Sony Ericsson Xperia X10

Sony Ericsson har nyligen släppt en fantastisk ny smartphone. Sony Ericsson Xperia X10, såsom deras fullständiga namn, är en sann multimedia odjuret. Enheten har en mycket stor och ljusstark skärm, en kraftfull processor och har Googles Android-operativsystem. Tack vare dessa funktioner och exceptionell styrka hårdvara, har Xperia X10 bli en verklig Android kraftpaket, där du kommer att ha massor av kul för timmar.

Utseende

Sony Ericsson Xperia X10 är en snygg candy bar telefon som dess design lämnar lite utrymme för krusiduller. För det första, på framsidan av denna anordning är, naturligtvis, betydligt domineras av den gigantiska 4-tums kapacitiv pekskärm. Denna skärm är stort, ljust och inte släpa efter skärmar som den i iPhone till exempel. Nedanför skärmen hittar du tre knappar; den välkända "hem", "meny" och "tillbaka". Sidorna som följer med glänsande kromdetaljer, hyser en kameraknapp och volymkontroll. De sistnämnda kan också fungera som en zoomknapp. Lägga till som är på / av-knapp, en microUSB port och en vanlig 3,5 mm-uttag för hörlurar.

Times


Sony Ericsson Xperia X10 Timescape är en exklusiv funktion för Xperia X10, som tillåter användare att rangordna för all kommunikation av person, visa och organisera dem. Frågor såsom SMS, MMS, e-post och sociala nätverk på ett aldrig tidigare skådat sätt samlas i en strömlinjeformad miljö. Du kan se en överblick status för dina kontakter, när du senast haft kontakt och hur det har varit. Du kan också uppdatera din egen status från Timescape och personer närmade på olika sätt. Mediascape Du kan antingen ställa in den som standard användargränssnitt, eller användas som ett fristående program.

Medias

Mediascape är en omfattande Media Manager, som alla dina multimediafiler lämplig rang på ett ordnat sätt och låser upp. Ansökan är också integrerad med Sony Ericssons PlayNow webbutik där du kan direkt köpa den senaste musik och filmer och spela upp dem på enheten. Den stora skärmen poppar alla dina bilder och filmer verkligen på dig! I Mediascape kan du organisera dina multimedia på 10 olika märken; nyligen spelat, nyligen lagt bokmärken, artister, album, låtar, genre, spellista, podsändningar och ljudböcker. Om detta inte är tillräckligt, det finns alltid interna sökfunktion.

Kamera och extramaterial

Xperia X10 inte alltför snål med kamera; du har upp till 8 megapixel till ditt förfogande! Mängden detaljer du kan fånga detta är häpnadsväckande och står huvudet högre än den genomsnittliga mobilen avstängd. Kameran är även utrustad med blixt, ansiktsigenkänning och även bildstabilisering. Du kan också använda kameran som en videokamera, men för HD-inspelning, kommer du bara att vänta tills 2,1 uppgraderingen. Andra extras av Xperia X10 är en Assisted GPS-mottagare, en lutningssensor och en digital kompass.

Specifikationer

Nedan är de viktigaste specifikationerna för Sony Ericsson Xperia X10.
 • Dimensioner: 119x63x13mm
 • Vikt: 135 g
 • Skärm: 4inch TFT Capacitive Touch
 • Skärmupplösning: 480x865, 16 miljoner färger
 • GSM: Quad-band, 850,900,1800 och 1900 MHz
 • UMTS: 900, 2100
 • HSDPA: Ja
 • Processor: 1 GHz Snapdragon
 • RAM-minne: 384 MB
 • Lagring: 1GB, upp till 16 GB med MicroSD
 • Batteri: 415U standby, 08:00 konversation. 1500 mAh Li-Po
 • GPS: Ja, biträdd
 • Kamera: 8 Mpixel, blixt, autofokus
(0)
(0)

Kommentarer - 1

Tyvärr är dessa super GSM INTE ge en riktig blixt!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha