Sportmasseur vara en sport massage kurs

Ambrosia Holgersson December 26, 2015 Miscellanea 48 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Vill du bli en professionell massör, ​​är kursens sport massör troligen något för dig. Med detta program kommer du att utbildas för att bli en professionell massör som kan ge idrottare och så även kan bidra till att förebygga skador. På kurser för att bli en sport massageterapeut, kan du läsa mer här.

Den kurs sport massör

Inledningsvis sport massörer vanligen arbetade i sporten, så egentligen som sport massör som ger idrottare. Däremot kan lärare, tränare och andra tränare i sporten ger med en examen i sport massage väska sina spelare när det behövs. Som en sport massör Alternativt, du går till spa och sporthallar till exempel att erbjuda främst inriktat på avkoppling massage där.

Innehållet i en sport massage kurs

För att följa kursen sportmassage du inte behöver särskild utbildning. Det är dock en betydande del av utbildningen på MBO nivå. Viktigare än din träning för din entusiasm och engagemang. Sports massör är en praktiskt inriktad yrke, så förutom den nödvändiga teorin man lär sig mycket i praktiken. Båda delarna kommer att diskuteras vidare här.

Teori kurser sport massage

Teorin bland annat fokuserar på följande aspekter av yrket sport massör:
  • Anatomi och fysiologi av människokroppen är viktiga frågor där du lär dig allt om den mänskliga kroppen. Du kan tänka på konstruktionen av kroppen, muskuloskeletala systemet, arbetet i den mänskliga kroppen, rörelsefunktioner, matsmältning, andning och ämnesomsättning.
  • Athletic Utbildning är en viktig del av yrket idrotts massör. Denna behandling syftar till att förhindra skador i idrottare så mycket som möjligt. Också lära sig att känna igen skador, är behandling av skador som normalt lämnas till sjukgymnast eller läkare. Tema ?? s som också spelar en roll är, till exempel erkännande av överbelastning, en fotboll eller tennis armbåge och knä.

Den praktiska delen av en kurs i idrott massage

För att bli mycket motion du bör naturligtvis en bra sport massör och det ges tillräckliga möjligheter på varje lektion. Du lär dig bland annat:
  • How do you massage, vilka tekniker finns, som hanterar du kan använda.
  • Hur kan du analysera tillståndet hos idrottare, hur gör du testa delar av människokroppen, vad kan man dra slutsatsen av detta, hur gör du en behandlingsplan.
  • Vid förebyggande av idrottsskador är också bra bandage och tejpning av intresse. Du får också lära vilka tekniker och bandage band teknik är och hur du kan använda.
  • Tillhandahållande av första hjälpen är också en av uppgifterna för en sport massör, ​​så du lär dig att ge allmän första hjälpen och särskilt vilken hjälp du kan ge i någon sport olyckor.

Där kan du följa en utbildning sport massör

Det finns många institut som erbjuder utbildning som en sport massör, ​​som LOI och NTI som du gör den teoretiska delen av kursen genom studier hemma och praktiska delen genom att delta i praktiska dagarna. Du kan också följa en kurs i idrott massage MSP kurser. Dessa tre institut förbereda sig för yrkestitel i idrott massage som du kan uppnå genom att göra tentor genom NGS, som du kan läsa mer nedan.

Diplomet Sportmassage av NGS

Du kan ta ut en sport massage kurs med en teoretisk och praktisk genomgång av NGS, holländska föreningen för Sports Massage. Du måste dock först vara i besittning av ett giltigt HLR certifikat som du kan få genom att följa en HLR kurs.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha