Solen och människan

Eva Hedstrom Februari 27, 2016 Hälsa 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Det är så ?? s kliché att säga att du bör skydda din hud från solen. Men när du ser det ökande antalet personer med hudcancer, verkar det som om vi tycker att det är inte så viktigt. Och om vi gnugga är det dock inte över strax innan solen vi bara plocka en slicka på huden. Först när du har personer med hudcancer i din omgivning, eller om du har upplevt i första hand, verkar vi för att skydda oss längre.

Sola

Den är inte avsedd att öka människors rädsla eller hålla dem helt borta från solen, eftersom solen har också sina goda sidor. Men gå ansvarsfullt i solen och njuta av det lika mycket.
Det goda i solen
Förutom en glad stämning, det finns forskare som ser en positiv effekt på tjocktarmscancer och bröstcancer. Detta är dock inte tillräckliga vetenskapliga bevis och därför om du vill spela på säkerhet ?? och det kommer till din kropp, så varför inte ?? behaga dig veta lämpliga försiktighetsåtgärder:
  • Som vuxna huden med minimal faktor 20 som barn och gnugga huden med minimal faktor på 30 gnugga.
  • Smörj varje 45 minuter i huden.
  • Undvik timmar mellan 11:00 på morgonen och 15:00 på eftermiddagen.
  • Du börjar med sol, lämnar huden än i fred för att vänja sig vid solen och bygga upp varje gång med 15 minuter extra.

Smörj

Flera märken har nu mycket bättre hy oljor med en hög faktor. Även känslig hud, som vanligtvis inte tål olja, för att höja mot. Vissa märken har en olje där lite extra glans är toegevoegd.Voor hud ansiktsolja är då inte längre roligaste produkt, men det finns mer än tillräckligt alternativ. Och du själv har mycket fet hud, är en oljefri produkt ofta trevligare. De flesta märken har nu att möta en spray, som fungerade ganska bra.
Oavsett vilket märke du tar, alltid se till att du åtminstone faktor 20 opsmeert eller sprayer och upprepa den regelbundet.

Allergi

Utan att du hade någonsin tidigare upplevt, kan din hud plötsligt utveckla en allergi. Gula knölar i ansiktet eller din Decollette. Men det kan också visas på dina armar eller ben och kan ge ännu kliande blåsor. Vi kallar det populärt kallas Mallorca acne och skapade av UV-A-strålning och värme från solen. Detta i kombination med nedläggningen av huden med en fet skyddskräm. Huden kan inte andas på detta sätt och porerna kan täppa. Lösa ofta genom att ta en fettfri produkt, men med en något högre solskyddsmedel. Det finns flera märken som utför dessa typer av produkter, såsom Eucerin, Vision och La Roche-Posay. Löser inte på, kontakta din läkare.

Bli brun

Jo det är en hög solskyddsmedel ofta blir långsamt brun och förutom att det är oftast inte avsikten, är en brun hud skydd. Bara måste hålla skadlig ultraviolett ljus på huden. Det finns nu produkter på marknaden. Varumärket Esthederm är en av dem. Detta är baserat på självaktivitet i huden, men det filtrerar bort skadligt UV-ljus.
Det finns kosttillskott på marknaden som hjälper till i denna process. Probiotika och lykopen ökar när motståndet i huden, men ta dessa tillskott är aldrig utan en kräm. Kombinerar alltid efter de bästa och säkraste resultat.

Slutligen

Solen är så fina råvaror för vår fördel, men bara för att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder för att njuta det bästa av det. Kompromissa inte på mängden grädde du använder när du går in i solen och du känner dig själv att du är för lat för att smörja regelbundet, ta en spray och använda den ofta. Bättre för mycket skyddande kräm eller lotion på huden, än för lite.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha