Spring i sikte, extra hand om dina fötter

Belinda Englund April 24, 2016 Hälsa 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
När vintern ?? I varje fall, känslomässigt ?? närmar sig sitt slut, kommer vi ut ur vårt skal. Vi är trötta och vill kokong bokstavligen komma ut igen. Vädret är oftast inte redo till våren kläder och öppna skor, men det betyder inte att du kan komma igång för att få kroppen och huvudet. Låt oss börja med fötterna. Fötterna har varit fast packat en hel säsong. Komma igång ??

Denna viktiga fötter!

Fötter måste bära livet och ändå är det ofta en försummad när det gäller vår personliga vård. För förutom en pudel padda medan duscha och slicka grädde, inte många människor kommer inte. Särskilt under vintermånaderna. Men fötterna så lång tid, är helt inneslutet, har just nu vilka extra ?? s behov. Är inte det en skön massage, då fortfarande en härlig varmt bad med lavendelolja till exempel. Och vi inte ens tala om alla de andra saker som är viktiga. Skönheten är att du inte ens behöver mycket tid att boka, helt enkelt därför att om man tittar på soffan tittar på TV, kan ett varmt bad med några närande olja redan vara underbart för fötterna.

Skötsel


Kallus
Naturligtvis bryr sig mer än ett trevligt bad och bara du, vid tidpunkten för nu. Callus är ett bra exempel. Callus har en skyddande funktion, och om du klättra barfota är naturligt att du har förhårdnader på fötterna. Men människan är i väst inte längre bara fötter och förhårdnader i stället har en vanprydande operation än den är funktionell.
Förresten, kan många förhårdnader också orsaka ömma fötter. Så det är viktigt att hålla förhårdnader under kontroll och det är möjligt med specialutrustning. Det finns förhårdnader galler, känd ?? ägg ?? förhårdnader tar bort spillrorna sten och gör likadant. Se vad din individuella situation fungerar bäst och om du inte vet, du går till pedikyr och låter dig göra det. En gång för att lära av det och alltid, eftersom det är så trevligt när någon annan tar i hand fötterna.
Majs
Det finns en hel del personer med majs och själv börja gå bob är oftast inte bra. Du kan få special plåster på apoteket och ändå vill hjälpa även nybörjare till liktornar. Men om du har en ihållande kopia, är det bättre att konsultera en professionell för att få det här sättet.
Naglar
Spikarna vård i sig är inte svårt, men det måste ske konsekvent. Svårare är det om inte alla prydligt tårna rakt fram. Spikarna bör alltid gå rakt, inte vända i hörnen eller på annat sätt. Gå dit efter kapning med filen runt för att förebygga stroke.
Se till vävnaden runt den är slät. Detta kan göras genom att starta med en speciell penna på huden och sedan gnugga det trevligt och lös. Har du någon nagellack på, sedan drar olja från sig själv. Vill du uppbåda nagellack, måste du ta bort oljan och göra fett spiken.
Först ett skikt av klarlack, sedan önskad solbränna och slutligen en fin glans. Med en teenspreider av gummi, hindra dig färg från en spik är på den andra foten.
Smear
När allt är klart, är det bra att gnida fötterna varma med en fuktkräm, företrädesvis genom någon annan som också är en massage kan lägga till den. En fotmassage fungerar mycket avkopplande.
De flesta människor har torra fötter och sedan smörja efter varje dusch slå de bästa. Men om extra boost du kan också ta en vaselin eller juver salva och du går raka vägen till sängen, sätta bomullsstrumpor och skölj nästa morgon strax utanför fötterna. Om en bebis hud!

Sammanfattningsvis

Fötterna är formade av olika frågor. Ibland kan man göra något åt ​​det och ibland inte, men alltid något du kan göra på fötterna är väl omhändertagen. Särskilt om de går efteråt i öppna skor, är preparerade fot mer än bra. Dessutom preparerade fötter mår bra och du har alltid något till den.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha