Solbränna ta bort fläckar från kläder

Gnugga med ett bra solskydd eller olja är viktigt! Så vi skyddar vår hud från skadliga UV-strålar. Tyvärr solskyddsmedel fula gula eller bruna fläckar lämnar på våra kläder. Dessa fläckar går ofta dit oavsett när du tvättar kläderna som vanligt. Lyckligtvis finns det många lösningar som är värt att försöka få fläckar ut. Så du kan köpa en fläckborttagningsmedel som Vanish eller Dasty. Men huskurer som grönsåpa och sköljmedel kan ta bort solskydds fläckar från dina kläder!

Såpa

Ett medel som kan användas för många tillämpningar, liksom fläckar av solskyddsmedel: grön såpa! Täck fläcken med grönsåpa och lite varmt vatten, så att hela blir flytande. Låt den läckra återkalla ett par timmar och sedan grundligt gnugga över fläcken. Detta kan med händerna, men också med en borste. Observera att tyget således inte skadas. Vissa tyger kommer helt enkelt att komma ludd eller piller. Fläcken kommer troligen inte ännu vara i samma. Därför är det nödvändigt att placera plagget i alla fall, för att tvätta en gång eller två gånger i tvättmaskinen.

Bensin

Det låter ganska strikt, men fungerar i många fall. Täck fläcken med bensin! Sätt lite lacknafta på en duk och badda fläcken med det här. Rengörings kommer lösningsmedlet i de flesta fall försvinner från platsen, eller åtminstone kraftigt reduceras. Det är nödvändigt att tvätta plagget på det vanliga sättet i tvättmaskinen.
När det gäller en hel del fläckar eller stora plats, du bättre jet plagget helt i petroleumeter blöt. Sen naturligtvis borde helt enkelt vara maskintvättas med det.

Sköljmedel

Skölj Stöd för diskning är ett bra sätt att ta bort fula gula fläckar från solbränna! Placera en skvätt sköljmedel på plats och låt det marinera några timmar. Du kan låta den ligga så en natt! Sedan kan du bara ta plagget i tvättmaskinen. Stor chans att fläcken är borta!
Ett annat tips är att plagget i en hink med varmt vatten för att suga en diskmaskin tablett. Använd den bara vita tabletter. Diskmaskin med alla typer av ljusa färger kan färga tillbaka i dina kläder!

Fläckborttagnings

Det finns många fläckborttagningsmedel på marknaden som hävdar att ta bort de tuffaste fläckar från kläder. De åtgärder i fråga om solfläckar värt att försöka är Dasty Wibra och Vanish. Spraya fläcken i Dasty eller torka med Vanish. Lämna det under en tid och sedan tvätta den tillsammans med det vanliga.

Solbränna med egen sol

Solbränna bruna fläckar på kläder frågor, innehåller ofta en brun utan sol. Detta är ytterligare en faktor att ta hänsyn till när du tar bort fläcken. Det är klokt att köpa en speciell fläckborttagningsmedel för att få ut fläckar, till exempel HG eller Baiyoke. Tillverkare av solskyddsmedel rekommenderas att använda en fläckborttagningsmedel för "fukt, växter och bläck." för avlägsnande av dessa fläckar.

Solskyddsmedel

Det är för många solskyddsprodukter tillgängliga oljebaserade. Detta ger fettfläckar när det kommer till kläder. I det här fallet kan du prova plats i blotting med diskmedel eller schampo. De arbetar nämligen avfettning och tar upp det mesta av oljan från plagget.

Solen!

I vita kläder, fläckborttagning en svår uppgift. Efter alla ovanstående tips och tvätt i tvättmaskinen, kan det bero på att det fortfarande finns en liten fläck är synlig. I så fall kan solen göra underverk! Häng plagget omedelbart efter tvätt ut. Företrädesvis i varma och ljusa eftermiddagssol. Solen fungerar nämligen blekning. Den ljusare solen, desto större är vitare makt! Så fläcken kommer att försvinna!
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha