Smoothies, ursprung

Den Smoothie är i USA har länge varit känt. I Nederländerna, denna coola uppfriskande fruktdrink i uppslutning. I många stormarknader är till salu, det finns många recept för att hitta dem själv. Det är en blandad dryck av färsk frukt och grönsaker. Ibland sötad och ytterligare ingredienser som choklad, jordnötssmör och mejeriprodukter.

Allmänt

Idag är smoothie ett välkänt begrepp i Nederländerna. En kall frukt dricka olika typer av frukt som produceras med ijsschaafsel och ibland med mjölk eller yoghurt. Emellertid har smoothie funnits under lång tid, särskilt i USA.

Historia

Redan i 30 år av förra seklet ?? hälsobutiker började på USA: s västkust säljer mosad fruktdrycker. Cirka 10 år senare fanns det vissa Kokböcker recept för bananer och ananas Smoothee gjorts i mixern. Termen Smoothee eller Smoothie användes i böcker, tidskrifter och tidningar för en produkt som framställdes i mixern.
Särskilt under åren ?? 60 och ?? 70 fanns huvudsakligen fruktbaserade smoothies, juice och glass. I början av år ?? ?? is mjölk var 70 ?? sätts för att erhålla en frukt skaka ?? ??.
Sedan i år ?? 80 kom populariteten av sport och fitness på, så gjorde efterfrågan på hälsotillskott. Därmed uppstod de första specialiserade juice och smoothie barer i Amerika. Vid sekelskiftet var smoothie industrin har blivit en miljard dollar.

Smoothie

I Nederländerna begreppet Smoothie är känd för sin kombination av frukt och yoghurt ?? ??. Är frukt i Nederländerna geblenderd med ijsschaafsel, då blir det en ?? Slush valp ?? nämns.
Den Smoothie är en dryck som är packad med vitaminer, och låg sockerhalt. Alla kan göra dem så friska som de vill, och frukterna som man finner bäst. Det enda kravet är att det finns en mixer i huset. Den Smoothie är att ta itu med både färsk frukt, liksom med fryst frukt.
Vänligen notera följande: kiwi, färsk ananas, papaya, melon och fikon innehåller enzymer. När de behandlas med yoghurt proteinerna bryts ned. Detta möjliggör en bitter smak till smoothie. För att förhindra den bittra smaken av en smoothie med dessa typer av frukt, bör de konsumeras direkt efter framställningen.

Hur man gör en smoothie

När du gör smoothies tillämpa en grundregel: Alltid börja göra en eller två koppar vätska i mixern. Detta kan sojamjölk, juice eller yoghurt. Vid användning av fruktjuice, tänk på att det inte finns någon tillsatt socker i juice. Naturis kan alltid tillsättas, så smoothie får en fräschare smak.
  • Placera grönsaker eller frukt i mixern med vätskan, mos allt och blanda i ca 15 sekunder efter att på. Avsikten är att vätskan cirkulerar helt runt.
  • Låt vätskan från toppen till botten ?? ?? virvel. Detta tar ca 45 sekunder. För bästa resultat, blandaren ska inte vara helt fylld med vätska och grönsaker, för då kan det ?? dwarreleffect ?? inte uppnås.

Ytterligare kryddor

Förutom de ovan angivna beståndsdelarna, det finns andra kryddor som himmelska smoothie ?? ?? kan göra. Några av dessa ingredienser är:
  • och sirap
  • Kryddor som ingefära och kanel
  • Färsk ingefära
  • Sprit och alkohol
  • Glass
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha