Spanska bröllop traditioner

Ett äktenskap enligt spanska traditioner skiljer sig inte så mycket från en holländsk bröllop. Endast i Spanien som de använder till exempel; bruden siesta, cut bit av strumpeband och skära tårtan med ett svärd.

Gäster

En spansk bröllop firas. Det finns väldigt många gäster inbjudna, familj, vänner, bekanta och avlägsna bekanta, är alla i partiet. Och inte bara för partiet men alla var också närvarande under ceremonin och banketten. De flesta ger också en summa pengar som en gåva, vanligtvis en större summa pengar detta eftersom de tar hänsyn till kostnaden för maten.

Ceremonin

En hängiven spanska Paret gifte sig i kyrkan och är därför officiellt gift inför lagen. Om de inte vill gifta sig i kyrkan, är en enhet gift till domstol.

Bröllopstårta

Bröllopstårta är vanligtvis en stor kaka av mer än tre våningar, dekorerad med stjärnor. Dessa lyser lamporna är nedtonade och ljud roll musik i bakgrunden. Bruden och brudgummen skär kakan tillsammans med en verklig svärd.

Strumpeband

Den spets strumpeband av vänner av bruden i en massa bitar klippa och placeras på en skala. Hiemee de är kvinnliga gäster runt och sälja bitarna strumpeband. De män göra samma sak med slips till brudgummen. Detta leder till stora skratt och stämningen flyttar in.
Efter banketten och försäljnings ritual finns det gott om musik som spelas i restaurangen. Dansade och festat där.
Brudbukett är gegoooid ogifta kvinnor, som i många länder, naturligtvis, är en vana. Och runt 7:00 alla går hem. Siesta tid.

Siesta

Det brukade naturligt under siestan första äktenskapliga plats precis som vår bröllopsnatt. Men tiderna har förändrats i Spanien.
Vid midnatt paret går vanligen till en nattklubb med några vänner och familj. Ibland nattklubben ens anställt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha