Statiner fungerar inte

Zaida Isaksson Februari 28, 2016 Hälsa 15 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Statiner är kolesterolsänkande läkemedel som förskrivs till personer med en hjärtattack. Forskare trodde sedan 60-talet till hjärtinfarkt och kolesterol skulle ha något att göra med varandra. Kolesterol delades upp i bra en dålig LDL-kolesterol och HDL-kolesterol. Samtida förståelse denna vision hjälpte fakta tvål. I verkligheten spel, både LDL och HDL-kolesterol en mycket viktig roll i kroppen. Kolesterol bör inte ses som något ont; Tvärtom. Kolesterol transporterar andra ämnen som hjälper kroppen att bekämpa sjukdomar. Det är anledningen till att människor med ateroskleros har en högre andel av kolesterol. Genom att trycka på mekanismen för de humana gränser med statiner försvar, vilket skapar motsatt effekt, som leder snabbt till andra sjukdomar. I praktiken har det aldrig visats att statiner kranskärlssjukdom.

Innehåll:

 • LDL reparera skador
 • Statiner och LDL
 • Kolesterol, väsentlig del av hjärnan
 • Siffrorna om effekterna av statiner
 • Statiner har biverkningar
 • Fett inte leda till hjärtsjukdomar
 • Margarinindustrin
 • Kolesterol Lies stöds av regeringen och skattebetalarna
 • Folk går ofta till natur läkare

LDL reparera skador

LDL-kolesterol signaler inflammation i venerna. När det finns kolesterol plack uppträder till blodkärlens väggar, är att en följd av inflammation. LDL försöker reparera tändningen. Som ett resultat finns det en acceptabel sannolikhet att om det finns ett problem med blodet, det finns fler av LDL-kolesterol mäts. Det betyder inte att LDL-kolesterol är dåligt; vilket är en felaktig slutsats. LDL försöker bara att begränsa skadan och reparation.

Statiner och LDL

Om statiner tas därefter minskar LDL-kolesterolnivåer. Detta gör det möjligt för LDL till sin normala funktion i kroppen inte längre utföra. Forskning från 2004 visar att låg LDL-kolesterol är associerat med mag-tarmcancer. Det är dock oklart om detta beror på cancern, eller som orsakar en låg LDL-hastighet av cancer.

Kolesterol, väsentlig del av hjärnan

Kolesterol är mestadels i hjärnorna hos mänskliga varelser. Kolesterol håller oss skarp och förhindrar demens. När vi tar kolesterolsänkande statiner, finns det en ökad risk för demens. Demens är ett resultat av inflammation på cellnivå. Andra resultat av kolesterol är:
 • Bildandet av hersensynapsen och daarme kommunikationen mellan hjärnceller,
 • Syntesen av D-vitamin från solljus,
 • Eftersom vitamin D syntes benhälsa och förebygga cancer,
 • productiue av könshormoner,
 • Produktionen av galla, vilket gör matsmältningen bättre inträffar.
Med så många positiva egenskaper av kolesterol, är det mycket tveksamt om det är klokt att ta kolesterolsänkande mediciner.

Siffrorna om effekterna av statiner

Enligt en skandinavisk studie, risken för för tidig död på grund av hjärtproblem med 0,66% förtäring år efter år statiner. Det är en mycket låg procentandel. Läkare ger tanken att det är 100% arbete medan inte ens arbetar för 1%. En medicin som fungerar så dåligt inte ens säljas; nämligen det har skadliga biverkningar. En skotsk studie kom ut till en lägre ränta för drift av statiner: det skulle fungera med 0,18% för att förhindra döden genom hartinfacrt.

Statiner har biverkningar

Statiner orsaka:
 • Myopati
 • Parkinsons sjukdom,
 • Sjukdom i det centrala nervsystemet,
 • Extra högt kolesterol
 • Minnesförlust,
 • Yrsel,
 • Irritabilitet,
 • Depression.
 • Ytterligare orsak statiner:
  • Ökad risk för cancer,
  • Ökad risk för diabetes,
  • Ökad risk för hjärtsvikt.

  Fett inte leda till hjärtsjukdomar

  En amerikansk forskning visar att människor som äter mycket fett från ost, smör, yoghurt och mjölk inte har ökad risk för hjärtinfarkt. Det fanns 1815 personer i 10 år och är i denna grupp var inte en hjärtattack. Kolesterol teorin innebär bland annat att äta för mycket fett leder till ökad kolesterol. Även denna aspekt av kolesterolhypotesen är felaktig. Fet mat visas bara sunt. Detta bekräftas av traditionella levande grupper som Maasai och eskimåer. De äter mycket fet mat, men aldrig har en hjärtattack.

  Margarinindustrin

  Den påstådda ohälsosamt fett aspekt av kolesterol myt främst sprids av margarinindustrin som förmodligen kolesterolsänkande margarinet kom ut på marknaden och förde dem till mannen med kvasi-vetenskaplig berättelser. Otaliga journalister har ägnats åt att publicera berättelser om kolesterol myt men antagandet att kolesterol skulle vara dåligt för hjärtat inte stöds av vetenskaplig forskning. Inte bara läkemedelsindustrin men också livsmedelsindustrin har haft stor nytta av de historier som fick höra om kolesterol.

  Kolesterol Lies stöds av regeringen och skattebetalarna

  Kolesterol lögner idag fortfarande höra av läkare. Det beror på läkare arbetar under ett protokoll. De kanske inte håller med detta protokoll, men måste ändå följa. Läkare har fastnat i en tvångströja av läkemedelsindustrin är så stark att de ställer en förvrängd verklighet, läkarna-till-vara genom utbildningssystemet där läkare är fler och fler och fler läkare genom den.

  Folk går ofta till natur läkare

  Dessutom är läkare betalas av läkemedelsindustrin. Man får alla typer av finansiella belöningar för förskrivning dyra produkter. Ytterst är den skattskyldige offret ekonomiskt och patient offer. Skattebetalarna betalar med skyhöga sjukförsäkringspremie tillsammans med de dyra läkemedel som inte fungerar; som är juridiskt krävs av regeringen. Fler och fler människor börjar inse detta och gå till en naturläkare som kan hjälpa människor med effektiva läkemedel utan biverkningar.
  Like 0   Dislike 0
Tidigare artikel Hypoteks undervattens-
Kommentarer (4)
Rasmus Nordstrom
  Like 2   Dislike 1

Kära, Hur kan det vara så att i min familj, där mycket lätt ord på nutrition, har FH upptäckts, och det är visat att behandling med statiner värden till en '' normal '' har sjunkit? Medan intaget av statiner, värdena på det onda kolesterolet tre gånger högre.

Birta Vikström
  Like 4   Dislike 0

Hur kommer det sig att i familjer där män lider främst från familjär hyperkolesterolemi, dödligheten i hjärt-kärlsjukdomar är så hög? Om det inte finns något samband mellan högt kolesterol och hjärtsjukdomar skulle också göra någon skillnad i FH.

Görel Hildebrand
  Like 1   Dislike 0

Statiner lägre kolesterolnivåer, vilket är förvisso sant. Men, är högt kolesterol faktiskt mycket friska! Hjärnorna består hetovergrote del kolesterol. Det finns ingen vetenskaplig koppling mellan högt kolesterol och hjärtsjukdomar. Detta framgår av vetenskapliga studier av oberoende forskare. Att till skillnad utreda statin producenter; Dessa icke-oberoende forskare alla hävdar att högt kolesterol är ohälsosamt. Läs för vetenskapliga belägg för detta argument, boken av Dr. Uffe Ravnskov, fakta och myter om cholesterol.Ik förstår att denna information kan ses som förvirrande. Det är dags att skingra den groteska kolesterol myt och folk pekar på farorna med statiner, såsom risken för cancer, vilket framgår av flera vetenskapliga onderzoeken.Verder är det intressant att notera att the'normale "värden enligt läkare från 70-talet fram till nu har gått ned steg för steg så att fler och fler statiner kan förskrivas.

Tor Ulf
  Like 1   Dislike 1

Kära Jim, är svaret förvånansvärt enkelt, eftersom det i familjer, särskilt i familjer, alla äter samma dålig kost. Som exempel kan nämnas vita mjölprodukter, titta där, sockerhaltiga livsmedel, äta från burkar, paketerade maagvulsels med många E-nummer. Det är helt naturligt att människor från en familj eller släktingar som ofta om samma mat har en högre risk för vissa sjukdomar. I en familj är att hjärt- och kärlsjukdomar, i den andra familjen av cancer. Det har ingenting att göra med genetisk predisposition, endast med sämre mat och dryck. Läkare förneka detta eftersom deras insikter bakom på vetenskapliga fakta.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha