Spartips: Nöjespark och zoo besök

Spartips är alltid välkomna, eftersom effekterna av den finansiella krisen i Nederländerna är fortfarande mycket påtaglig. Det är inte klart för alla att vara så lätt att komma runt varje månad. Denna tag kommer din familj erbjuda samma som före finanskrisen. Resor och nöjespark besök verkar sedan nästan omöjligt. Speciellt eftersom de inträdesavgifter varje säsong går upp kraftigt. Det finns dock flera tips för att spara det temat också besöka med att göra en lågbudget möjlig Antalet hushåll i Nederländerna med stora skulder. I slutet av 2010 1,9 miljoner hushåll var i efterskott. Av dessa, cirka 700.000 hushåll har problem skulder. Det visar återigen att köpkraften hos nederländska hushåll är under stor press. Under våren 2011 verkar också att komma överens om priserna på olika nöjesparker att stiga kraftigt. Detta gör att det ser för många holländska en omöjlig sak att gå ut en annan dag med hela familjen. Lyckligtvis finns det vid denna tid fortfarande många möjligheter för lediga dagar ut med barnen och det finns också många möjligheter att spara din nöjespark besök.

Spartips

Endast National Roa Menten
Endast ?? 15 per år, du är i besittning av en nationell Amuse Menten Pass, afgekord den NAPPA. Som innehavare av detta pass, du och tre vänner eller släktingar, med hjälp av flera höga rabatter på 50 olika underhållning alternativ, inklusive prep arker och dierentuienen. Med hjälp av NAPPA kan släppa av dig på en av parkerna är anslutna samtidigt upphov till 40 euro per besök med fyra personer. Så du köper NAPPA redan tjänas på en gång.
Anslutna parker är o.a:
 • Madame Tussauds Amsterdam 25% P.P.
 • Amsterdam Dungeon 25% p.p
 • Dippie Doe Cuijk 15% P.P.
 • Drouwenerzand park ?? 0,50 P.P.
 • Family Park Dippie DoeBest ?? 1,50 P.P.
 • Billy Bird Park Hemelrijk Volkel ?? 1,50 P.P.
 • Linnaeushof Bennebroek ?? 1,00 P.P.
 • Inomhus Skydive Roosendaal ?? 10,00 P.P.

3 parker passera
Om du vill ha en pretparkbezoekt regelbundet är den tredje parkenpas en perfekt och billigt alternativ. De tre parkerna passerar du på ?? 89 per person och år gungning och gungning. De tre parkerna tills du har en riktigt år obegränsad tillgång till Walibi World, Delfinariet och Hellendoorn Adventure för den fasta engångs inträdesavgift på ?? 89.
Zoodiac Zoo
En prenumeration på en av parkerna Zoo Zoodiac du ett års fri tillgång till alla fyra parker. I förväg, parkerna har ofta spektakulära rabatter på dessa parker prenumerationer så att du efter två besök till priset det redan har ut. Plus att du får en rabatt på teckningsbladet, så att du också gratis med rullstol få på fågeln park och Archeon Avifauna.
Air Miles
För ett utropspris på ?? 2,50 dig med olika företag, inklusive Albert Heijn rädda Air Miles. Med denna Air Miles kan du få betydande rabatt på t.ex. toegansbewijzen för olika nöjesparker.
Flera möjligheter är:
 • Walibi Holland 1800 Air Miles + ?? 12.50
 • Walibi Holland 3050 Air Miles fri tillgång
 • Vinter Efte 1400 Air mil + ?? 15,00

Auktionssajter
Tegewoordig erbjuder olika internetauktionssajter på nätet där du kan bjuda på hotellövernattningar, bungalows, men också toegansbewijzen för olika nöjesparker. Detta ger fördelen kan vara betydande.
Vänligen samtidigt erbjuder den ursprungliga ingångspriset för denna park i åtanke. Dessutom auktionssajter tar ofta administrationskostnader, som du bör ta hänsyn till.
Aktiviteter
Flera stormarknader har årliga besparingar kampanjer. Låter dig ibland när du kan spara wekelijkes meddelanden för fribiljetter eller högre rabatter på olika nöjesparker och djurparker.
Vissa CURRNT rabatterade åtgärder på biljetter till nöjesparker:
 • På påskdagen, söndag, april 24, 2011, till dig och SBS6 Slagharen. Den tidigare Pony Park Slagharen det den dagen en stor påsken 40000 gömde påskägg. Gratis biljetter till nöjen Slagharen är tillgängliga via webbplatsen.
 • Genom stormarknadskedjan Lidl, kan du nu köpa rabattkort för Slagharen. Kostnaden är E10, - per person.
 • Kaffemärket Merrild har en besparingsåtgärder för andra biljetten gratis på olika nöjesparker.

När du letar efter att ha läst den här artikeln för fler tips för att spara och fria och billig semester och utflykter. Kan du ta en titt på Special och spara pengar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha