Solar Ready sommar hennes vård och styling

Irmi Amundson Februari 28, 2016 Hälsa 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
På sommaren du måste sitta fast henne bra dag på stranden eller på natten när du går ut. Och efter sommaren vill inte gå in på hösten med ett gäng torkad lin, så solskador måste förhindras. Vad? Läs vidare för tips, styling, nya och bekanta produkter.

Visst nog: kristallklar sommar hår

Sol, saltvatten och klor tillhör en underbar sommar. Men de torkar ditt hår! Klor kan orsaka ännu en grön dis, särskilt för blont hår. Lyckligtvis kan du undvika detta med en särskild hårvårdsserien för sommaren. Schampo från en sådan linje skulle klor och saltrester från håret tvättas. Håret olja, hår mousse eller gel ur raden av intensivvård, och inkluderar UV-filter för att neutralisera effekterna av solen. En hårfäste skyddar också färgen på färgade eller blekt hår. Annars kan det vara blek och tråkig i solen. En trevlig nyhet är "all in" kroppen och hår tvätt för efter solen. Handy två-i-ett för semester resväska!

En tragisk missuppfattning

Har du meditteraan, asiatiska eller lockigt hår? Tror inte ditt hår är mer motståndskraftig mot solskador på grund av seg konsistens. Detta är ett missförstånd! Lockigt hår är ofta torrt ordentligt, och asiatiska hår är mer poröst än den så kallade europeiska hår. Så även för din hårtyp är: särskild sommar nu!

Sin görs? Misströsta inte

Ingen har alltid uppträtt inom hårvård. På sommaren kan du råkar tycka första kul! Lyckligtvis, för att eventuella skador återställa viss grad av specialprodukter. De dåliga nyheterna mycket dåligt skadat hår, som ännu inte är i sikte glänsande lås mer sparar du bara med frisör sax. De goda nyheterna: tråkigt hår som traditionellt har alltid lyste och här och där ger ett tecken på liv, modernisering av botgöring i form av intensivvård och utjämning produkter. Det betyder inte bara en särskild hårvårdsserien för sommaren, såsom nämnts ovan, utan också särskilt försiktig. Varje tvätta närheten grädde skölj intensivt genom knådning håret, och en eller ett par gånger i veckan en hårinpackning. Eller ge håret ett oljebad. Det kan vara den gyllene oldie het olja, som har bland annat apoteket för dig, men också en naturlig olja såsom kokos eller olivolja - men att skölja ut är svårt. Och efter tvättning, följt av en icke-serum för att skölja eller ett krämvårdande produkt. Efter en dag med sol efter solen för användning inte bara din kropp utan också för ditt hår. Ja, finns det i dag. En hel del arbete? Än sen då? Livet är inte en lakrits fabriken och alla sanna till sitt arbete. Eller, kan ett par veckor efter det här programmet gör en stor skillnad. Om du kan vinka tillbaka med glansiga manes du själv thankful. Och medan vi är om det har på .. till "styling summer school!"

Dessutom, vill du att hon ska spela utanför

Vackert hår vill du ibland visar i all sin glans. Även på stranden! Men se upp: löst hår har alltid mer skydd mot sol, vind och vatten än stoppade henne som sol, vind och vatten har friare fat på. Till exempel använda för styling en icke-fet hårgelé eller hårvatten med UV-filter. Vidare kan det vara bra att ha håret från ansiktet. Kamma din lugg eller främre pälsen en gång i en eller flera smidiga, mjuka tuvor. Rulla dem några varv runt fingrarna för en liten curl. Ställ tillbaka något fast med pinnar.

Hästsvans med stil

En halv-hästsvans är avslappnad men stilrena, och hennes goda gärningar dig bort från ditt ansikte. Fin strand på blåsiga dagar. En variant är, bara för att behandla de bakre delarna i en svans. En bra idé om du vill ha något mer avslappnad effekt, eller som inte har den typ av ansiktet för att förlora all volymen ovanför pannan till din hästsvans. . Sätt i den främre plockning som fortfarande ganska hänga sig med pinnar upp och roll de kan ha första att dö för en blow-effekt.

Slug korg

Med flätat hår på en god grund av vård behöver inte göra mycket mer för att ditt hår hela dagen. Få din flätor kväll ut, har du ängla lockar till på köpet! Som underlag kan ge håret med en skyddande hår olja eller spray med UV-filter. Detta gör håret omedelbart hanterbart med flätor. Nu flätan ... Trevligt alternativ till en "normal" fläta är en fiskbens fläta. Dela med dig av dina tidigare håret i två delar. Håll linjen som skiljer dessa två delar från topp till botten skallen, när din imaginära "axel" att arbeta mot i flätor. Sedan kommer den vackra fläta rakt. Pak växelvis av sin del en tunn hårtofs från utsidan, vrida den något till en sladd runt fingrarna när du tjock och svår att hantera och ha henne passera den över. Ta en tofs av hår från den andra delen, och fortsätt tills du nedan ger dig fläta. En annan variant: först dela håret i tre, skapar tre flätor, och de tre återigen en fläta.

Läs mer om garvning och solkosmetika

De fem trender i solkosmetika
Solskyddsmedel: do-talet, inte göra och vanliga misstag
Suns med en ljus, "medium" eller mörk hud
Makeup, sol och vatten
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha