Spädbarnsvård: från topp till tå

Ta hand om ditt barn kan väcker många frågor, speciellt om det är ditt första barn. Du måste lära dig att tvätta ditt barn, hur man tar hand om din hud och hur man tar hand om ditt barn när det är sjukt. Lyckligtvis finns det många produkter för barn som kan hjälpa till. Detta tillsammans med kärlek och omsorg om mamma och pappa och tips i den här artikeln, är det okej.

Nappar barn behöver

Alla barn ?? s har under de första veckorna och månaderna, många behöver suga. Vid amning, är behovet av att suga ganska nöjda, men ge ditt barn formel kan erbjuda en napp lösning för extra sug krav. Ditt barn kommer också att bli lugnare där. Det finns tre olika typer av nappar tillgängliga:
  • Spene med körsbär form, har den en rund form.
  • Dental Form spene, är det runt toppen men botten är platt.
  • Combi Peen, här är båda sidorna av spenen platt.

Om början av Peen rekommenderas ofta morot kombinationen, eftersom formen är mest liknar formen av en nippel. En spene måste desinficeras regelbundet särskilt under de första månaderna. Detta gör du genom att placera spenen 5 minuter i kokande vatten. Så du förebygga eventuella bakterier in i spenen i ditt barns mun. En spene har faktiskt funktionen för att möta ditt barn ?? s ytterligare behov av att suga. Användning av spenen således endast detta syfte. Efter några veckor kan du sakta fasa ut användningen av spenen. Detta beror på att användningen av en spene senare i livet är dålig för bildningen av tänderna, och det kan stå språkutvecklingen av barnet i vägen.

Hudvård

Ett barns hud är mycket känslig och inte resistent mot infektioner, sol, regn, vind, etc. I själva verket är huden endast från den 4: e levnadsåret tål farorna ?? ?? från utsidan. Fram till dess har huden ska skyddas med babyprodukter. Om du går baby bad, lägga lite babyolja i badvattnet. Har ditt barn en något torr hud eller torra fläckar, sedan smeta honom / henne i en fet kräm. Gör när du byter blöja krita eller zink salva på huden som normalt är täckt med blöjan. Genom urin eller avföring i blöjan kan irritera huden gå igenom. Hålla barnet ?? s första tre år borta från ljus och för mycket solljus. En sådan ung hud brinner mycket snabbt. Så om du går utanför, täcker huden på ditt barn / barn än med kläder och huvudet med en solhatt. Bra gnugga på solskyddsmedel innan du går utanför är också ett måste.

Blöjeksem och hudirritationer

När du köper blöjor bör du överväga vikten av ditt barn och storleken av blöjan anpassa sig till detta. Observera att du nu när ditt barn medan byta blöjor ofta tungt och läcker ibland, så är det nog dags att gå till en större format blöjor på. Även om människor ofta svär vid dyra blöjor och de säger att detta urin samla bättre, så åtminstone det verkligen kan inte skada att prova även billigare märken. De flesta barn ?? s och barn mår bra med det faktum billigare blöjor. Istället för att köpa de dyrare blöjor när de är på erbjudandet.
Blöjorna skapar också blöjutslag, vanligtvis på barnets skinkor. Detta kan bero på fukt i urin eller avföring, men också om till exempel barnsjukdomar eller när barnet är sjukt. Därefter smörja benen med en fet kräm eller ännu bättre: zink salva. Du kan också bättre oftare byta blöja. Fortsätter detta resultat och att det ser ut som röda fläckar med fjällande kant, kan det också vara en svampinfektion. I det här fallet, kan du be en speciell kräm på huden läkare. Låt ditt barn också en minut promenad runt utan blöja, så att huden kan andas även. Vänta med den sista eller tills barnet är några månader gammal. Ung baby ?? s urinera ofta på grund av att det ögonblick du tar bort blöjan.

Tvätta

De första veckorna, är ditt barn inte är smutsig, så ett bad 2-3 gånger i veckan räcker. Ändå hitta barnet slappna av ?? s badvattnet och det kan vara skönt att göra innan sänggåendet när de badar. Lägg i detta fall föredrar några droppar olja i badvattnet och använda tvål men ibland badkaret. Tvål torkar ut huden nämligen. Vissa spädbarn ?? s har hår vid födseln. Dessa hårstrån kan tvättas med en speciell baby schampo. Gör detta ett par gånger i veckan och det är tillräckligt. I samma ögonblick som barnet börjar krypa och hans / hennes företag ut, kommer ditt barn att vara mer smutsiga och behöver ofta ett bad eller dusch. Många barn ?? s och barnen älskar det att gå i badet eller duschen med några leksaker att roa sig. Stanna kvar alltid och inte lämna dem ifred!

VARA SJUK

Den första fyra månader baby ?? är mer motståndskraftiga mot sjukdomar, eftersom antikroppar de har ärvt från mamman. Då kommer de att bygga sin egen motstånd och antikroppar. De kommer ofta att vara så kallt som kommer med en täppt näsa och / eller halsont. För att minska förkylningssymptom som du kan använda näsdroppar eller nässpray. Nu Rör inte panik om ditt barn är väldigt ofta en kall, är det särskilt under det första året helt normalt och dessutom varje kyla orsakar ditt barn gör de nödvändiga antikropparna och därmed bygga upp en god motståndskraft. För mycket sömn kan påskynda reparation av ditt barn. Till dig baby ?? natt tyst att sova utan problem nästäppa, smörjning dig hans / hennes bröst innan sova med lite kallt balsam och ge honom / henne en hostmedicin. Fråga eller kontrollera om hostmedicin och balsam är lämpliga för åldern på barnet. Det kommer också förhindra ditt barn har ibland feber. Feber orsakar din kropp att avvärja viruset. Ditt barn kan ha en hel del erfarenhet, kan du överväga att ge en särskild smärtstillande medel för spädbarn ?? s eller barn, men inte gör det för ofta. Det är bättre än att klä ditt barn svalare och ge det lite mer fukt.

Vad finns i ditt medicinskåp?

Bara för att ditt barn / barn är ofta sjuk, är det lämpligt att köpa den lämpligaste läkemedel för ditt medicinskåp, dessa är:
  • Vitamin D och K
  • Baby-nässpray
  • Barn Paracetamol
  • Termometer
  • Förkylningar Balm
  • Nässug
(0)
(0)
Nästa artikel Proteinet hemoglobin

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha