Spara pengar och tjäna extra pengar

Spara pengar. Det ligger i de små sakerna i livet. I artikeln nedan, jag har några tips som jag själv samlar också användning och säkerligen kommer att vara till stor nytta för många. Om du använder mina tips i vardagen på en regelbunden basis, kommer du att bli förvånad över vad du kan spara dem alla! Jag själv spara som hundratals euro i månaden. Jag måste också få tips på en vacker slant. Vill roligare än att spara pengar förstås!

Spara pengar

Livsmedels
1. Handla utan dina barn
Alla vet det. Den steriotype skära dina barn att göra en gång för att få godis eller leksaker. Hur fixar du det? Enkelt eller hur? Bara gå tyst ensam shoppa utan dina barn. Du kommer att se att varje månad ännu en gång men även spara några euro.
2. Kuponger
Visa alla reklam häften du kommer hem och letar efter användbara kuponger som du hittar där. Ofta kan du göra det fina fynd och så återigen spara lite pengar. Observera att det inte är meningen att detta ytterligare produkter att köpa eftersom de är billigare. Till exempel, vad du kan göra är ditt schampo ersätts av en annan schampo som har lovordats. Kuponger som du bara hitta i butiken.
3. Gör inte köpa märkesvaror jämföra =
Många stormarknader erbjuder också sina egna produkter eller har billigare alternativ i sitt sortiment för att ersätta de välkända varumärken. Varför slösa bort en massa pengar om det kan göras annorlunda?
4. Gå inte handla på fastande mage
När du handlar på fastande mage, och därmed mer hungrig du är mer benägna att köpa mer mat. Detta är en liten men inte onbelangerijke tips! För det är vetenskapen verkligen bevisas och kan spara dig flera euro.
5. Gör en inköpslista
Gör hem alvoorens shoppa, en inköpslista. Skriv här vad du vill köpa, hur mycket du vill köpa den och vilket märke du köper den.
Väl inne i butiken, är det bara viktigt att du för varje bokstav som skiljer sig från din inköpslista.
6. Aldi och Lidle
Vänd en gång i veckan eller flera gånger i månaden du började till billiga stormarknader. Ofta deras lika högkvalitativa produkter än produkter i varumärket-stormarknader, med den skillnaden att det kommer att spara riktiga pengar.
Även när det gäller tekniska prylar eller datorer de ibland har en fördel när det gäller värde.
Dryck
1. Fyll dina flaskor
Kasta dina gamla flaskor bort! Fyll dem helt enkelt med färskt kranvatten. Du kommer att bli förvånad över hur mycket pengar du kan spara med detta. Det har visat sig att kranvatten är lika friska som vatten på flaska. Dessutom är återanvändning av flaskor bra för miljön.
2. Återanvändbara kaffefilter
Köp inte en pappers kaffefilter mer. Bara köpa nylon kaffefilter. Dessa är återanvändbara! Och en annan smuts billig! Varför har de någonsin uppfunnit papper kaffefilter? Detta kan spara på starka kaffedrickare till tiotals euro per år!
Elektricitet
1. Energisnåla lampor
Använd lågenergilampor i stället för vanliga glödlampor. Dessa lampor kostar mer pengar i inköp, men kommer att pågå mycket längre än glödlampor och förbrukar mindre energi. Glödlampan förbrukar alldeles för mycket energi. Känn på hur varmt lampan inte förlust av energi i form av värme. I energisnåla lampor, är detta inte fallet.
2. Standby
Har dina elektriska apparater är i standby-läge. Detta är den röd / blå / grön ljus som kan bränna även efter att du har bytt en enhet.
Andra energispartips
1. Återanvändning
Återanvändbara många saker som möjligt innan de accepterar att gå till återvinningscentralen. Inte bara hjälpa dig en hand med detta slag, men också spara en hel del fickpengar. Om du själv inte kan återanvända, gå genast konsultera en del människor här fortfarande något. Leksaker och andra fortfarande användbar material som du kan alltid spendera på din lokala ungdomar. kläder, med behållare för utvecklingsländerna.

Tjäna pengar

Pengar med Internet
Du kan enkelt göra pengar på internet, men eftersom det redan har diskuterats utförligt på flera platser jag går här steget endast en kort stund.
  • Pengar från din webbplats: Google AdSense är möjligt att tjäna pengar med din webbplats via relevant reklam. Mer information om platsen för Adsense.
  • Pengar genom att skriva artiklar: På plats kan du tjäna pengar genom att skriva artiklar. Denna princip är också baserad på Google Adsense men du behöver inte denna webbplats. Mer information på webbplatsen webbplats.

Tjäna pengar utan internet
1. Placera reklam på din bil
Det finns flera uppströms företag som betalar dig att placera reklam för sin verksamhet på din bil. Detta kan lägga till upp till ?? 100 per månad. Och du måste göra absolut ingenting! Det finns naturligtvis några tillstånd såsom din årliga körsträcka och din hemstad. Men det är meningsfullt eftersom det också skulle ge pengar till dem. Men känn dig fri att fråga på vissa platser och vem vet du är berättigad.
2. Starta investera.
Gör investera kort och Mette med ditt sparkonto och sätta igång! Ok, naturligtvis, skulle du investerar i bör först undersöka vad saken, men det är relativt säkra investeringsfonder generren mycket mer intäkter än räntan på ditt sparkonto. Vem vet du kan senare när du har mer känsla av det, gör mer riskfyllda investeringar och därmed mer pengar.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha