Snabb låna pengar: utlåningsavtal

En mini flash lån eller lån stängning kan nu mycket enkelt. Det spelar ingen roll om du har en BKR rekord, och du ofta inte betala ränta. Men det finns kostar ofta ett litet lån; som kan lägga upp. Det kan därför vara värt att undersöka alternativ, såsom att låna pengar från en bank eller övertrassering på ditt nuvarande konto. Om du väljer en mini lån, är det fördelaktigt att jämföra de olika produkterna. I många människor, ibland händer det att det inte finns några pengar på kontot, medan det fortfarande finns en eller två saker måste köpas. Det är frestande att ingå ett mini lån. När du är 18 år eller äldre kan du via internet inom några minuter ett lån eller mini flash lån stängning. Många tjänsteleverantörer gör det ingen roll om du har en BKR registrering. Frågan är om det är klokt att göra det. Vid en mini lån du vanligtvis betalar ingen ränta, men det finns säkert kostnader.

Kostnaden för ett lån mini

Vid en mini lån du ofta betala endast 0% ränta: vissa leverantörer också annonsera med det. Inför det faktum att ingen ränta debiteras, dock är säker på att en ganska hög kostnad i samband med en sådan kortfristigt lån. Anta att du ?? 300 lånar till 0% ränta, måste du betala tillbaka inom en månad och var du ?? 25 administrationsavgift att betala. Så då du betalar i slutet av månaden ?? 325. Om du gör detta ?? 25 räknar tillbaka till procenttal du når ca 8% ränta. Det verkar inte mycket, men det är 8% på månadsbasis. När vi översätter detta till räntan per år, får du 100% ränta. Skulle inleda ett år varje månad ?? 300 lån, kommer du att betala inkomstskatt 12 gånger ?? 25; det ?? 300 i kostnader. Det totala beloppet du låna är inte 12 gånger ?? 300 eftersom du i slutet av varje månad bidraget till igen och igen. Kostnaderna är därför ganska hög och därför kan det vara värt att undersöka alternativen.

Låna pengar från en bank: en vanlig lån

Tänk dig att du lånar pengar från en bank, betalar du här främst mellan 5 och 10% ränta: det beror på räntorna. Även om du skulle betala 10% ränta är fortfarande långt mindre än vad du betalar för administrativa kostnader till ett mini lån. Anta att du ?? 300 lån från en bank på 10% ränta, då du kommer att betala inkomstskatt ?? 30 ?? 25 per månad jämfört med exempel på mini lånet ovan.
Nackdelen att låna pengar från en bank är att det ofta tar tid och ansträngning. En bank kan först vill ha en personlig konversation med dig, eller de vill se på grund av lönecheckar att du har en stadig månadsinkomst. Också kommer att vägra en bank i de flesta födelse till ett lån när du har en BKR registrering. Det finns mer alltid om relativt små mängder mini flash lån eller lån till det; Bankerna kan ställa ett minimum summa pengar du behöver i Lenne gång. Annars kommer det att vara av intresse fortfarande en administrativ kostnad.

Röd stativ i stället för en mini lån nära

Ett annat alternativ för ett litet lån är övertrassering på ditt nuvarande konto. Detta tar vanligtvis mellan 12 och 20% i ränta. Det är mer än du betallt på en vanlig lån, men fördelen är att du betalar för vad du använder. Du behöver inte gå med på ett fast belopp eller en specifik term. När du behöver pengar, har du lite extra stift, så att du hamnar i det negativa: från det ögonblick du kommer att betala ränta. När du får din lön eller göra en insättning på ditt konto, så att du kommer ut ur den röda, sluta betala ränta direkt. Övertrassering är en tjänst i samband med de mest aktuella konton. På många banker kan du sätta på Internet ökar det belopp du kan vara dig själv mulen och röd.

Låna pengar

Det är bäst att låna pengar. Låna pengar kostar pengar, liksom alla möjligheter klart över. Om du kan skjuta upp inköp tills du har tillräckligt med pengar, du i slutändan spendera mindre pengar. Det är också klokt att spara lite pengar. När du gör att du alltid har ?? år 2000 i ett sparkonto, du faktiskt inte låna pengar från oväntade utgifter.

Men en mini lån exit

När du väljer att ta ut ett lån eller mini flash lån ändå, kolla i alla fall de tariffer och villkor för olika leverantörer. Idag finns det många leverantörer av mini lån och några av dem är mycket billigare än andra. Liksom villkoren för återbetalning kan variera kraftigt. Vad händer om du inte kan betala tillbaka i tid? Du kan jämföra olika produkter, i detta fall spara pengar.
(0)
(0)
Tidigare artikel Bygg din egen Media Center

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha