Sommar aptitretare på grillen

Ennert Lindbergh Februari 29, 2016 Näring 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Varje sommar ser fram emot första gången vi delade grillen kan komma ut. En perfekt grill dock bara lyckas med rätt personer i rätt miljö, och ordentlig vattning, inte tidskrävande, varma eller kalla aptitretare. Det kan hjälpa dig med en fin kyld flaska cava eller champagne. Nedan har jag skrivit några läckra, lätt att förbereda snacks som du kan verkligen njuta av.

Mozzarella snack:

Detta är en dryck som är redo i cirka fem minuter men fortfarande långt ifrån där man kan minnas.
Ingredienserna är följande:
  • Några skivor vitt bröd
  • En glödlampa färsk mozzarella
  • Soltorkade tomater
  • Paprika

Ta en bit av vitt bröd och driva igenom ett glas alla kretsar från insidan av snittet. Skjut så många cirklar från brödet om du förväntar sig gäster. Vem vill ge fler mellanmål per person. Sedan skär mozzarella i skivor av ungefär en halv centimeter tjock tjocklek och placera den på en urvriden runda bröd. Placera varje rulle en bit soltorkat tomat och strö på det hela taget, lite paprika.
Om din smörgåsar är redo och grillen är redo att baka, placera bullar på grillen på högsta möjliga position. Människor som har en grill med lock sätta locket på grillen. Men låt rullarna så grillning, titta på när brödet kan bränna ganska snabbt och blir svart. Det är mycket möjligt att det grillad smörgås redan vid sitt maximum, men mozzarella var inte smält, så denna dryck är att göra bäst förberedda på en grill med lock eftersom värmen också kan visa den på mozzarella. Var försiktig eftersom när denna smörgås på grillen är klar mycket snabbt.

Titta smörgåsar med hemlagad vitlökssmör:

Detta är verkligen lätt att göra en förrätt där de måste investera i inte mycket tid.
Ingredienserna är följande:
  • En bit av franska bröd eller baguette
  • En tå look
  • Smör

Ta del av franskt bröd eller baguette och gör varje 2 centimeter ett vertikalt snitt, skära ner till en halv centimeter från golvet för bröd utgör fortfarande en helhet. Ta en liten burk av en gör här beroende på mängden gäster en propp i smör. Skala vitlöken och tryck uppifrån potten med smöret. Blanda smör och vitlök väl.
Istället för vitlökssmör kan också använda smör, detta enligt din egen smak.
Smörj nu mellan varje skiva franskt bröd eller baguette tillräckligt vitlökssmör. När du är i varje skär tillräckligt Look eller ört roll alls i en folie. När grillen är varm nog du placera den på grillen till sin högsta inställningen. Låt flera minuter grilla tills smöret har smält och tjänar endast.
Om du vill kan du också klippa separata skivor franskt bröd och örtsmör på den riktade eller fett. Sätt dessa också på grillen till sin högsta inställningen, men bo nära en halv minut, detta kan ha redan gjorts.
Om den del av franska bröd i botten redan har grillat vid sitt maximum och smöret har inte smält, vrid rullen än en minut att göra smöret smält.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha