Spara på gåvor

Du vill spara en nätt summa. Men på ett eller annat sätt, gör du spenderar mycket mer pengar på gåvor än du har planerat. Vad kan man göra åt det?

Situationen skiss

Normalt finns det inga problem att rädda. Om du behöver ordna saker för dig själv att du alltid vet att få ut mesta möjliga av det. Du har alltid se till att du är klar med din grunderna under försäljningen. Du har samma stil för år. Du köper tidlösa plagg. Detta är också sant för skor. Du väljer medvetet neutrala färger och mönster för att säkerställa att det inte märker att du medvetet inte följa modet. Detta sparar inleda en vacker slant. Bara när det gäller andra hoppa ohyggliga bandet. Om du köper en gåva du beräkna standard mer än budgeterat.

Hand om dig själv först

Du kan egentligen bara för andra om du tar hand om dig själv. Se till att du är minst välbärgade ekonomiskt själv bedömare innan du ger bort allt. Inte snåla på dig själv. Unna dig en gång.

Kruka

Se till att du inte alltid den som behandlar. Vid något tillfälle folk inte vet bättre. Du går alla tillsammans på scenen skapar en burk. Om de pengar du bestämmer dig för att gå hem eller till en annan plats i. En oskriven regel är att människor som inte dricker alkohol ruvar brukar hälften. Deras drycker är oftast billigare. När du äter ute, kan du komma överens i förväg att alla betalar för sig själv. Då kan du få några sura miner av människor som bara vill ha en huvudrätt medan andra för en starter och gå även dessert. Berätta detta i förväg på restaurangen. Om restaurangen inte accepterar du letar efter din frälsning på annat håll.

Ett förhållande eller gå besök

Om du är bara på någons kaffe, behöver du inte bära stora gåva. Du kan även ordna i din familj eller vänner att du ger varandra inga fler gåvor. Ett original tips: linda en fin låda och skicka den vidare! Om du ska äta på någon kan du få en hemlagad dessert. Kommunicera att en stund i förväg. Annars värd eller värdinna mycket mat kvar! Om du vill ta en flaska vin: välj ett billigt vin. Uppmärksamma är viktigare än anländer med gåvor. Om du bara besöker familjen du tänker inte alltid köpa en stor bukett blommor. Känner du dig obekväm när du tomhänt ser till att du alltid har några billiga inslag i huset. Förresten, är oftast viktigare än priset gesten. Far- och morföräldrar hitta en fin bild av barnbarnen oftast mer värdefull än en stor blombukett.

Ge ett knytkalas parti

Om du vill ordna en trevlig get tillsammans utan att någon pris kostar kan du utveckla ett antal alternativa aktiviteter. I din vänkrets, kan du gå i stället för varje gång ut för att äta eller gå till puben en ordinarie tid i månaden i sin tur att träffa någon hemma. Gör det en gång en kulinarisk händelse. Låt alla göra sina favorit tapas och låt dem därigenom vidta lämpliga drycken. Eller organisera en gång dessert fest där varje gäst ta med sin favorit dessert. Chansen är stor att du kommer att få en närmare bindning i din vänkrets genom dessa billiga alternativ. Du får inblick i varandras hem situation och lär sig vad de favoriträtter av dina vänner.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha