Spelprogram 2018 World Cup examen Europa oavgjort

Visen Malmgren Februari 28, 2016 Sport 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Innan VM 2018 äger rum i Ryssland finns det bara en examen efter världsdel. Förutom Ryssland, som placeras automatiskt som värdland, kommer det att finnas 52 länder konkurrerar om 12 platser på FIFA World Cup 2018. Lottningen för kvalificering på lördag juli 25 och loppet startar i kvalet i september 2016. I den här artikeln har information om att kvalificera för länderna i UEFA och information om UEFA och de länder som är medlemmar av organisationen.

Innehållsförteckning

  • UEFA och World Cup 2018
  • Kval Fotbolls-VM 2018 Ryssland
  • Europeiska länder och VM
  • Deltagande länder
  • Potin Delning
  • Grupp arrangemang
  • Schema 2016
  • Schema 2017

UEFA och World Cup 2018

Europa, UEFA, den kontinentala organisation och vilka länder som är medlemmar, är den kontinent med de flesta länder representerade vid 2018 World Cup i Ryssland. Av de totalt 32 länder är 13 länder från Europa. Detta avgörs av styrkan i varje kontinent och därför resultaten av de senaste resultaten av de länder som är anslutna till UEFA. Förutom att organisera Ryssland finns 12 länder som genom en kvalplatserna för gruppspelet i fotbolls-VM 2018. Europa är den kontinent som den senare börjar med förberedelser, det vill säga i september 2016.

Kval Fotbolls-VM 2018 Ryssland

Dragningen kommer att äga rum på lördag, 25 juli i den ryska staden S: t Petersburg. Innan lottningen äger rum, de länder som med hjälp av FIFA världen uppdelad i sex krukor. Eftersom det finns 52 länder som deltar i kvalet till 2018 World Cup i Ryssland finns det fem krukor, var och en med nio länder och en kruka med sju länder. Från varje pott kommer att dras ett land, innebär detta att länder från samma pott inte kan sitta i gruppen tillsammans och så småningom sju grupper med sex länder och två grupper med fem länder. Vinnarna grupp kvalificerar direkt, också spela de åtta bästa tvåorna fyra platser i 2018 World Cup.

Europeiska länder och VM

Baserat på antal poäng för ett VM poäng europeiska länder mycket väl. I topp 10 finns att finna sju länder. Tyskland och Italien är bland de tre länderna, dessutom kan även Spanien, England, Frankrike, Nederländerna och Sverige återfinns bland de tio bästa platserna. I fråga om antal har vunnit World Cup Tyskland och Italien med fyra gånger vinsten mycket bra, men också Frankrike, Storbritannien och Spanien har blivit en världsmästare en gång.

Deltagande länder


Potin Delning


Grupp arrangemang


Schema 2016


Schema 2017


  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha