Sluta röka, ganska enkelt och permanent!

Alvi Rosenquist Februari 29, 2016 Hälsa 21 1
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Rökning är mycket beroendeframkallande inte startar därför, rökning dödar, rökning orsakar hjärtsjukdom etc. etc. Varje rökare känner till dessa texter, men det drar från ingenting och förblir envist rökning. Varför? enkel, är en rökare, är du beroende av nikotin och har denna fråga bara nödvändigt, gör det inte mycket mening med att motverka detta eftersom motståndet mot det leder till ingenting, bara motverkar den. Den övervinna missbruk, hur kan vi då göra final? Vi går i den här berättelsen erbjuda de bästa lösningarna, en kombination av trance sessioner och arbetsgrupper "sluta röka", att arbeta!

Aggressiv reklam förutom fakta om rökning


 Först några fakta om rökning. På 60-talet rökte ganska vanligt, rökt cirka 90% av män regelbundet eller gjorde det ibland. Cigaretter Klagomål var aggressiv: din läkare röker föredrar Camel cigaretter och om du vill stanna smal än att ta Lucky Strike! Idag, andelen manliga rökare under 30 år, 26% av kvinnorna röker regelbundet. Forskning bland ungdomar under 19 år visar att 21% röker regelbundet.
Rökning är ett beroende som orsakas av nikotin i tobak. Nikotin har funktionen fungerar på hjärnan, det skapar en känsla av välbefinnande. Dock är nikotin snabbt ned av kroppen som rökaren känner igen behovet att röka. Dessutom orsakar nikotin ett snabbare hjärtslag och en ökning av blodtrycket. Förutom nikotin cigarettrök innehåller också koloxid. Detta ämne binder till syre i vårt blod, och därigenom reducerar mängden av syre i blodet, och de vitala organ i kroppen. På grund av bristen på syre försämrar tillståndet i kroppen.
Rökning ökar också risken för cancer, lungsjukdom och kardiovaskulär sjukdom, mindre
 är också väl känt att rökning kan leda till Alzheimers sjukdom, ögonsjukdomar och artrit. Idag vet vi att passiv rökning är skadligt för hälsan, inte för inte är det förbjudet att röka på offentliga platser och på arbetsplatsen. Dessutom är rökning under graviditeten starkt avskräckt, trots allt, kommer barnet att få de skadliga ämnena in genom moderns blod.
Trots alla de kända riskerna och varningstexter på förpackningar av cigaretter och rulltobak, fortsätter rökaren att röka ändå fortsätta att tillfredsställa sitt beroende.
De flesta av oss först konfronteras med rökning i high school. Sedan 60-talet finns det en förebyggande och uppgifter i vissa lektioner kommer att ges om rökning och välbefinnande rökaren, men å andra sidan finns det fortfarande något spännande och sträva efter att vi gillar det som är förbjudet. Dessutom är skolan fortfarande mycket hård, vara en twink, röker och dricker!

Origins of missbruk går förvånansvärt snabbt


 Under tidigare år, fanns ännu inte den totala fördömande av rökaren som vi ser i dag, rökning var vanligt, det var tillåtet överallt. Våra föräldrar rökt, rökt farbröder och fastrar, grannar, alla. I tåget? Alla avdelningar såg blå rök, så mycket så att även rökarna öppna ett fönster. Men det var det där, även av rökare, varnade för farorna med rökning och missbruk. Dock cigaretten vara en stimulerande, såg de röken syns verkligen njuta av rökning och som gjorde naturligt nyfikna.
Men om vi inte ser en rökare njuter av sin cigarett, vi är medvetna om att denna njutning enbart orsakas av åternivån mängden nikotin
 i blodet och därmed tillfredsställer beroendet. Men vi försöker också, nyfiken som vi är, eftersom alla vill njuta av och om det är så lätt att uppnå med en cigarett varför skulle vi inte göra det? Tyvärr visar det sig att den första cigaretten är definitivt inte bra, har han en foul smak och hosta, yrsel och illamående kan uppstå. Emellertid är det första steget ut på vägen till missbruk.
En som inte ens försöka är lycklig, kommer andra rökare asprirant rökare men uppmuntrar även "att framhärda" eftersom snart kommer du att njuta av det! Det stämmer, är cirkeln av missbruk förvånansvärt snabbt runt! Varje rökare vet ännu när, var och varför den första cigaretten. Var det en Marlboro eller Peter Stuyvesant? Eller kanske Shag? Fråga och rökaren
 det kommer att göra dig sevärdheter och ljud kunna berätta, kommer de också överens om att det efteråt sågs en mycket dum åtgärd eftersom missbruk föddes. Varje rökare kommer att erkänna detta faktum, hur den första cigaretten off've bli rökare och missbruk du oväntat snabbt bokstavligen tog av halsen utan att du var där vid den tiden medveten. Addiction Läkare är idag övertygad om att nikotinberoende är starkare än heroinmissbruk. Ex-rökare som ändå återtog sin styrka detta uttalande efteråt. Det börjar: "Åh, jag röker så länge inte längre kommer säkerligen inte ont?" och nästa dag de köper en förpackning och efter en vecka de röker lika mycket som tidigare. Tydligen var det som en cigarett är fortfarande en för mycket. Även den person som är permanent stoppas, även efter år, önskan om en cigarett ibland plötsligt mycket våldsamma eftersom missbruk länkade
 är i vissa situationer och stunder.
En annan lömsk detalj: cigarettillverkare lägga inklusive ammoniak till tobak som en följd av tobaksrök är snabbare absorberas i blodet så att hjärnan, som ju arbetar snabbt, automatiskt skapa en koppling med vissa stunder! Varje rökare vet, en liten paus? en lugn stund? efter middagen? Rökning! Det är delvis på grund av kopplingen i hjärnan en mycket tuff missbruk. Av dem som slutar röka är framgångsrika endast 10% tack vare detta som varar för många omedvetna länk.

Att sluta röka är svårt att vi inte kommer att förneka


Med tidens år som en rökare eller om du försöker sluta en gång men oftast är det aldrig för länge. Rökning vridning över bakåt och rökning, t ex under dagen på jobbet, inte bara på kvällen eller hemma. De representerar den första rökning så länge som möjligt eller endast med kaffe eller en öl, kaffe och dryck är de bästa vänner av nikotin.
Det finns också rökare som kommer att kvarstå och det är ganska ett drama eftersom önskan om cigaretten bara växer igenom där, vad elände, vilken självplågeri!
Vad värre är, din make eller maka stannar framgångsrikt trots att han eller hon hämmas avsevärt av dig som fortfarande röker partner. Mer eller mindre tvungen att inte gå prova det men det fungerar med att en hel del frustration och!? Ännu mer rök!

Hjälp att sluta röka är absolut nödvändig


 Idén att permanent stopp inte brukar komma naturligt. Det är en process av år och det måste vara permanent slå rot i våra hjärtan innan det på något sätt kommer att lyckas.
Du måste verkligen vill det. När denna punkt är nådd, kan det vara bäst att söka hjälp, detta är inte något att skämmas själv och det ökar chanserna att lyckas avsevärt.
Tala först om GP, som kommer att komma igång, det finns många möjligheter.
Ett absolut måste är trance-coachning i samband med arbetsgruppen för "rökavvänjning" av Jellinek. Vad det Jellinek? Ja, behandlar den berömda missbruk institutet tobaksmissbrukare i flera år med stor framgång. Och trance coaching, vad är det? En välkänd trance tränare Robert Jan Simons från Amsterdam. Robert Jan påverkar det undermedvetna, detta
 så att säga omprogrammeras med resultatet att du känner dig pånyttfödd som en lycklig icke rökare. Inget vaga eller ullig på, det bara fungerar, efter två sessioner dig utan problem en icke rökare! Ingen abstinensbesvär, irritation, ilska, missnöje, kommer känslan av tomhet eller vad som helst, det känns som om du aldrig har rökt och du får en livstidsgaranti, om du av någon anledning falla tillbaka igen så kan du logga in igen begäran utan kostnad på, det är ganska övertygande det inte? I kombination med gruppen sluta röka av Jellinek har du allt som krävs för att ganska enkelt och permanent sluta röka!

Vi gör en för- och nackdelar balans

En av de första lektionerna på Jellinek är dedikerade till att skapa en balans fördelar och nackdelar med att röka och inte röka. Genom att sätta det på papper som din framtida ex-rökare stärkt motivation, kan en sådan balans se ut så här:

Att sluta röka är följande:


.
nackdelar:
 • inte uppfyller sitt missbruk
 • sugen en cigarett
 • mycket oroligheter stunder

fördelar:

 • mer energi
 • inte genom att känna rökt
 • inte längre måste röka för att känna
 • mer rörelsefrihet
 • inte längre känsla av misslyckande för dig själv
 • mer självsäker
 • inga rester på tänderna

 • När du förstorar denna graf genom att klicka på det kort visar att sluta röka är alltid värt, även vid hög ålder. Den förväntade livslängden från rökare är betydligt lägre, se den röda lijnfrisser utseende
 • känsla friskare
 • ingen rök tank omkring dig
 • Inga Rökare hostar mer
 • ingen shag skräp i ditt hem, bil
 • ingen huvudvärk av rökning
 • inga bränna hål i kläder
 • omedelbart spara pengar
 • inte längre beroende
 • mindre risk för allvarlig sjukdom som orsakas av rökning
 • bättre kondition
 • enklare äta, theather, bio etc.
 • fyll själva listan, massor av alternativ

Kontinuerligt motiverade och utan känslan av att missa något


Kort sagt, fördelarna är många och nackdelarna så småningom försvinna av sig självt. Den fördelar och nackdelar balans definitivt hjälper sluta permanent, särskilt om du har dem i form av en "crash-kort." När du plockar upp en aptit på kartan istället för en cigarett, läsa kortet igen och igen noggrant och koncentrera sig på alla de positiva effekterna av att sluta. En annan: det slutar inte men framhärda! Fortsätta det goda uppförande, en subtil skillnad, men det fungerar. Också mycket intressant är kursen eftermiddag vid Jellinek under ledning av en läkare som specialiserat sig på missbruk nikotinberoende, mycket informativt. En av de saker de säger till eleverna är: "Du är inte här för ingenting,
 du är erfaren proppar, du vet var fallgroparna steg från och med nu inte längre "Mycket nykter resonemang och definitivt en hjälpande hand med denna erfaren läkare. Teamet ledningen är också mycket bra, alla före detta rökare så att de vet var den passerar. Kombinationen av sessionerna vid Robert Jan och laget sluta röka kan göra alla en glad icke-rökare när Jellinek.
Glad eftersom sluta är inte ses som en förlust utan snarare som en värdefull ny möjlighet i livet. En av eleverna fann att människor som redan hade gjort ett streck för trance sessioner med Robert Jan, "ja, du gör det med voodoo", sade han skämtsamt. Kanske, om det fungerar och allt, går alla genom en hel process innan de kan vara nöjda med resultatet och själv en verklig icke-rökare kan ringa och förbli så.

Emot hjälp för att stoppa, gör det mycket lättare!


Naturligtvis är det inte hända och bör ha en viss prestation utförs endast i efterhand kan vara ganska lätt genom att välja lämpliga resurser. Även storrökare, två eller flera paket om dagen, kan stoppa permanent på detta sätt. Den är inte avsedd att annonsera här för Robert-Jan Simons eller Jellinek på ett så känsligt ämne som sluta röka, men i samband med ovanstående berättelsen, förefaller det dock lämpligt att ge oss lite mer information om detta och det är därför adressen till platsen för Robert Jan Simons: hetlichaamliegtnooit.nl och Jellinek: Jellinek missbruk, kan båda platserna hjälpa rökaren på god väg att göra valet nu verkligen sluta definitivt och därmed vidta åtgärder. Platsen för Trimbos Institute är också mycket bra, det ges här tydligt mål och faktabaserad information utan en pedantisk finger höjs.

Ryggstöd

Vi hoppas att blivande quitters ta detta gav någon motivation och är alltid beredda att svara på frågor om att sluta röka, berikar stopp ditt liv som är säker, det är ett mycket positivt steg som rekommenderas för alla! Vi lyckades också en egen informatör att stoppa permanent ovanstående metod nu i över två år, rökfri och inte missar något med känslan, tvärtom, det är ett privilegium inte en rökare längre. Även du kommer att gå mer och mer över tid uppskattar att du slutade. Lycka till på banan och med trance sessioner med Robert Jan Simons!
  Like 0   Dislike 0
Kommentarer (1)
Concordia Lundholm
  Like 5   Dislike 0

Tack Chris för att dra vår uppmärksamhet på detta. Vackert beskrivits. Ja, det är sant att vi vill ta itu med vana och känslor undertrycks rökning. När det är klart du därifrån. Men vi talar om att du inte längre kommer att "försöka", som begär gudarna eftersom om du skapar en ny läsning gewoonte.Zo du håller det mycket väl. Styrka, stor kille!

Lägg till en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tecken kvar: 3000
captcha