Särskilda åtgärder - straatje gånger - Stabbing

Vrid körfält. Enkelt uttryckt är det ofta kallas "street tur. Officiellt talar du om "vända genom stickande. Keren genom stickande är en enastående prestation att du ska kunna utföra i lesauto. Här måste du sätta på en inte alltför bred väg i tre steg. Inuti skickar beskickning under din examen kan vara att du måste tillämpa omvänd på gatan. I denna artikel kommer jag att ta dig igenom de nödvändiga åtgärder som är nödvändiga för detta. Dessutom är visnings beteende diskuteras.

Autorijles - straatje bakåt eller bakåt kommandot

Följ dina körlektioner, då denna instruktion inte kommer att vara nya. Men det kan vara ett komplement till varandra och har en lugn läsa i din egen miljö utan stress av trafiken omkring dig.

Tur körfält


Notera först och främst om du ska gå in i medvetna gatan. Var särskilt uppmärksam på väg C2
Föra bilen till ett stopp ca 15 cm. från trottoarkanten, minst 10 meter efter årsskiftet.
Överväga hinder, så du har inte påverkats negativt under utförandet av din träning.
Bilen / ratt precis innan du startar övningen.
Ange speciell operation i skritt, med slirkoppling. Med glider kopplings innebär att du håller kopplingspedalen under utförandet av transaktionen runt appliceringspunkten, så att bilen kontrolleras i rörelse håller rullande.

Utförande


Förvandlas till den 1: a växeln.
Ratten fullständigt till vänster, när bilen är i rörelse och gå tyst.
Vid ungefär 50 cm. trottoaren, du redan skicka en sväng tillbaka till höger och lämna bilen mycket tyst rulla mot trottoarkanten. Broms eller lätt genom att så att du inte på trottoaren eller i gräset kanten.
Obs tonronding gör bilen snabbare rulla igenom än avsett.
Stäng i backväxeln och ratt -När bilen i rörelse is- helt rätt.
När näsan av bilen vinkelrätt mot vägförbindelsen, skicka så smidigt som möjligt helt åt vänster och lämna bilen mycket tyst tillbaka mot trottoarkanten roller.
Ettans växel och slutföra arbetet. Därmed styra när bilen rör sig vidare åt vänster och se till att du hamnar prydligt i din egen bana, och du fortsatte vägen.

Tonronding

Tänk på att bilen med fallande "konvex" banar snabbare / hårdare mot trottoarkanten kan rulla. Bromsen vid behov, eller "spela" med kopplingen kring appliceringspunkten. Den tonronding på väg gör för regnvatten dränering på båda sidor av vägen.

Tittar vanor på gatan tur

 • När man kommer till ett stopp: före och vid bromsning i inomhus och utomhus. Se om du kan bromsa säkert och i så fall hur man dosera bromsarna. Ge en tydlig signal att bromsa, blinkers eller varningsblinkers om situationen kräver det.
 • Innan starten av övningen du tittar runt bilen och särskilt bra över vänster axel. I början av denna övning du göra för att ge någon riktning.
 • Bo under träning ordentlig titt runt bilen
 • Låt övrig trafik gå först. Begränsa inte flödes, sedan urskilja övningen smidigt. Sök alla ögonkontakt med andra trafikanter och ge klarhet.
 • Växla bara bakåt, om du faktiskt kan vända / kan köra. Andra kan skrämma dina backljus, eller tvivla vad du gör.
 • Titta runt igen, men även bakom bilen när du backar.
 • Också leta efter start runt igen.
 • Slutligen, över vänster axel och efter avslutat övningen, check-up i speglarna. Du är äntligen tillbaka i en ny trafiksituation.

Runt bilen ser inkluderar:

 • Interiör
 • Innan bilen
 • Backspegel
 • Över axeln {s)
 • Bakom bilen

För alla trafikskyltar och deras betydelse, se:

Alla tecken
(0)
(0)

Kommentarer - 2

Bra artikel. Jag arbetar nu på lektioner och är så nervös att jag tycker att det är svårt att komma ihåg allt i rätt ordning. Med den här artikeln, jag kan hemma till mods läste gatan sväng göras. Tack för bra information och tydligt skriven artikel!

Kära Cecile, bra att höra / läsa. Håll dig i åtanke att alla måste lära sig det och du är i lesauto att få göra misstag. Det tar tid och "övning ger färdighet", men du måste tänka. Jag hoppas att du har en instruktör som sätter du på användarvänlighet, som sparar en hoop.Succes din rijopleiding.Mvg - Sjaak

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha