Soda leder till ADHD och livsstilssjukdomar

Vad många matexperter alltid misstänkt, skenbar sanning: leder soda till förändringar i hjärnan. Det följer en ökad risk för ADHD. Vi står nu inför den allvarliga upptäckten att barn med ADHD mediciner ges som hade alla sorters biverkningar men den främsta orsaken är oförändrad från sin sjukdom. Det är viktigt att alla vårdinrättningar så snart som möjligt att arbeta med dessa nya rön. Läsk bör förbjudas i skolorna, som säljer läsk till personer under 18 år bör förbjudas och föräldrar ska informeras om att ett barn under 18 sodavatten ger liktydigt med barnmisshandel.

Innehåll:

  • ADHD och dålig vetenskap
  • Berika dina kunskaper
  • Det slutliga beviset
  • Soda förbud leder till bättre skolprestationer
  • Om det är i snabbköpet kommer att vara bra
  • Soda orsakar alla livsstilssjukdomar
  • Det är lika illa som tobak och alkohol

ADHD och dålig vetenskap

Problemet med sambandet mellan socker och ADHD är att motståndarna till denna synpunkt studier från 80-talet för att visa att den här länken inte skulle existera. Problemet med dessa studier som jämförde resultaten av sockerintag vid intaget av aspartam; Det konstaterades att barnen i dessa två substanser gavs ADHD-symptom. Forskarna utgick från missuppfattningen att aspartam var ett ofarligt ämne, och eftersom socker och aspartam gav samma resultat, så det var inte att vara antingen. Sanningen är att både aspartam och socker förändrar hjärnan negativt. Hade ett sockerintag jämfört med intag av frukt eller grönsaker, då de hade kommit till mycket olika slutsatser. Studierna från 80-talet till kopplingen mellan ADHD och socker förnekar är av sämre kvalitet. Detta är vetenskaplig eller oförmåga, eller tillverkarna medvetet försökt att glida farorna med läskedrycker under bordet. Forskare gör misstag och det är därför viktigt att se hur något undersökas innan en journalist eller läkare slutsatserna av en studie antar okritiskt. Läkare har resultaten av föräldrarna att deras barn sockerintag genom att plötsligt visade ignorerade ADHD-symptom. De föredrar att tro på undersökningar dåligt utförda.

Berika dina kunskaper

Föräldrar i dag som har gett sina barn soda kan i princip inte skylla. De har ofta inte vet att det är extremt farligt att ge ett barn soda. Vi lever i ett slags övergångsperiod där det framgår att socker och läsk där en hel del socker i det, har stora negativa effekter på hälsan. Den totala nivån på kunskap om mänskligheten ständigt berikas. Att socker är dåligt för tänderna vi alltid tog för givet, men nu när det är dåligt för hjärnor mänskligheten skulle göra klokt i att eliminera socker helt från vardagen. Dessutom är det naturligtvis sant att om något är dåligt och patetiskt för ett barn är det också extremt ohälsosamt för vuxna. En vuxen har rätt att förse sig med ohälsosamma frågor; Men barn är i händerna på de åtgärder som föräldrar och måste skyddas mot patogena konsumtion.

Det slutliga beviset

Anledningen till att vi har olika vinklar av vetenskapliga bevis har lett till slutgiltigt säga att producera läsk och andra produkter med socker ADHD. År 2013, en australisk studie som publicerades denna slutsats var sista, eftersom de ansåg att råttor som mycket socker till dem fick en annan hjärnans struktur. Sådana undersökningar får inte göras på människor, vilket är varför dessa djur användes. För forskarna är det inte tillräckligt att bara konstatera att barn uppvisar ADHD beteenden efter sockerkonsumtionen; man behöver kan också visa på en biokemisk nivå. Som görs i råttstudien; frontalloben hos råttor allvarligt försämrade hälsa genom sockerkonsumtionen.

Soda förbud leder till bättre skolprestationer

Det finns, i synnerhet i U.S. och Australien redan många förfrågningar på 90-talet som visade att barn är mycket lugnare och mer hanterbara om automaten i skolan tas bort. Det var även känt att utbildningsresultat för barn gå framåt med stormsteg om de inte längre har möjlighet att köpa en burk läsk så fort i pausen. Dessa är vetenskapliga fakta som har utlöst en stor debatt. Förnuftiga skolstyrelser har förbjudit automat i skolan utifrån dessa studier. Läskedryckstillverkare kände hörn och deras ansträngningar för att få barnen att dricka läsk kraftigt intensifieras. Därför är det att Coca-Cola i år kom upp med minut långa julen reklamfilmer; till den goodwill som Santa måste överföras till sitt eget varumärke. Psykologiskt en stark gå som drunknade ut alla publikationer om socker och ADHD och därmed öka användningen av soda.

Om det är i snabbköpet kommer att vara bra

För de flesta föräldrar, idén att om något implanteras i butikerna till salu är det inte kommer att bli så farlig. Men detta är ett stort missförstånd. De livsmedelsmyndigheter och stod över västra varit kända för att ta emot helt nya livsmedelsprodukter från stora multinationella företag nästan alltid bra och under århundraden plötsligt förbjudet att göra -utan problem-används växter och örter. Codex Alimentarius ger multinationella företag och regeringar ett mandat för denna åtgärd. Detta undergräver myndigheten inte bara sin egen auktoritet, utan också förtroendet för stormarknad produkter i allmänhet. Det är inte för inte som det är hårt väder i snabbköpet sektorn, medan de organiska butiker och läkemedel svamp spira ur marken.

Soda orsakar alla livsstilssjukdomar


Förutom socker är dåligt för tänder, hjärnorna har också varit känt under en tid som orsakar diabetes och fetma. Det finns många viktiga indikationer på att överdriven konsumtion av västerländska människan socker, den kraftfulla motorn bakom cancer epidemi som mänskligheten är översvämmade. Cancerceller skulle dö om de får för lite glukos, enligt en studie från University of California i 2013.
Socker är ett gift och är kwa toxicitet i paritet med tobak och alkohol.

Det är lika illa som tobak och alkohol

Dessutom, när det är också kopplat till hjärt-kärlsjukdom. Socker är ett gift och är kwa toxicitet i paritet med tobak och alkohol. Men vi ger våra barn socker i stora mängder. Socker är så ohälsosamt att det orsakar för tidig död och minskad hjärnaktivitet kan någon gång denna länk i sig inte ens se! Det enda som är bra för socker, för läkemedelsindustrin, eftersom många människor sjuka. Den Reining i sockerkonsumtionen skulle vara ett hårt slag för branschen som är rika sjuka människor.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha