Sony Xperia Z under lupp

Med offentliggörandet av Sony Xperia Z var en förändring i världen av smartphones. Med sin fantastiska specifikationer, kommer den nya standarden sätta vad vi kan förvänta oss från mobiltelefoner. Vi har Sony Xperia Z för ytterligare granskas.

Den nya standarden

Vid den årliga Consumer Electronics Show, har Sony lanserat sin senaste mobila flaggskepp presenteras för allmänheten: Sony Xperia Z. Med offentliggörandet av denna nya enhet, har Sony lagt sig tydligt på kartan när det gäller smarta telefoner, eftersom specifikationerna är till högtid. Sony Xperia S är utrustad med en stor skärm med ett diagonalmått av fem inches. Vad revolutionerande är det, är att detta är den första enheten är en så kallad full HD upplösning. Som om detta inte vore nog, kommer Sony Xperia Z med en quad-core processor för hög hastighet och maximal prestanda.

Bedövande skärm

Om förra året vanliga high-end smartphones var utrustade med en skärm med en diagonal på 4,7 tum, tänk på HTC One X, förväntas att detta år kommer en skärm diagonal på fem inches blivit standard för smartphones i det övre segmentet. Sony Xperia S har en fem-tums skärm med full HD-upplösning på 1920x1080 pixlar. Detta innebär att denna enhet har samma antal bildpunkter som många TV-apparater. Så många pixlar på en skärm denna storlek resulterar i att pixlarna är omöjliga att upptäcka med ögat och bilden är skarp. Denna höga upplösning visar också bra värde när man läser till exempel e-böcker på din Android smartphone; text aldrig sett så vass ut.
Skärmen drivs av en mobil Bravia Engine som ska se till att färgerna på skärmen ser bra ut. Sony är så övertygade om styrkan i denna display att Sony Xperia Z titeln "Reality Display" avkastning; realism. Detta borde vara, på grund med sin högupplösta skärmen har 441 pixlar per tum. Detta är många gånger högre än de nu vanligen 300 pixlar per tum.

Med en rak konstruktion luren

Sony Xperia Z med 7,9 millimeter kallas en tunn enhet. På grund av den stora skärmen enheten är dock 13,9 centimeter lång, men det är den smarta konstruktionen inte är alltför stor för användning. Sony dubbar utformningen av denna enhet med Omni Balance; balans och symmetri råder. Detta leder till subtilt rundade kanter och vackra reflekterande yta runt apparaten. Sony har valt Xperia Z för ett glas kapsling. Fright dock detta glas behandlas på ett sätt som erkänner aldrig tidigare skådad styrka och bryta knappast är. Det kommer inte att bli som iPhone som du skärmen spricka om du tappar din telefon.
Vad omedelbart slående om enheten, på och av-knapp. Sony har gjort långa forskning och det visar sig att den genomsnittlige användaren upp till sjuttio gånger per dag den här knappen trycks in. Detta gör detta till en trevlig plats vid sidan av skärmen där du enkelt kan komma åt. Detta visar också uppmärksamhet på detaljer med Sony Xperia Z, något så trivialt som på och av-knapp placeras på en logisk plats och är tillverkad av aluminium lyx. Valet av lyxiga material som glas och aluminium ger enheten en rik utseende.

Under huven

Innovationerna naturligtvis är inte begränsade till utseendet på denna attraktiva, hög. Under huven, Sony Xperia Z har ee Snapdragon S4 Pro SOC processor från Qualcomm. I skrivande stund, är detta det snabbaste processor för mobiltelefoner som ingen annan enhet kan konkurrera med Sony Xperia Z när det gäller snabbhet. Detta kan märkas i vardagen vilka program startar omedelbart och enheten har ingen fördröjning.
Enheten har 16 GB minne med 32 GB vad som kan utökas med ett minneskort är. Detta tar dig till totalt 48GB vilket räcker för alla dina bilder, filmer och musik.

Fånga ögonblicket

Sonys nästa tillverkare av mobiltelefoner är också känd för andra produkter och har redan tjänat sina ränder inom kameror. Kameran i Sony Xperia Z häri därför inte bli kvar och har en 13-megapixelsensor. En ny funktion som har lagts kallas Sony HDR-funktionen. Detta innebär att telefonen tar två bilder tillsammans, en något underexponerade och den andra lite överexponerade. Han tillägger sedan dessa samman till en bild ger dig en perfekt balanserad bild med bra ljusnivåer.

Bubblor i duschen

En av de viktigaste punkterna att Sony Xperia Z sticker ut är att det är helt vattentät och dammtät. Där du tidigare har haft en liten hjärtinfarkt om du tappar telefonen i regnet i en vattenpöl, så med Sony Xperia Z är inte längre ett problem. Sony Xperia Z är konstruerad för att den utan några problem för en timme i vatten av en meter i djup. Denna funktion ger en hel del sinnesfrid när du använder din mobiltelefon, samt ökad bekvämlighet. Är din telefon smutsig? Du skulle bli det under kranen. Dessutom är telefonen under vatten fortfarande fullt aktiv, så att du också undervattens fotografier eller videobilder kan göra. Om en vattentät funktion som tidigare var reserverad för fula telefoner som är särskilt utformade för detta ändamål, är Sony Xperia Z en attraktiv, hög som råkar vara vattentät. Denna Sony tar ett djärvt val och visa att de vill förnya.
Sony Xperia kommer att visas i slutet av februari som körs på Android 4.1, även om det kommer snabbt uppdatera till Android 2.4 som följer ger enheten med den senaste programvaran. Enheten har ett rekommenderat pris på 629 euro.
(0)
(0)
Tidigare artikel Hushålls tips

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha