Sony Xperia Z5 Z5 Kompakt, Z5 Premium

Sony Xperia är känd för sina vattentäta enheter. Praktiskt om du blir omkörd av ett regn eller när du är våta fingrar fortfarande vill packa din enhet. Det är viktigt att alla anslutna portar och lock måste vara stängda. Z5-serien består av tre olika stora enheter. Något för alla. Dessutom är Sony stolta över att presentera den första 4K skärmen. En perfekt bildresultat. Är det verkligen så speciell? Ännu viktigare, vad är skillnaderna mellan de tre modellerna?

Sony Xperia Z5 Premium

Sony lanserar Xperia Z5 Premium med en 5,5 tums skärm. Den första enheten som har en 4K / Ultra HD upplösning. Ultra HD-upplösning är mycket hög, fyra gånger högre än Full HD. Det finns mer att se pixlar, så att du kan följa fler detaljer. Detta kommer framför allt till sin rätt med hjälp av en virtuell verklighet glasögon. Lämplig för användning med Playstation 4. Detta gör det möjligt för spelare att släppa in en virtuell värld. En 3D-effekten alstras genom att visa olika bilder för varje öga. Glasen kommer att släppas under första halvan av 2016.
Ny
  • Fingeravtrycksläsare på hem-knappen på sidan av enheten. Sony väljer ett logiskt val att placera knappen på sidan, för om du håller fast enheten.
  • Det finns en speciell kylning struktur som håller låga temperaturer. Det har att göra med Snapdragon 810 chip inuti. Pastorn Sony Z3 blev därför mycket varmt och brast inuti.
  • Framsidan stereohögtalare som sitter på framsidan av flygplan, så att spel, filmer och video ?? lek extra väl komma till sin rätt.

Sony Xperia Z5 och Z5 Kompakt

Enheterna har fortfarande sina distinkta rektangulära utseende och ett glas front. Ryggen är gjord av frostat glas, något fastare och lämnar mindre fingeravtryck. Kännetecknande för runt på / av-knappen på sidan ersättas med en platt strömknappen. Inklusive en inbyggd fingeravtrycksläsare som du kan göra onlinebetalningar genom FIDO.
Båda enheterna är utrustade med en 32 GB internt minne som är utbyggbart med en micro SD-kort upp till 200GB. Utmärkande för Z5 Compact är att enheten är lika kraftfull som de större high-end smartphones. Detta i samband med andra kompakta smarta telefoner, som vanligtvis en riktig kompakt version med lägre kvalitetskrav.

Kamera

23 megapixel kamera sensor har en supersnabb autofokus som kan fokusera på 0.03 sekunder. Eftersom kamerasensorn är så stor kan zoomas utan kvalitetsförlust där. Detta kallas ibland Klarbildszoom. Z5-serien är utrustad med en 1 / 2,3 Exmor RS kamerasensor, i alla ljusförhållanden ?? s bra fotografier kan göras. Den berömda funktionen Steadyshot, som normalt används i kameran ?? s Sony ?? s vackra bilder kan skjuta under svåra förhållanden. Funktionen är också integrerad i den främre kameran, så att bilden alltid förblir stabil på videoinspelningar.

Vattentät och dammtät

Det kan hända att din telefon röra upp något eller om den faller i vattnet av misstag. Z5 serien tål lite vatten. Den har också en IP-klass. Detta är en internationell standard, som skyddar enheten mot damm och vatten bestäms. Men alla portar och luckor är stängda när enheten kommer i kontakt med vatten. På Z5 serien vissa anslutningar görs även vattentäta, som USB-anslutning och ljudutgången. Som ett resultat är en kammarkåpan inte ens nödvändigt längre.

Tips från vatten och damm

Om enheten används i vått väglag, bör enheten sköljas med rent vatten och torkas sedan noggrant. Detta gäller även när anordningen kommer i kontakt med smutsigt vatten. Undvik havsvatten, saltvatten, och vinäger. Det är möjligt att vissa anslutningar blir våt, till exempel högtalaren eller mikrofonen. Detta medger drift av terminalerna att påverkas tills vätskan har torkat. Använd inte en hårtork för att påskynda torkningen. Torkningen kan ta upp till tre timmar, men under torkning kan användas helt enkelt alla funktioner, naturligtvis, som inte använder mikrofonen eller högtalaren.

Batteritid

Enheten är bra för en vanlig smartphone-användare att delta i två dagar. En typisk smartphone användare använder funktioner såsom: ringer, sms, webbsurfning, foto ?? s beslutsfattande, sociala nätverk, titta på videoklipp på nätet, spela spel och lyssna på musik. När enheten tar sedan ut av snabbt laddningsfunktion. Med snabb laddning, är den enhet inom 45 minuter tillräckligt laddade för en hel dag.

Pris

Sony Xperia Z5 finns i oktober 2015 i Nederländerna i färgerna svart, guld, grönt och vitt. Det föreslagna priset är 699 euro. Och Z5 Compact kommer i färgerna svart, vit, gul och korall. Med ett rekommenderat pris på 599 euro.
Z5 Premium kommer att finnas tillgänglig i november 2015. Finns i svart, krom och guld. När det gäller Z5 Z5 och Premium Compact har en glansig framsida och en högre pris på 799 euro.
Jämförelse specifikationerna för serie Z5
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha