Sömnlöshet och sömnproblem - Sleep hjälpmedel & Tips

Cyrillus Brodd December 26, 2015 Hälsa 365 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Tips & naturresurser för Insomnia och sömnproblem. Ungefär 10% av den nederländska befolkningen lider av sömnlöshet. Dålig sömn har en stor inverkan på livskvaliteten. Den här artikeln ger en översikt över naturliga sömn-resurser både homeopatiska läkemedel och naturliga helande-potent örter är anpassade till specifika sömnproblem, personliga förhållanden och fysiska och psykologiska orsaker.

Insomnia & sömnproblem - naturliga örter - Homeopatiska Resurser Tips

 • Former och Effekter av sömnlöshet - Sova
 • Översikt Orsaker sömnproblem - naturresurser
 • Resurser Homeopatiska Insomnia - Sova
 • Natural medicinalväxter Dålig sömn - Insomnia
 • Oralt intagna dosen Applikations Örter - homeopatisk Resurser

Former och följder av Insomnia - Sömn - Sleep Tips Promotion

Vad är hälsosam sömn? Ungefär tio procent av holländska har svårt att sova eller sömnlöshet. Egenskaperna hos en god sömn, enligt experter:
 • smidigt och snabbt in i sömnen, inom cirka femton minuter
 • bra att sova på, det vill säga mellan knappast vakna

Sömnlöshet form. Det finns olika former av sömnlöshet. En sömnproblem eller dålig sömn kan delas in i flera typer av problem och kännetecknas av:
 • Problem med sömn - ligga vaken och rastlöshet
 • Problem med sömn - tillfälligt vaken, svårigheter att falla tillbaka i sömn
 • Vakna upp för tidigt - inte är utrustade, men inte somna
 • Dålig sömn - för ljusa eller för djup sömn, aldrig känna sig utvilad

Sömn effekter. Människor som lider av sömnlöshet ofta också lider av följande problem:
 • Sömnighet och dåsighet under dagen
 • Trötthet och / eller depression
 • Irritabilitet, upphetsning
 • Huvudvärk eller migränliknande smärta
 • Minnes- och koncentrationssvårigheter
 • Mindre fysisk och / eller känslomässiga motstånd
 • Minskad prestanda under studier, arbete eller körning

Förstå Orsaker till sömnlöshet. Utanför ovannämnda skillnaden av att somna och sova hela natten, det finns ett annat format på sömnlöshet. Sömnproblem är ofta ett resultat av spänningar, stress och oro. Dålig sömn är ofta en signal om att kroppen och / eller sinne inte längre kan koppla av. Många människor tar medicin för sömnlöshet, men som kan orsaka obehagliga biverkningar och beroende. Men de flesta av dessa sömn stöd slåss bara ett symptom; det ser inte på den bakomliggande orsaken till sömnproblem. När man tittar på orsaker, egenskaper, situationer eller omständigheter som stör sömnen processen och varför du ligger vaken och kan inte somna, får du mer insikt och du kan bättre anpassa sömntabletter på dina specifika, enskilda problem och situation.

Funktioner Orsaker Sömnproblem - dålig sömn - Lämpliga naturresurser

Naturliga örter - homeopatiska sömnhjälpmedel. Nedan är en översikt över olika former av sömnlöshet med en beskrivning av möjliga orsaker, orsaker, särskilda känslighet och spänningar. Vardera i att definiera listor ett antal naturresurser, så att du kan skräddarsy botemedlet till den typ av problem som dominerar i ditt personliga fall.
Är både i listan över medicinalväxter kallade homeopatiska medel, som kan främja sömnprocessen utan biverkningar eller risk för missbruk. Efter översikten, de homeopatiska läkemedel och naturläkemedel diskuteras separat, ibland med hänvisning till en artikel med mer och mer information om det särskilda medlet.
* Resurser med en asterisk efter namnet är homeopatiska medel. De andra: naturliga växtbaserade läkemedel

Beskrivning Homeopatiska Sömnmedel mot sömnlöshet och sömnproblem

Homeopatiska läkemedel ovannämnda i översikten, beskrivs kortfattat nedan och i alfabetisk ordning, med den lämpligaste potential kommer också nämnas.
Styrka - Utspädning. Potensen för ett homeopatiskt medel beror på utspädning eller styrka av läkemedlet. Ju högre potential, desto större blir kraften. Från D1 till D12 låga styrkor kallas; från D12 till D200 och D1000 även höga potenser. Mer information och förklaringar om potential finns i: Homeopati - klassisk och klinisk.

Avena sativa - Havre

Avena sativa - havre. Långvarig, frekvent eller överdriven användning av sömntabletter kan orsaka en allmän försvagning. Särskilt efter användning av potenta sedativa Avena sativa verkar ha en gynnsam effekt. Det stärker nervsystemet, lugnar, slappnar av och förlänger insomningstiden. Det är bäst att använda detta medium som en tinktur ie outspädd, vanligtvis med symbolen O eller potensen D1 till D3.

Coffea - Kaffeväxt

Coffea. En viktig grundprincip om homeopati är: bekämpa matchen med samma. Detta innebär att de fenomen, vilket medför ett visst ämne i outspädd form, kan botas om substansen ges i utspädd form. Därifrån kommer det att väcka ingen överraskning att den välkända kaffe och du bara älskar från att sova eller vakna i homeopatisk utspädning eller utspädd form: coffea har precis motsatt effekt, nämligen att få sova. Coffea kan bäst i styrkan D6 till D30, beroende på graden av mental ansträngning som har föregått sömnlöshet.

Ignatia - Ignatiastruik

Ignatia är speciellt tillämpas nervös utmattning och huvudvärk. Om oro, frustration eller irritation på den underliggande orsaken till sömnproblem, förefaller lämpligast detta homeopatiskt medel. Det är bäst att välja potensen D6. Detaljerad information om Ignatia, människor för vilka Ignatia är bäst lämpad dvs specifika personlighetsdrag kan hittas i homeopatiska rättsmedel för stress

Passiflora - Passion

Passiflora fungerar särskilt för sömnlöshet och nervositet. Detta läkemedel är lugnande, avslappnande och sömn-främjande. Dessutom Passiflora är den bästa lösningen om sömnlöshet samband med rastlöshet och en okuvlig rastlöshet i benen. Inte för ett ögonblick kan hålla benen dvs restless legs. Läs mer om drift och tillämpningen av passionflower naturresurser

Pulsatilla - backsippa

Pulsatilla används vid införseln och upprätthålla sömn och speciellt nervositet och sömnsvårigheter som ett resultat av en överbelastad mage. Det skall användas i potensen D3 till D6. Läs mer om Pulsatilla och vid vilken typ av person du homeopatiskt medel som är bäst hjälper Homeopati och även i klagomål och homeopatiskt medel PRS
.

Senecio aureus - Stånds

Senecio aureus hjälper i alla fall av kronisk sömnlöshet, om du behöver sova men kan inte sova. . Detta homeopatiskt medel är lämpligt för äldre / pensionärer med kroniska sömnproblem. Det bästa det kan användas i D3 potens.

Zincum valerianicum - Zink / Valerian

Zincum valerianicum. Valerianicum eller Valeriana har en lugnande effekt och kan också arbeta sömn uppfriskande. Zincum eller zink förstärker effekten av valeriana. Valeriana har en oordnad åtgärder där upptagen tankar eller ?? dagdenken ?? berörs, medan zink har en kramp operation. Så du kan vara i en situation av nervositet som är så genom att arbeta på din dator som du inte är avslappnad nog att sova i. I fall som detta hjälper användningen av zink. Det är bäst att ZINCUM valerianicum användning i potens D4 till D30. I isolerade fall D4 och D6. I de fall detta mönster har en mer permanent karaktär, kan du använda 1 eller 2 gånger i veckan-fem korn per visas i D30.

Homeopatiska Sleep hjälpmedel Tips - Komposit Resources - Komplexa medel

 • Dormeasan är en bred hjälp av olika medicinalväxter och växter som har nämnts ovan och nedan, såsom citronmeliss, havre, humle och passionsblomman. Detta läkemedel hjälper till att somna lätt och sova bra. Dormeasan är inte beroendeframkallande, kan du när som helst stoppa igen.

 • Avena sativa komplexet är ett sammansatt medel för havre, ginseng och Ignatia. Havre är lugnande och avkopplande och förlänga insomningstiden. Ginseng hjälper inklusive nervös utmattning och överansträngning och Ignatia har t.ex. en positiv inverkan i en positiv sinnesstämning.

Både naturliga sömn stöd finns på apotek eller ett internetapotek natur varumärken som Flower, VSM och A. Vogel.

Beskrivning naturlig sömn stöd - medicinalväxter för Insomnia

Örter att sova. Mer information och en beskrivning i fråga om tillämpning och egenskaperna hos de naturresurser som finns i listan ovan, är att finna i en serie artiklar om medicinalväxter. Nedan är naturläkemedel listas i alfabetisk ordning, varje med en länk till artikeln anges där ytterligare information kan hittas på den speciella ört är. En översikt över alla örter från A till Ö kan hittas i medicinalväxter - Alfabetisk Index

Citronmeliss - Melissa officin

Melisse. Läs mer om den helande egenskaper citronmeliss i naturresurser och medicinalväxter C

Hop - Humulus lupulus

Hop. Egenskaper, detaljerad beskrivning och tillämpning av humle kan hittas i naturresurser och medicinalväxter H

Kamomill - kamomill

Kamomill. Läs mer om egenskaperna och användningsområden för kamomill i naturresurser och medicinalväxter K

Lavender - Lavandula officin

Lavendel. En uttömmande beskrivning och drift av lavendel kan hittas i naturresurser mot stress

Sage - Salvia officin

Sage. Läs mer om drift, egenskaper och användning av Salvia i artikeln medicinalväxter S

Johannesört - Hypericum perforatum

Johannesört. Läs mer om de positiva effekterna av johannesört till naturresurser och medicinalväxter S

Timjan - Thymus vulgaris

Timjan. Om den helande egenskaper timjan, kan egenskaper och tillämpningar av denna ört läsas medicinalväxter T

Valerian - Valeriana officinalis

Valeriana är ett känt medel som har en lugnande effekt på nervositet, rastlöshet och oro. En detaljerad beskrivning och mer information om hur valeriana kan hittas i naturresurser och medicinalväxter V

Intag eller dosering av medicinalväxter och homeopatiska sömnhjälpmedel

Örter - Infusion. De medicinska egenskaper av örter och växter kan användas på olika sätt. Du kan använda färska örter, torkad ört som kallas växtbaserade tabletter, tinkturer, naturläkemedel salvor, naturläkemedel dofter, naturläkemedel ångbad, etc. Dessa olika tillagningssätt eller tillämpning kan hittas i örter och kryddor Ansökan
Homeopatiska medel. Det finns olika former av homeopatiska läkemedel: tinktur, tablett, granulat eller pulver, där du kan hitta en detaljerad beskrivning i homeopatiska resurser och naturopati - Natural Cure
I stora drag eller som en allmän riktlinje, kan du använda följande dosering:
 • Tinktur - ta fem droppar i taget, en halvtimme före måltid eller en halvtimme före sänggåendet
 • Tabletter - Ta en tablett åt gången, en halvtimme före måltider
 • Korn - ta en tid fem korn, en halvtimme före måltid
 • Powder - ta en nypa åt gången, en halvtimme före måltid

Tillfällig sömnlöshet - Om det finns enstaka sömnproblem, kan du nöja sig med en enda intag per dag
Kronisk sömnlöshet - kronisk sömnlöshet är bättre att sprida medlet flera gånger under dagen. Tre gånger dagligen är i allmänhet tillräcklig.
Alignment - Live mönstrar. Det finns dock ingen standard recept ?? ?? eller universalmedel. En särskild agent kan i en god och annat arbete också. Det är viktigt att försöka droger och dosering och koppla den till din personliga situation och omständigheter. Inse att ett visst fenomen har inte bara en fysisk eller psykisk bakgrund. Så bara ett medel inte kommer att vara tillräckligt i de flesta fall, om inte ens de villkor, situationen tryck eller det övergripande mönstret av levande modifierade eller justeras.

Fler Örter och homeopati

 • Medicinalväxter från Alphabet
 • Lugnande naturresurser
 • Homeopatiska Lugnande Resurser
 • Homeopati - klassisk och klinisk
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (0)
Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha