Stanna vid nariga läppar: effektiva rättsmedel för att sätta på Golf


Lucia D'Addezio - Nariga läppar är en typisk störning i vintern. Med den första kylan, läppar förlorar fukt och börjar dyka irriterande hangnails. I värsta fall sprickorna kan förvandlas till riktiga sår, orsakar smärta vid beröring och under intag av mat.
När läppar får nariga på grund av vintervädret, är känslan att ha vassa nålar som tränger. Läppbalsam kan göra lite om du inte tar rätt försiktighetsåtgärder för att förhindra problemet visas. Vad kan du göra för att ta hand om dina läppar på vintern? Här är några råd anti-panik för nariga läppar.

Nariga läppar? Du kan säga adjö!

På marknaden finns det många produkter för läppvård. Kakaosmör eller kakaosmör, på vintern är din bästa bundsförvant. Det är en skyddande balsam och super-återfuktande, praktiskt att alltid ha i väskan, som lämpar sig för både sommar och vinter. Idag på marknaden finns verkligen alla slag, även färgad för både fukt och en touch av glamour till dina läppar.

Vilken läppbalsam att välja på vintern?

Med den kalla, anförtros kakaosmöret med honung, eftersom det skyddar mycket mer och en massa flöden. I stället för sommaren, kommer du föredrar en läppbalsam fruktig och frisk, kan skydda läpparna från skadliga UV-strålar. Om kakaosmör är inte tillräckligt förtroende för läppstift fuktgivande, silkeslen och mycket ogenomskinliga, vilket kommer att göra det attraktivt och skydda läpparna samtidigt.

Gör-det-själv åtgärda för nariga läppar

Om dina läppar får nariga hemma, här är ett botemedel gör-det-själv snabbt och effektivt. Få lite "honung och en bit av olivolja och blanda väl. Bara sätta en liten mängd på läpparna, gnugga med fingertopparna i en minut och låt produkten arbete. Nu är du redo att leva dagen av skönhet!

Nariga läppar: ja och nej

Vad man ska göra för att förhindra nariga läppar? Ja till mat rik på vitaminer, speciellt vitamin C: de är rika apelsiner och andra citrusfrukter, för denna vinter är en bra idé att äta mycket.
Ja även korrekt hydrering av kroppen med två liter vatten om dagen: glöm inte att dricka mycket, även på vintern, eftersom kroppen behöver vätska och mineraler i stora mängder.
Absolut inte, men de nervösa tics som knapra läpparna eller saliv umettarle: på detta sätt dina läppar torkar mer, förvärrade problemet med sprickbildning.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha