Snuggie: den perfekta filt för soffan

Annalil Wahlström Februari 29, 2016 Underhållning 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mysa i soffan med en filt över, men ändå kunna läsa, äta och zappa. Det är tanken bakom den revolutionära idén om snuggie. Ursprungligen, miraklet filt, men också Snuggler, bekväma filt, cuddlee, dreamie, doojo och mysiga wrap, är en filt med ärmar och perfekt om du vill hålla en filt på samtidigt och vill ha fria händer.

Frihet!

Den snuggie är en fleecefilt med ärmar och har en öppning på baksidan. Ibland kan du filt för nära ryggen. De finns i olika former, storlekar och utskriftsmaterial. Det finns också snuggies för spädbarn, barn, hundar och tweepersoonssnuggies. Ärmarna i fleecefilt, kan du arbeta ostört, kanalväxling, läsa eller vad du gör på din soffa eller stol. Så du behöver inte varje gång din filt utanför eller över men du bekväm och varm göra vad du vill. Den snuggie var omkring 2008 särskilt i USA känd och populär och fenomenet har sedan spridit sig till resten av världen.

Framgång

Den snuggie blev populär på grund av de många Tipsa Sälj Fordringar på den amerikanska, kanadensiska och australiensiska televisionen. I början var det en läslampa erbjuds som folk köpte filt. Sammantaget snuggie var en stor framgång, så avropsordern är i nästan varje amerikansk talkshow bäras gång. Folk köpte filten inte bara för sig själva, men det var och används av det låga priset ofta som gåvor. Samtidigt snuggie till försäljning överallt i världen och sålde tiotals miljoner exemplar. Dessutom finns det också många budget alternativ för försäljning av snuggie, som cuddlee och dreamie, men konceptet är alltid densamma: en filt med ärmar.

Varianter

Framgången för snuggie många varianter finns det nu utvecklat. Det är Slanket, en något utvidgad version av snuggie. Slanket är vanligtvis något längre, större och dyrare än snuggie. När snuggie flesta människor kommer något benutrymme brist, kommer att ge dig kalla fötter. Det finns även lyxiga sorter som den blankoat. Dessa är dyrare, men de är oftast mer bekväm, har mer substans och är ofta gjorda av naturmaterial.

Återförsäljare

En snuggie kan köpas online via olika online-butiker. Notera eller på priset, eftersom olika sorter har olika pris. Du kan också i butikerna nedan - beroende på säsong - ofta köpa billigare snuggies:
  • Åtgärd
  • Blokker
  • Bristol
  • HEMA
  • Primark
  • Scapino
  • Schoenenreus
  • V & D
  • Xenos
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha