Sömn, drömmar och liv

Sömn, drömmar och liv ?? är de komponenter som faktiskt bör innehålla alla en del av den totala livslängden. Men det kan finnas många skäl till varför vi antingen inte får tillräckligt med sömn eller att vi inte i tillräcklig utsträckning kommer till det verkliga livet eller vi inte drömma. Ett ögonblick av obalans är inte en katastrof, men ihållande obalans kommer att få skev.

Geografisk

Obalans i livet som vapen på någon, alla har rätt till ett gott liv. Som bildar den geografiska placeringen av dina rötter del av livet njutning är länge betecknas som absolut sanning, men det är nu fortfarande ses mer nyanserad.
Vi vet att ett fullvärdigt liv inte kommer från materialet, men från hjärtat. Vilket inte betyder att tillräckliga medel kan göra ett blygsamt bidrag till njuta av livet. Men även att de finansiella resurser som ska hjälpa, hjälpa många människor att inte komma till den balansen och finns flera skäl till detta.

Balansräkning

Vi vet vad som utgör balansen, eftersom endast arbeta och tjäna pengar är inte grunden för ett fullvärdigt liv. Den sammantagna bilden måste vara balanserad och som är tillräckligt avslappnad och om det är mysig middag med vänner, träna eller kul med barnen på vägen, som är olika för alla.
Ändå vårt samhälle på ett sådant sätt att vi alltid vill ha mer, särskilt i tider av ekonomisk kris, och som kommer vart så många år gått, lämnar en förlust snarare än vi ser där man fortfarande vara lycklig. Vi tycker att det är svårt att se processen från den andra sidan.

Rest

Sömn
Utom gott liv, det finns fortfarande något att drömma om och det är inget fel med det. Men om du vill ha trevliga drömmar, då du ska sova alltför väl. Även sova så uppenbart det verkar, är att alla inte är fallet. En normal livsstil innebär att tillräcklig kvalitativ vila i form av sömn är viktigt.
De flesta människor har tillräckligt att sju till åtta timmars sömn och när förhållandena är idealiska, då räknar vi då och då ytterligare en halv timme till timme vid den. Men dessa villkor är inte alltid perfekt, och det kan ha att göra med någonting, men olika studier har faktiskt alla visar en liknande bild. Dessa är stress, småbarn och vill göra för mycket i för lite tid de främsta orsakerna. För övrigt 5,5 timmar eller ett minimum för den nödvändiga återhämtningen arbete under natten timmar, att få saker gjorda.
Strukturell brist på sömn
Om otillräcklig sömn inträffar då och då, det är inte mycket som pågår. Men genom en strukturell brist på sömn, fungerar dig mer som helst inte längre optimal, du bara undrar, är dessa drömmar plötsligt långt borta etc. Men tillbaka till balansen kan faktiskt alltid vara där för vissa verktyg, bland annat:
  • Ingen blått ljus i sovrummet.
  • Öka din sömn tid vid temperatur.
  • Tyst uppvaknande.
Vilka strukturella stressen också med ovanstående erbjuder ingen tröst och tycker att det är viktigt att tänka på professionell hjälp för att släppa stress. Om man behöver prata, kan andra vara / hennes stressa med fasta sport. Hit hör enskilda processer, men det är viktigt att göra något med det. Tabletter konsekvenserna, brist på sömn, vilket eliminerar. Men sömntabletter är snabbt beroendeframkallande och om du vill använda den som skulle göra det ändå kort och åtgärda felet.
Dröm
Hör drömmar att vila? I själva verket, men. Drömmar som sömn kan också vara en mardröm eller en dröm läcker du inte vill mer bort. Strängt taget, det ses som bearbetningen av de saker som du har haft under dagen på något sätt att göra med det och därmed är avgörande för återhämtningsprocessen.
Men det finns också något som dagdrömmeri och det kan också vid en tidpunkt när du tar en stund för dig själv. Tänk vad du skulle göra, skulle vara om vad du arbetar mot. Trevlig stund i den egna tankar diskbänk kan slappna av och du kan inspirera till nya affärer. Ta en stund nu och då är du bara i din egen värld och, om nödvändigt, ta konsten hos barn. Små barn kan verkligen på spel så insvept i den världen omkring dem förfaller och det är precis vad du kan göra med dagdrömma då och då. Tillbringa lite slouching i en fåtölj, använda en meditation ögonblick eller under en promenad i skogen.

Liv!

Sömn, drömmar och liv gör du bara optimal, så att du kan ta in, om du är bra på din egen hud. Bra i din egen hud är fysiskt och mentalt och börjar med god sömn för att upprätthålla balansen. Dessutom behöver du inte vara rik, men omge dig det som du känner dig bekväm med och det kan vara vad som helst. En rik känsla, även människor och djur som du älskar att ge ett minne av en avliden släkting eller vän, ett mysigt hus eller vad som helst. Även sprängning människor som är bra i sin egen hud, vilket i sin tur har sin inverkan på miljön. Det vore trevligt om du kan ge det till varandra.
(0)
(0)

Kommentarer - 0

Inga kommentarer

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha