Natur och miljö Foundation är en oberoende organisation som arbetar med hjärta och själ till ett vackert landskap, rika naturresurser och en sund miljö.
Ansvarig stekning
Detta är ett kännetecken ?? ?? där cafeteria ?? S kan gå med dem om de röra ansvarsfullt i deras cafeteria för att uppfylla kraven på etiketten.
Information Bureau för margarin, fetter och oljor
Informationsbyrån för margarin, fetter och oljor är en stiftelse som ger information om hur margarin, fetter och oljor passa in i en sund, modern och smakrika.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha