Sluta röka: Nikotinplåster är skadliga?

Nikotinplåster eller nikotinplåster är en av de nikotinersättningsprodukter som används av rökare som vill sluta röka. Nikotinplåster kan vara en bra hjälp för rökaren att bli av med sin rökning missbruk. Men då nikotinplåster ska användas på rätt sätt. En av de viktigaste reglerna är att välja rätt dos av nikotin för nikotinplåster som du sätter på din hud kommer att göra, eftersom plåstret ger kontinuerligt nikotin. Nikotin överdos hör av denna anledning till de eventuella biverkningar av nikotinplåster.

Nikotinersättning

I ett försök att sluta röka finns heelwat rökare som utnyttjar nikotinplåster eller nikotinplåster. Dessa är plåster som innehåller nikotin och limmas till kroppen. På detta sätt kan nikotinet tas upp genom huden in i kroppen och plåstret kan fungera som en ersättning för cigaretten.

Typer nikotinplåster

Nikotinplåster kan variera i storlek, i termer av dos och användarvillkor. Vissa nikotinplåster bör tillämpas endast under dagen, medan andra fläckar på natten kan hålla sig till kroppen. Beroende på vilken typ av nikotinplåster, kan han användas ensamt eller tillsammans med andra produkter för nikotinersättning.

Dos av nikotinplåster

Genom huden
Nicotinelappen i motsats till cigaretten avger en konstant mängd nikotin av. Så länge nikotinplåster har applicerats på kroppen, förmedlar det nikotinet in i huden. Genom huden, nikotinet än i kroppen och möjliggör en ersättning av känslan av nikotin som ger en vanlig cigarett.
Nikotin överdos?
Vid tillämpningen av ett nikotinplåster måste därför vara uppmärksam för att ta hänsyn till den korrekta dosen. Om dosen av nikotin är mindre eller större än önskad, kan det påverka absorptionen in i din kropp. På detta sätt kan det uppstå oönskade biverkningar. Exempelvis kan en alltför stor mängd leder till en överdos av nikotin i kroppen.

Röka med nikotinplåster

Risk
Om du vill röka medan du gjorde ett nikotin plåster på din kropp, kan du börja utveckla symtom på överdosering. När allt kommer omkring, är driften av nikotinplåster kontinuerlig och förstärks av att på toppen av att du kommer att röka en cigarett.
Nikotin Murbruk nedgång?
Vissa rökare har hittat en lösning på detta: om de vill röka en cigarett, då de tar lappen att bara komma undan. De tror att de kommer att undvika en för hög dos. Ingenting är mindre sant. Även om du just har tagit plåstret, men nikotinet i den övre delen av huden är fortfarande närvarande. Exempelvis fortsätter därför att finnas en risk att en för hög dos av nikotin existerar.

Nikotinplåster är inte alltid lämpligt

Ibland är det lämpligt att iaktta försiktighet innan du börjar använda nikotinplåster. Eftersom nikotinplåster inte rekommenderas för rökare med känslig hud eller allergier mot limmet av nikotinplåster. Ett annat exempel är gravida eller ammande kvinnor. Det är bäst att rådfråga din läkare innan du börjar.
(0)
(0)

Kommentarer - 8

Hej, jag själv nu två dagar arbetar på lappar. När jag gör plåstret sedan få min hud under och runt den röda och kliar så här ett tag men är under dagen minder.Is detta rätt?

Jag har en fråga, alla kan använda nikotinplåster? Eftersom jag har hjärtproblem, men vill prova nikotinplåster för att sluta röka, denna burk?

Jag har en fråga: sedan i måndags, jag använder nikotinplåster, rökt jag mellan 10 till 15 cigaretter om dagen. Jag började med 14 mg, och ändå kände jag röksug och jag var verkligen irriterad. Nu anser jag att börja använda 21 mg ... är det råd?

Hej, min mamma lider av demens och kan, eftersom de innehöll mycket mindre rök sluta är inte ett alternativ. Hon röker eftersom hennes fjortonde hur kan detta bäst? Ändå nikotinplåster och rökning minimera som är kopplad ett acceptabelt antal cigaretter? Jag röker inte själv och vet inte hur vi gör detta så enkelt som möjligt för henne. Tack, hälsningar jet

Hej Anne, nikotinplåster kan orsaka irritation i huden som orsakar klåda och rodnad. Kliande hud på grund av nikotinplåster kan vara mycket irriterande i början men efter ett tag faktiskt vara mindre. Om du har en hel del av det och vill sluta röka, kan du be att vara säker på en gång råd till din GP eller en huidspecialist.Alvast ett snabbt tillfrisknande, hälsningar, Verdanov

Hej S. Det är i allmänhet inte rekommenderas att ta nikotinplåster om du har problem med hjärtat. Det är i alla fall en bra sak att sluta röka eftersom rökning är uppenbarligen mycket dåligt för hjärtat. På vissa ställen även hjärtpatienter rekommenderas att sluta röka med hjälp av nikotinplåster, se bv.alle försäkran jag kan ge råd att söka råd från din läkare först innan du startar den. Varje situation är specifik och kan innebära vissa problem. Din läkare har här en bra bild van.Alvast lycka till med att sluta röka! Med vänliga hälsningar, Verdanov

Petra Hej, Tack för ditt svar i samband med att sluta röka genom rökning nicotinepleisters.Het tio eller femton cigaretter om dagen redan relativt långt och stoppa det kommer alltid att medföra problem med dem, särskilt i början. Även om du använder nikotinplåster, alla början är svårt. Dessutom, för att lusten rök inte försvinner omedelbart. Kanske kan du fortfarande lite tålamod och vänta på att öka dosen av nikotinplåster. Fråga hela vägen till din läkare eller apotekspersonal innan du verhoogt.Alvast dos tur med sluta roken.Vriendelijke hälsning, Verdanov

Hej Jet, första, tack för dina kommentarer på artikeln i samband med att sluta röka genom nicotinepleisters.Nicotinepleisters kan vara ett sätt att sluta röka, men om de kan användas i ett särskilt fall bör sökas från läkare . Läkaren kommer att besluta om nikotinplåster i detta särskilda fall vara tillrådligt. Inrätta ett acceptabelt antal cigaretter är svårt utan att fråga råd av en läkare. Företrädesvis sluta röka helt rekommenderas. Om detta inte är möjligt, kan du fortfarande långsamt att sluta röka genom en effektiv metod för att gradvis vermindering.zie också artiklarna: hälsning, Verdanov

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha

Se Också