Smör vs margarin

Stormarknaderna är fulla av det: alla typer av olika märken av margarin sprider, och det är därför kraftigt köps av konsumenten. Minst en gång i veckan kan hittas i en korg i kassan eller ett paket margarin. Eller, ännu värre ?? uppslag! Det är också så lätt att sprida och ?? du är mindre fett. Rätt? NEJ! Det är inte så. Läs vidare ??

Friska kontra ohälsosamt

Egentligen behöver du inte ens tillåtet att jämföra eftersom de är varandras motsatser. Allt du kan göra smör för margarin / sprider sig inte. Och det blir värre eftersom margarin sprider är helt enkelt ohälsosamt för dig och kan skada din hälsa. Så låt gå av paketet eller spackling stå och välja i framtiden för en gammal paket smör. Kalorierna förblir desamma, även om många människor tror att inte och det är mycket hälsosammare.

Urban legend?

Historien går som skulle upptäcktes av misstag margarin eftersom det kan initialt ha varit avsedd att hitta något som skulle göda kalkoner accelererade. Detta visade sig inte fungera, och därför produkten skulle ha använts i stället, efter justeringar som margarin för konsumenten. Men om detta är sant?

Margarin / margarin är dåligt för hälsan

 • Den består av mycket stora mängder trans-fettsyror
 • Det undergräver immunförsvaret
 • Det ökar upp till tre gånger större risk att tilltäppta kranskärl
 • Det ökar upp till fem gånger högre risk för cancer
 • Det ökar nivån av lipoprotein-en, och därmed risken för åderförkalkning
 • Det sänker kvaliteten på bröstmjölk
 • Det sänker insulinsvaret
 • ?? Och det innehåller 27 ingredienser som också finns i färg!

Även insekter eller bakterier har inget av det. Sätt återigen en öppen tub av margarin eller sprider någonstans i ett hörn. Du behöver inte oroa dig för att formen eller ruttna eller stinker eftersom det inte finns någon fluga mot det. Även mikroorganismer kan inte växa där. Och då är vi smeta på vår smörgås.

Tillbaka till äkta smör ?? ??

Folk tror att smör och därför ?? real ?? Smör är mycket fetare eller dåligt för hälsan, men det är det inte. Vad kalorier berörs margarin och smör till höger. Det finns en liten skillnad i mängden mättat fett: margarin innehåller 5 gram mättat fett och smör innehåller 8 gram. Men denna skillnad är därför förblir densamma. Dessutom:
 • Smör gör andra näringsämnen från mat bättre absorberas i kroppen.
 • Smör smakar mycket bättre och kan också förbättra smaken av andra produkter.
 • Smör är en naturlig produkt tillverkad av mjölk och grädde kon.

Inte säker än?

Nej, väl? När du ska läsa dessa fakta du automatiskt till slutsatsen att vi har stank Mathews ?? ??. Investerare hade en hel del pengar i en produkt som inte fungerade och ha det efter vissa justeringar presenteras för konsumenterna med löftet att margarin och margarin friskare än smör och speciellt mindre fett och att vi vill höra eftersom vi inte vill fett. De dra nytta av vår svaga punkt. Men låt oss väl inte hända igen? Eftersom du nu vet bättre. Var noga med att läsa artikeln: "Margarin är plast smör.
(0)
(0)

Kommentarer - 17

Artikeln "? Smör eller smör", som är länkad i den här artikeln är inte längre tillgänglig på webbplatsen för FoodWatch.Je kan fortfarande läsa tillbaka via den här länken: http://web.archive.org/web/20120817004834/http://foodwatch.nl/laatste_nieuws/vraag_van_de_maand/augustus_2012/index_nl.html

Rapsolja används ofta i margarin s. Inte precis en helt onaturlig produkt eller hur? Noggrann och rapsolja skiljer sig faktiskt en molekyl av plast ?? Jag vet lite om kemi, men tillräckligt för att veta att en molekyl skillnad en värld av skillnaden is.En dessa tillsatser? Citronsyra, karoten enorma Hör farliga ämnen. Till exempel i curry är gurkmeja, som är en naturlig färg, men den har en mycket skrämmande E-nummer, som betor juice för rött. Vanliga E-nummer i äkta smör: Mjölksyra E270 E300 E301 Ascorbic NatriumascorbaatE302 Calciumascorbaat.

I riktigt stora tvivel i den här historien. För det första att historien om den margarin serveras med Turkiet. Var har du fått den berättelse från. Kan aldrig visat sig vara sant. För det andra, du ringer en hel rad med dåliga influenser av margarin, utan någon form av bevis. Ja du ringer en annan webbplats, men du kan inte kalla det som bevis. Jag kan också skriva ner en enorm lista över dåliga influenser av smör utan någon form av bevis, men det gör det inte. Jag säger inte att margarin är bättre eller smör, men vad du skrev ovan är ett mycket illa grundade berättelse.

 infoteur.Je strider mot vad jag har alltid lärt mig. Jag har alltid vetat att solrosolja bara en temperatur högre än olivolja och att den senare bättre i din sallad kan jag sitter sedan upphettas till worden.Dat smör redan visste.

Jag blev chockad när jag läste att margarin sprider dåligt för dig och kan göra dig bättre bara smör. Tja Jag undrade om det är så, smör där du laga mat?

Om jag måste välja margarin / margarin eller smör, kommer det fortfarande att vara smör, efter den information som jag samlat har för länge sedan om margarin inte riktigt positiva, margarin / bred redan kan inte förstöra säger allt, eller hur? lite naturligt om. alltför förfinad och bewerkt.maar så att allt i snabbköpet sålde word.de consumer'm bara bildas av TV du .kijkt men hur man tänder produkter som bjudet i annonserna, och varför skulle allt detta? GELDde läkemedelsindustri inte vill att alla 100% naturliga och sunda matvanor, det skulle aldrig sjuka som återigen brickor fulla PENGAR opleveren.het bara spela allt i maskopi, läkemedelsindustrin, sjukhus, livsmedelsindustrin, overheid.ze spela spelet bra och tjäna fett att göra dem förslavade oss genom alla typer av E - lägga till nummer till voedsel.goed så att vi kan fortfarande doorgaan.conclusie ögonblick: gör vad du själv vill, men hålla sig vaken om vad de berätta och mata din kropp med vad du tycker är bra för. du vet själv att han är bäst om du kan lyssna på din lichaam.dit var min åsikt om kost tack.

Denna artikel är baserad på vad du har läst på internet om och saker som du har hört. Efterfrågan, fanns det också en solid vetenskaplig artikel eller en expert på mellan? Om ja, då finns. Om inte, se till att du vet vad du pratar om innan du lägger något. Du drar ganska obehärskade slutsatser utan några bevis.

Ingenting är sponsrad helt. När jag skrev den här artikeln jag har läst ett antal platser för att nå denna artikel. En artikel på platsen för "vi vaknar" var en av dem. se följande länk: Artikeln bygger inte bara på webbplatsen men all information jag har hittat på internet och vad jag har hört talas om under intervjuerna.

Kära LSals jag går till din källa / referens, jag ser att det motsatta nämns. Nu vet jag att det finns inget mer. Denna hänvisning troligen sponsrad av blues band och proklameras här som sprider blå band är hälsosamt. Kan du förklara det?

Om Becel har varit så mycket att göra att det verkar nästan ha blivit ett fult ord. Mest känt platsen för Foodwatch -att ibland på TV komt- som är svårt att göra Becel reklam kritiserade. Ta en titt på följande länk: http://foodwatch.nl/misleid/becel_pro_activ/verzwegen_feiten_van_de_peperdure_nieuwe_becelcampagne/index_nl.html

Hur är det med Becel? Sjukförsäkringen har utarbetat flera år med hjälp av Flora pro-activ stimulerade med hjälp av en betalning i samband med gynnsam effekt på högt kolesterol!

Vilka dumheter! Det finns redan många år endast minimala mängder av transfetter i margarin. Och nu är du verkligen tror att det finns 27 ingredienser i är också i färg? Då har du hög behöver en psykiater!

Även om jag är en sann älskare av äkta smör, behöver mig om hjärtat att historien om kalkoner är rent nonsens. Folk kopierar den största nonsens av Internet. Detta är tyvärr något.

Kokosolja på bröd är ett bra alternativ för vegetabiliskt margarin / margarin och smör! Och det är också mycket välsmakande! Visst under ett lager av sylt också nötsmör är en bra källa till fett. Vissa människor gör lite olivolja eller annan olja på bröd. Hur som helst jag verkligen skulle absolut inte margarin sprider mer mat men gå för naturliga produkter, minimera redigeras och helst ekologiskt. Det gäller för allt du stoppar i munnen eller på dina smutsfläckar;) Nature vet alltid bättre!

I alla halvarines är vitaminer också AE och D. Ge är en stor brist hos människor, särskilt på hösten och vintern. Jag har hört att människor kommer sannolikt att leva kortare liv genom att alltför många kompletterar med A, E och selen. För mycket av det skulle vara cancerframkallande.

Dessutom gjorde jag inte bara bättre, men har under årens lopp redan lärt en hel del, speciellt eftersom jag alltid är ute efter information om. Läs den här länken till exempel en gång. är förvisso inte den enda platsen för att höra om det skriver, men jag kom över mig lika på.

Ja definitivt. Det bästa du kan baka och steka i kokosolja / fett och även i olja, men i extra jungfruolja. inga kostymer solrosolja, eftersom den inte kan stå värme. olivolja, men även till en viss temperatur, men något mer än solrosolja. Och sedan, naturligtvis, smör.

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också