Starbucks stad Muggar, kaffe koppar staten och New York City Cabs

Samma år som den tidigare diskuterade Kollagemuggar staden syntes också en annan liten sats muggar på Starbucks i USA: de statliga rånar. Båda serierna fanns tillgängliga förrän i början av 2002. Under tiden, också föreföll en speciell "Begränsad utgåva" rånar New York City. Starbucks muggar samlare förblev så engagerade.

Statliga Muggar

Utfärdade 1999 State Muggar serien består av fyra olika muggar: Kalifornien, New York, Texas och Washington. Washington är hemland företaget Starbucks. Men när det gäller yta och befolkning, är det en av de genomsnittliga artister från USA. De andra stater utmärka sig i superlativ. När det gäller befolkningen är Kalifornien, Texas och New York nr 1, 2, 3. Dessutom Kalifornien och Texas är också bland de tre största stater när det gäller området.
Men det är Alaska i särklass största staten i USA med 1,717,854 kvadratkilometer, så även mycket större än de fyra stater på statliga Muggar serien tillsammans. Men Alaska är återigen en av de minst befolkade staterna. Med en befolkning på nästan 687 000 personer under 2008, rankad det 47: e av totalt 50 amerikanska delstater. Alaska men tyvärr inte tillhör denna serie. Staten Muggar serien kan ses som ett komplement till stadsKollageMuggar. De statliga Muggar är "Made in China".
Statliga Muggar Denna serie består av fyra trevliga informativa muggar, inklusive några trivia. Men inte allt är bra. Således Verrazano-Narrows Bridge mellan Brooklyn och Staten Island längsta hängbro enligt New York rånar. Mellan 1849 och 1981 amerikanerna har varje gång den längsta hängbro i landet. År 1964, den Verrazano-Narrows Bridge till exempel stafettpinnen från Golden Gate-bron, men år 1981 Humber Bridge i Storbritannien var vinnaren. År 1998 den japanska kom det igen om att gå med Akashi-Kaikyo Bridge.
Dessutom har varje rånar har en karta över respektive stat med de största städerna och sightseeing. Texas är känd för sina cowboys och olja. En fjärdedel av USA: s oljeproduktion kommer från bijvorrbeeld Texas. Kalifornien rida igen de flesta bilar, mer än en per två personer. Så det är vettigt att Kalifornien har de strängaste miljölagar i USA. Washington är också den enda amerikanska delstaten uppkallad efter en amerikansk president. Washington var över efter döden av den första amerikanska presidenten, George Washington, läggas till landet på November 11, 1889.

New York City rånar: Cabs

År 2001, först dök upp på Starbucks mugg i en begränsad upplaga. Det var inte emitterade ändå. Detta rånar producerades i Kina. Den nedre delen av muggen är i eleganta bokstäver Bucks Barista ??. På denna speciella New York City rånar är utmärkande gula taxibilar. Det kör mer än 13.000 gula taxibilar runt staden New York. De är ansvariga för en stor del av trafikstockningar i centrum, så mycket så att ibland kan du gå bättre. Den gula färgen kommer från 1967. För att sedan få ett slut på kaoset och höja profilen för taxibilar, var det obligatoriskt för taxibilar att vara gul. Men det fanns alla gula taxibilar i New Yorks gator sedan 1915. John D. Hertz, som Yellow Cab Company började, alla målade sina taxi när gul eftersom gul visades att det var mest synliga på avstånd. I New York City också rida taxi med en annan färg runt, men då de kommer ursprungligen från utanför staden för att plocka upp eller leverera en "biljett". Det finns flera limousine tjänster som körs. USA är ofta skämtsamt sagt att om du inte kan göra något annat, kan du fortfarande vara en taxichaufför.
(0)
(0)
Tidigare artikel Modell: manlig modell photo
Nästa artikel En pool för hundar

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha