Sparkonto för Unicef: spara för välgörenhet

Spar UNICEF ING bank också spara automatiskt för en god sak. Du får UNICEF redovisa en hög ränta och även fördelar från UNICEF direkt dit. ING Bank donerar sitt eget växthus 0,10% av din besparingar inkomster till UNICEF. Spargraden är relativt hög, för er och för denna välgörenhet.

Automatiska besparingar för UNICEF, en välgörenhetsorganisation

Regelbundet ING Bank infört en ny sparkonto. Det har varit ett tag att alla typer av räkningar försvunnit, men de senaste åren har det också skett förbättringar i denna bank sparkonton. Skönheten är att räkningarna jämförs med andra banker bäst ger höga räntor. De nya UNICEF sparkonto inte bara ser till att dina besparingar kommer att belönas, men också UNICEF själv har fördel i att välja denna nya sparkonto.

Hur UNICEF sparkonto?

Sparkonto för UNICEF öppna dig helt enkelt genom min ING. Huvuddragen i denna sparkonto är:
 • Regelbundet får de tre första månaderna som de sparkonto öppnas en åtgärd intresse, oavsett saldot på sparkonto. Då kommer det igen titta på dina besparingar.
 • ING Bank betalar kvartalsvis till UNICEF och det är inte på bekostnad av din retur eller balans. ING betalar det så själv.
 • Du kan och kan använda räkningen också donera till Unicef, men inga skyldigheter.
 • Sparkvoten är rörlig.
 • Det finns inget minsta balans krävs.
 • Du kan alltid ta ut dina pengar.
 • Via Internet är allt online enkelt visa och hantera.

Besparingar på UNICEF sparkonto

De första tre månaderna, kan du få en högre ränta, då besparingarna beror på dina besparingar:
Besparingar på UNICEF sparkonto per 9 oktober2015:

Hur effekten av ränte ING bank?

Regelbundet ING Bank har en operativ intresse om du öppnar ett sparkonto. Denna åtgärd gäller de totala ränte besparingar, även om den normalt tillämpar olika sparräntorna med sparmedel. Även om du tidigare har öppnat ett konto, men minst två år sedan är klar, kan du få tillbaka tre månader för att ta emot ränta åtgärden. Detta gäller fyra kända konton bank:
 • The Orange sparkonto;
 • Sparkonto för UNICEF;
 • Fördelen konto;
 • Den Toprekening.

Slutsats UNICEF sparkonto från ING Bank

Vid de tillfällen som du får åtgärden hastigheten, dessa besparingar gör knappast en topp intresse med en annan bank. Den stora fördelen med UNICEF sparkonto är att du inte bara dra nytta av det, men också UNICEF själv, världsomspännande organisation engagemang för barns rättigheter runt om i världen. Donationerna via ING bank gå till olika mål för barn, särskilt förskoleundervisning i Madagaskar. Du kommer inte att förlora intresse eftersom det är en trevlig sparkonto med denna bank. UNICEF vinna även detta.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha