Soppa, din bantning bundsförvant av vintern

Soppa, din bantning bundsförvant av vintern

På vintern, värmer och komfort soppan. Goda nyheter, det är också bra för linjen tack vare sin mättande effekt. Så i kväll, det är beslutat, det är soppa menyn!

Den traditionella soppan innehåller vanligtvis grönsaker. Eller, fibrer finns i grönsaker inte bara begränsar upptaget av fett och kolesterol, men ökar mättnadskänslan.

För att minska lusten att mellanmål och bekämpa övervikt, så ingenting som en skål med soppa när ledande lite hungrig! Ännu bättre, fungerade som en starter, det mättar snabbt. Om soppan inte förlorar vikt i sig själv, men det begränsar födointag under resten av måltiden.

Soppan består huvudsakligen av grönsaker och vatten

Den andra fördelen med grönsakssoppa när övervakar sin linje är att det ger få kalorier jämfört med den stora mängd som konsumeras.

Grönsaker och vatten, som huvudsakligen består soppa, verkligen livsmedel med lågt kaloritäthet. De upptar en stor volym i din tallrik och i magen, och på så sätt ta längre tid att brytas ned. De anser därför fylligare längre och bättre än vad de kaloririka livsmedel.

Ett intag av essentiella mikronäringsämnen

En annan fördel med soppa: det gör att äta grönsaker, som ger viktiga mikronäringsämnen och viktigt för att undvika brist på vitaminer och mineraler i en diet.

Soppan är så naturligtvis sin plats i en diet när säkerställer viktkontroll.

Vad man ska äta med soppa för en balanserad måltid?

Nathalie Hutter, nutritionist, rekommenderar att äta soppa tre till fyra gånger per vecka minst, även dagligen.

"Nyckeln är att variera njutning och förnya för att inte tröttna, förklarar hon. Idag finns det en rad olika recept kring skapandet av soppa, klassiska och exotiska, det finns massor att göra! "

Men för soppan förblir allierade en liten midja, förbli vaksamma om förberedelser och hur man äter det.

Den soppa som en starter. En skål med grönsakssoppa, följt av en maträtt av stärkelse och protein. Avsluta med ett mejeri och frukt i säsong, företrädesvis rå.

Soppa huvudrätt. En soppa gjord på grönsaker, en stärkelse och en proteinkälla. Följ med ett mejeri och frukt.

Läs: vår ärtsoppa recept kryddat bruten

Bra att veta

  • Vara effektiva i fett. Att tjockna och göra krämigare soppa, byt ut grädden med lite mjölk, soja grädde eller majsstärkelse.
  • Undvik ost och Smak med kryddor för att begränsa intaget av salt.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha