Snabbt sälja ditt hem

Dietmar Svärd December 27, 2015 Hus & Trädgård 9 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ett hem försäljning kan ibland ta lång tid. Vill du påskynda processen, se till att huset ser snyggt. Det skadar aldrig att investera i en bra makeover. Utsidan av ditt hem är visitkortet, så var uppmärksam på detta. Välj även en bra mäklare och fundera på om du vill sätta vårt hus om stiftelser eller jaap.nl. Framställd som den sista turnén för gott; över ditt hus och ta några djur någon annanstans under.

Vad gör huset ser ut?

Först, se till att ditt hus ser representativt. Om du vill göra ett gott första intryck på potentiella köpare, se till att huset ser snyggt. Detta har två fördelar:
För det första, säljer hem lättare och även vill flytta snart ändå, så att du kan få saker du inte använder, bättre nu sätta i papperskorgen. Försök att föreställa sig hur en potentiell köpare tittar på ditt hem. Detta är förmodligen inte lätt, eftersom du bor där, så det skadar aldrig att ha en anhörig eller vän håller med ett kritiskt öga klocka.

Renovering huset.

Insidan av huset är viktigt, men ditt första visitkort är utanför. Se därför till att trädgården ser snyggt. Dessutom kan det inte skada fönstren för att ge den ett nytt paint jobb. Om du är utanför och tittar in, vad som bekymrar dig i huset? En ny tapet i vardagsrummet och nya fräscha gardiner i gästrummet kan redan ge ditt hem ett helt nytt utseende.

Broker.

Shoppa innan du går med en mäklare i havet. Låt dig inte luras av ett bra pris och värdering, som en fastighetsmäklare som förstår sitt yrke, utvärderar ditt hem på rätt värde. Söka råd från vänner eller familj när du väljer en värderingsman. Låt inte detta ske genom agenten själv, eftersom han har förmodligen också egenintresse.
Ditt hem på Internet.
Den mest kända platsen där du kan gå till ditt hem försäljning är Funda.nl
Funda i Nederländerna har en marknadsandel på 90%. Fortfarande finns att hitta fler sökmotorer för hus. En är Jaap.nl
Fördelen med dessa webbplatser är att ditt hus för en stor publik ?? besöka ?? är. Funda har också ett antal funktioner för att göra ditt hem ännu mer för att sticka ut. Här är naturligtvis en kostnad, men om ditt hus säljs snabbt, då ?? t värt att överväga:
  • Platt skärm: Att visualisera hem för så många potentiella köpare, sätta dig ner honom för en månad på huvudsidan för Funda.
  • 360 graders bild. Detta är en bild där besökarna kan se omedelbar närhet av huset. Så att besökare kan få en mer fullständig bild av atmosfären.
  • Det är också möjligt att lämna in en video. Besökare sedan ta en interaktiv rundtur i ditt hem.

Visning.

Ögonblicket har kommit att de första tittarna ser du kommer hem. Genom att följa dessa tips, potentiella köpare få en bra bild av huset:
Städa upp. Se till att inget trassel i ditt hem. Denna lämpliga inlösare och värdet på ditt hus kommer att falla.
Husdjur. Se till att tittarna att inte bli störd av herrelösa husdjur, katt eller hund hår också kan ge en rörig bild av huset, så värdet kommer att minska.
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha