Söndag ritualer

Loffe Ericsson Februari 28, 2016 Miscellanea 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Många människor har söndags ritualer, några fasta värden som många människor som anses viktiga och ofta går till fasta värden för fritid. Precis ingenting, eftersom ingen klocka och gör vad du vill göra. Visst söndag genomsyras av den. Hur fungerar det med ritualer och hur sent denna ritual för att fungera för dig?

?? Produkt ?? ögonblicken

Det är på den fria söndag oftast att göra ingenting och har ingenting. Gör vad som känns bra och om du får uttråkad, gör dig något. Men också syftade spendera lite kvalitetstid med barn, partner eller vänner. Vi är trots allt mycket upptagen upptagen upptagen dessa ratracemaatschappij. Allt inom ramen för avkoppling och så mycket som möjligt moetjes ?? ?? undvika.
Detta kanske inte alltid fungerar, för om, till exempel föräldrar räkna med ert besök du inte kommer att låta det misslyckas, även om en gång inte bekvämt eller om du bara inte känner. Men erfarenheten visar att när vi är i djupare och göra det något roligt. Den fria söndag visar i princip utan problem ?? grejer ?? ökar.

Skillnader i ritualer

Det beror på din situation hur en ritual kommer att utvecklas i en miljö. Två stora grupper är den korta kontra långa sliprar och familjer.
Den långa och den korta sleeper sleeper
När partners gör du inte ofta att man är en lång sovhytt och den andra inte. Detta är bra att fånga morgonpigga annan, att göra saker som han eller hon kan göra ensam och som också är en typ av kvalitet tid. Som exempel kan nämnas:
 • På Internet i fred upp något och / eller vilken ordning saker.
 • Vad kul stunder på inlägg på Facebook.
 • Förbered din arbetsvecka.
 • Ta en trevlig lång bad ?? antingen ett spa ögonblick.
 • Läckra i den svala gryningen vandra eller cykla.
 • Läs sista sidan ?? s denna underbara bok.
 • Sporta, komma igång med yoga eller någon annan idrotts ögonblick.
 • Förbered dig på en delikat frukost, för det ögonblick då din partner har lämnat sängen.

Eftermiddagen tillbringat tillsammans, en eftermiddag kan göra ingenting och bara vara tillsammans. Men du kan också shoppa tillsammans, besöker ett museum eller med goda vänner att dricka ett glas vin på en mysig terrass. Så ?? s tid du kan ladda batterierna.
Familjen
Vardagar finns på den unga familjen är ofta mycket upptagen och förutom de nödvändiga saker att göra dagen för hela familjen började, många människor inte komma. Detta måste kompenseras någonstans och söndag tjänsten kan vara bra för att göra det. Barn i sängen, eftersom barn tenderar att vara ganska än föräldrarna. Romp, men med barnen inte bättre frukost på sängen. Då kan du vara säker på att du behöver ändra din säng. Möjligen heja till barn som arbetar ute eller med läckra barnen gå ut, till exempel:
 • Vackra skogen och om det är väldigt tidigt, särskilt kommer dagg trappor.
 • Om du inte bor alltför långt från havet, gå på promenader och leker på stranden.
 • En trevlig pjäs att hitta, till exempel, där alltför pannkakor eller glass kan ätas.
 • En bit av cykling i naturen eller om vädret är lämplig för detta ändamål, även vattnet för någon sport eller bara en plats för båtlivet.
 • Under varma dagar hos barn är inte lika välsmakande som vatten och så poolen är bra. Kan du också att slappna av.

Ritualer: så mycket som kapacitet och ofta i ett fast mönster

Detta kan vara vad som helst, men varför gör vi fortfarande ofta i samma riktning gör vår grej, beror på det faktum att vi är vanedjur. När vi gör några roliga saker, så är det mest bekväma och säkraste sättet att hälla det i ett fast mönster. Vi lastar oss själva, utan att tänka på den. Vi behöver inte ?? hårt ?? att göra och vi luckras upp på vilken så småningom ändå att göra. Ritualerna är fasta värden och känns okej som fritid och så får vi för givet att.

Slutligen

Inget fel med det ?? du bara måste utöka din värld genom att ibland göra något annat än vad som får plats i din vanliga söndags ritualer. Just out-of-the-blue och inte försöka argumentera. Njuta av stunden, se till att oavsett vad du gör du ladda och alla inom dina ritualer ?? eller längre.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha