Spänningar på grovbearbetning - Column Dr Joke Land.

När vi reser, vi är alltid lite spänd. Om du kommer ofta på flygplatser, där du kan bevittna det. Folk pratar ibland lite svårt, föräldrar får försvunna barn, äldre människor frågar samma tre gånger på tre olika typer av jord skötare. Att döma av vår allfartsvägarna, vi fortfarande få lite av matlagning.

Varför är det så? Vi är vanedjur, vi älskar förutsägbarhet, även om vi säkert kommer att förneka det. Det finns få människor som inte har en lätt spänning när de reser. Dessa är mycket berest folk om de fortfarande är väldigt oskyldig och nytt för reispad.

Hjärnor

Människor har slagit i deras hjärnor. Vi vet vägen mycket väl i våra egna hjärnor. Det ger en hel del förutsägbarhet och som ger säkerhet. Det ger oss också komfort. Bekvämligheten tillåter oss att göra andra saker med våra hjärnor medan vi vandrar stigen.

Om vi ​​inte kan, måste vi plötsligt här och nu och ta itu med de saker som vi inte skulle ta itu med det. Det tar oss ur vår rytm medan du gör många saker. Vårt undermedvetna kan plötsligt hitta vägen inte är helt medvetna, och kallar det. Vad ska vi göra och varför och hur länge och med vem?

Överlevnad

Vårt undermedvetna säkerställer vår överlevnad. Det innebär säker slagen och förutsägbarhet. Vår medvetna säkrar de mål vi vill uppnå i livet. Vår omedvetna följer snarare vad som är säkert för oss, oftast gen som vi vet. Vår medvetna kommer lära sig nya saker och utforska nya affärer och vårt undermedvetna är rastlös där.

Därför är det bra att hålla vissa saker förutsägbar. Till exempel om du är ute och reser, de saker som du har med dig att organisera väl. Pass på en permanent plats pengar i samma påse, telefon alltid göra det i höger ficka. Det ger frid till vår medvetna och omedvetna kan sedan ta itu med alla människor runt omkring oss, nya saker och skapa nya utvecklingen.

Så om du vill koppla av med spänning resa, se till att alla förutsägbarhet och nya oupptäckta vägar. En bra mix kommer att ge dig mest.

(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha