Snökedjor

På vintern många människor till snöfält till en veckas bra skidåkning eller snowboard. Du kan tänka på Österrike, Schweiz och norra Italien. De flesta människor går med sin egen bil tillbaka och måste därför vara beredd på en hel del snö och is på vägen. Vinterdäck på vintern därför ett måste, men gå till snö områden än du skulle vara klokt att packa när du extra vinterdäck med snökedjor.

Användningen av snökedjan

I vissa länder är vinterdäck inte tillräckligt och måste också utrustade med snökedjor. Detta gäller särskilt i områden där mycket snö faller varje år. Att vara beredd på allt, kan man observera följande tips om hur du använder snökedjor.
  • När du åker på semester för att åka skidor och snowboard områden är det klokt att sätta snökedjor på toppen av bagage, så att de snabbt kan fångas när de verkligen behövs, eller om de ser ett tecken på att man är skyldig med snökedjor att köra.
  • Kommer det att vara för slät, eller om du får en trafikräknare, vänta inte för länge med att montera snökedjor. Detta kan ge dig en olycka eller en rejäl böter.
  • Ska du gå kedjorna att göra vintern, kör till en parkeringsplats eller stopp. Gå inte kedjorna monterade längs motorvägen, eftersom detta är farligt.
  • Oavsett vad tecknen säga aldrig köra fortare än fyrtio mph med snökedjor för vinterdäck.
  • Om det inte finns någon snö, är det inte tillrådligt att köra med snökedjor. Detta förkortar livslängden på snökedjor betydligt. Dessutom är många snökedjor är inte billig, så var försiktig med det.
  • Vissa bil ?? s och vintern finns det inte tillräckligt med utrymme för en snökedja. I detta fall, ett hjul täcka AutoSock definitivt värt att överväga.

Köpet av snökedjor

Den typ av snökedjor som du behöver beror på vilken typ av hjul som du har. Till exempel har många bil ?? s tillverkning från alla sådana stora däck och hjul som vanliga snökedjor erhållas inte ens får plats. I så fall måste du göra särskilda snökedjor är lämpliga för vinterdäck på bilen. Du kan också välja en mindre storlek så att den normala vinter snökedjor kan monteras på bandet. Vet inte vad jag ska göra? Vänligen konsultera handboken för din bil, eftersom du är säker på att du gör det rätt.

Var kan man köpa snökedjor?

Snökedjor är tillgängliga från nästan alla andra garage och bilbranschen. Även på Internet, det finns gott om leverantörer att hitta snökedjor. Ett exempel är webbplatsen för snökedjor. Platsen för Snökedjor är en plats för sportentusiaster där alla snökedjor från olika leverantörer. Oavsett i vilken årstid vi sitter, få de snökedjor är tillgängliga året runt lager. Till Nederländerna och Belgien, är den genomsnittliga leveranstiden en till två dagar. Naarden ligger i butiken av däck, så att du bor i trakten kan du också plocka upp kedjorna själva.
(0)
(0)
Tidigare artikel Fight fetma!

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha