Som du kan känna igen ungdomskulturer?

Geska Wikström Februari 27, 2016 Miscellanea 21 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Alla får det i vardagen för att uppleva, ungdomskulturer. Det skiljer sig från resten av samhället när han / hon befinner sig i en ungdomskultur. Så du har goterna och emos, punks och hippies, alt och mycket mer. Ungdomskulturer kan identifieras genom en hel del aspekter som kan känna igen dem genom deras beteende, utseende, musiken de lyssnar på, det språk de talar, konst och dans.

Utseende

Ungdomskulturer kan ofta kännas igen av deras utseende, är alla försöker ser likadana ut.
Vad är utseendet? Utseendet är hur någon ser ut från utsidan riktning. Till exempel, du goter, dessa ungdomar kan kännas igen av de svarta kläderna de bär. Gothics kan också ha svart hår, svarta naglar, svart smink. Vissa ungdomskulturer har också ett visst sätt att gå som särskiljer dem med resten av samhället.

Musik

Ungdomskulturer kan också kännas igen av den musik de lyssnar. När många unga människor lyssnar på samma musik än unga människor känner att de hör hemma. Ofta hittar du också massor av ungdomskultur på festivaler, är känslan ännu starkare eftersom ungdomar tillhörighet.

Språk

Vissa ungdomskulturer har ett eget språk, till exempel, tänk på slang. Ofta holländska ord, blandat med ord från andra kulturer, till exempel en marockansk kultur eller turkiska kulturen. När en ungdom använder slang, människor i en ungdoms ta på detta snart, eftersom de annars inte kommer att tillhöra och ogillande. En del ungdomar använder slang som ett slags hemligt språk eller de använder det för att de tycker att det är tråkigt holländska.

Art

Ungdomarnas kulturer också skilja sig med resten av samhället genom konst. Till exempel, kan du tänka på graffiti. Vad är graffiti? Graffiti organ ?? repor ?? och ofta ser du graffiti på gatan. Ungdomar började sent ?? 60 i New York sina pseudonymer på tåg och tunnelbana konvertera ?? s, detta gjorde de med en markör, blir detta en ?? tag ?? nämns. Ögonblick senare var de kommer att göra detta med aerosoler och olika färger av färg. Efter taggarna var bitar, som är förbättrade bilder och graffiti kan hittas överallt, på tåg, bussar, längs motorvägen eller på gatan.
Hur är det att unga människor sprutmålning graffiti och mycket mer intresserade av sin konst?
Detta beror på att det finns mycket mer att göra med konst i skolan, i gymnasieskolan, kulturella och konstnärliga utbildning obligatorisk i denna kurs studenterna att besöka kulturella saker såsom teatrar och utställningar.

Dans

Vissa ungdomskulturer har sin egen dans, eftersom det finns till exempel, streetdance och breakdance. Punks har Pogo dans, medan du bör försöka hoppa så högt och så länge som möjligt. Ibland då ?? n som en dans vurm och sprider sig snabbt över världen, som tap dancing, men ibland försvinner de olika danser snart igen. Vad spelar en viktig roll i hans musikvideor och dansfilmer.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha