Sommar Craze: space skoter. Det uppmuntrar barn att utöva och utelek

Öjer Sandin Februari 27, 2016 Miscellanea 3 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Det är redan en favorit sommar vurm för 2013: rymd skoter. Snabb, sportig, supercool och inte dra. Crazy drag? Då har du i sommar ett utrymme skoter om du vill göra åtminstone älska att ha en. Ty det är att se och bli sedd med den senaste flugan.

,, Det är en cool grej. Du kan göra alla typer av tricks på. Till exempel göra en wheely '', säger Veen Sytze i Amsterdam i Leeuwarder Courant. Han fick sin svarta rymden skoter för hans födelsedag.

Vad är ett utrymme skoter?

"Sparkcykel" är inte den mest uppenbara namnet för maskinen som fortfarande är i första hand en skoter. En skoter med en skateboard-liknande ombord den. Flytta styrelsen med fötterna framåt och bakåt och utrymmet scooter svallande framåt. ,, Du kan behålla en cyklist, '' säger Sytze.

Rymd sparkcykel säljs ofta

Enligt importören Lätt att beställa vilken utrymmet för hela Benelux skotrar från Kina går om skotern med en hastighet av 15 kilometer i timmen.

Enligt marknadschef Joost Blom Lätt att beställa tiotusentals rymd skotrar har sålts. För pris på 129,95 €. ,, De flyger verkligen från våra medlemsförbund. Dessa skotrar säljer gigantiska '' bekräftar Assies Eddy, chef för leksaker XL.

Space scooter marknaden?

Som tänker upp en kopia på Marketplace att utnyttja huvudet, preliminärt nästan säkert bli besviken. För närvarande varje dag ungefär tusen gånger sökt med nyckelorden "Space Yngre skolåldern, utomhus barn och skoter", rapporterade Marketplace. Erbjudandet är cirka sjuttio exemplar per vecka. Och vad som erbjuds inom en dag av handen.

Varför är utrymmet scooter ilska?

Assies kan enkelt förklara rymd scooter vurm. ,, Steget är annorlunda än vanligt, sval och iögonfallande som du vill synas. Och inte oviktigt: det är en produkt som föräldrar vilja köpa till sina barn. Det uppmuntrar dem att flytta runt och leka utomhus. "" Den relativa bristen gör rymd scooter populära. ,, Det gör "Jag faktor extra stor. Scootern var ingenting annat än en modefluga "säger Assies.

Konsumentsäkerhet rekommenderar under tiden att bära skyddsutrustning på rymd skoter. ,, Rapporter Olycks är inte, men en nedgång görs enkelt. Som med aluminiumministeg som var plötsligt så populärt för några år sedan. "" Elbow och knäskydd rekommenderas.

Och var det konstiga namnet ifrån? Scooter är det engelska ordet för steg. Och rymden? Det är en känsla av att du ska få om du står på saken. Som du svävar genom rymden.

Dessa är inte upp för mycket av?
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (4)
Donata Jacobsson
  Like 4   Dislike 0

verkligen en vacker plats skoter vurm !! Klass hör?

Evalott Axelsson
  Like 4   Dislike 0

 Verkligen en vacker sak. De är verkligen inte dra. Fantastiskt att se så många barn med Space Scooter för att komma igång. Vissa anser att det farligt, men såvitt jag ser omkring här, är det så illa!

Nicci Löfgren
  Like 1   Dislike 2

Synd att inte nämns ditt barn fruktansvärda kramper kan komma dit efter att de har varit .Vi första tanke ahh växtvärk .Men det kommer att titta på och rymd scooter dagar serveras nattliga elände när vår dotter skrikande vakna upp med smärta i benen

Iliana Hansdotter
  Like 2   Dislike 0

FARLIGT !!!! Jag köpte en skoter skoter för mina barnbarn. scooter scooter barn från 4 år. Men hon har nu två gånger vältas. scooter scooter tycks vara låst i en tid när varje liten kvist. RESULTAT ...... .tand genom läppen, lös tand. hennes händer var fortfarande på ratten och hon föll framåt på höger på hennes ansikte. DE INTE MER OM

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha